yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

bo konuda tek vicdansız benm teşekkürler. sagolun

eşinden bosanalı bir sene oldu hemen heemn ben eşimi 4 yıldır tanıyrm

kadın yazdığı notta az yazmış, insan kadınmış, helal olsun

ben evliyken benim kocamı ayartan kadına not yazmam
ona öyle şeyler yaparım ki, tarih kadının adını not düşer ibretlik olsun diye

yuva yıkanın yuvası olmaz lafını bilir misin sen?
hiç korkmadın mı evliyken karısını seninle aldatan adamla evlenmeye
ondan çocuk yapmaya?

tarih tekerrürden ibarettir.. not et bu sözlerimi bi kenara

tum arakadaslara yaptıkları yorumlar için teşekkür ediyrm yasamadan anlayamayacagınız gibi tabi ki iki satır ve sanal bir ortam kendimi ifade edebilmem ancak bu kadar mumkun olurdu herkese iyi günler

evet malesef mumkun nafaka velayete bakmıyor.

maalesef mi?

o nafakaya o kadının ihtiyacı yok mu aç mı bırakcaktınız kadını ? o kadın nasıl bir safmış ki sana tazminat davası açmıyor yuvamı yıktı diye?

git bi helallik al o kadından sen.

o çocuklar 2 ve 3 yaşındayken girmişsin sen bu ailenin hayatına hala maalesef bilmem ne vicdan ya vicdan başka birşey demiyorum...

yazmayım diyorum ama sen nasıl bir kafada yaşıyorsun?

Yok merak etmeyin eşiniz sizden kat be kat vücdansız. O kadar ki kendi kanından olan iki yavrucağı sokağa atacak kadar.

kimsenin kimseyi sokaga attıgı yok o cocuklar yuvaya dahi verilse biz bakıp bir karsılayacagz masraflarına ki bu da kısa bir dönem için o kadar vicdanlı olsaydı kendi anaları deedeleri nineleri olurdu neyse kimseyle polimik yasamak derdinde deglm saolun yorumunuz için.

konusmalarınıza dikkat edin.

biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..

bu adam asgari ücretle çalışıyorsa maaşının tamamını eski eşine veriyor demekki.yani sizinle evlenmese adam aç kalacak.hakim de adamın çalışan bir bayanla evleneceğini önceden kestirmiş olmalıki adamın maaşın tamamını eski eşe vermiş.bu arada sizde gelin gitmemiş 2 çocuklu gelin almışsınız demekki?????siz onlara bakıyorsunuz.

sen vicdanlı olduğun için altına işeyen bir çocuğun üstünü değiştirmiyorsun sonra kayınvalide bana saldırdı..hıı olduu.

böyle bir durum söz konusu olsaydı acardı degil mi demek ki olmadıgı için tazminat davası acılamaamıs bazı seyler içincocuklarını kullanan bu kadında o kadar da akıl vardır sonucta.ben kimsenin ailesine girmedim o ben eşimle tanıstgmda ortada zaten bir aile yoktu.neyse teşekkürler yorumlarınız için

Hiç kimse, hiçbirşey sizin darp edilmenizi açıklayamaz ve haklı gösteremez.
Ama hiç kimse ve hiçbirşey annesi babası sağ iki çocuğu yuvaya vermeyi de açıklayamaz ve haklı gösteremez.
Ne zaman evlendiniz, ne zaman ilişkiye başladınız, kim kimin yuvasını yıktı ya da yıkmadı beni ilgilendirmiyor. Ama siz iki çocuklu bir adamın 2. eşi olmayı kabul ettiğinizde çocukların sorumluluğunu da kabul ettiniz. Nasıl düşünemezsiniz o kadar küçük yavruların psikolojik yıkımla hırçın olacağını, nasıl düşünmezsiniz kayınvalideniz sizden nefret ederken çocukları etkileyeceğini, nasıl düşünmezsiniz çocuklar kimle kalırsa kalsın eşinizin onların babası olmaya devam edip günü geldiğinde bütün sorunları sırtlanması gerektiğini. Bunları şimdi mi farkettiniz?
Üstelik siz 6 aylık evli olduğunuza ve eşiniz de 1 yıl önce boşanmış olduğuna göre; daha boşandıktan sonraki 6. ayda evlenmişsiniz. İki küçük çocuk, kiraya çıkan bir kadın, ne olurs aolsun yuvası yıkılmış bir adam. Bekleyemediniz mi düzenleri oturana kadar. Bir süre geçseydi, biraz toparlasaydı herkes kendini. Çocuklar psikolojik olarak ayrılık durumuna alışsalardı. Boşanmanın travması atlatılmadan herkes daha yeni duruma alışmadan neden evlendiniz?
Aceleniz neydi?
Kendi düşen ağlamaz. Siz sorun yumağına gelin gitmişsiniz. Ama yavruların ağlamasına dayanamadım.
Bu bütün olanlarda mağdur olan çocuklar. Başkası değil.

evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik

bu nasıl matematik hesabı medusase?

ilk 2 sene iş arkadaşı olsan, 6 ay da evliliği kat, 2,5 sene
o zaman 1,5 sene flört lazım

4 senedir tanıyosun
zaten 6 aydır evlisin
kaldı 3,5 sene
3 sene de flört etmişsin işte

e adam 1 senedir boşanmış

yani sen düpedüz evli adamla flört etmişsin

Son düzenleme:
bo konuda tek vicdansız benm teşekkürler. sagolun

evet tek vicdansız sensin!!!

adamın evli olduğunu bilerek bir yola çıkan sensin!!!

adamın 2 çocuğunun varlığını bilerek yola çıkan sensin!!!

adamın annesinin seni evinde işinde rezil ettiğini bilerek evlenen sensin!!!!

ve o 2 yavruya kötü muamele eden sensin!!!

o 2 yavruyu yuvaya vermesi için eşine destek çıkan sensin!!!

kocanda sende yaptığınızın bedelini madem ödeyemecektiniz ne diye çıktınız bu yola????

vicdan sokakta gördüğün yaralı bir köpeğe yada aç bir kediye ekmek vermektir.ki sen evdeki 2 yavruya kıyıyorsun birde

burda demogoji yapıp tek vicdansız benmiyim diyorsun????

evet tekrar söylüyorum tek vicdansız sensin ve baba sıfatında olup o duyguyu taşıyaman kocan!!!!

ettim teşekkürler.

Yazdıklarına inanamıyorum. Okuyorum okuyorum "yok ben yanlış anlıyorum kesin" diyorum. Duygusuz, soğuk yazılmış şeyler bunlar. Hadi hamile olmasan anlarım da bir de hamilesin annelik duyguların gelişmeye başlamıştır coktan.

Arkadaşım sen yurtlarda çocukların başına ne geliyor biliyor musun? O cocuklar oraya gittiklerinde terkedilmiş duygusuna kapılıp bir ömür cekecekler bu durumu, ilerde evlendiklerinde kendi ailelerine de yansıtacaklar.

Anneleri ve babaanneleri Allah korusun ölse ne olacak? Sokağa mı atacaksınız cocukları?

O cocuklara bakacak cesaretiniz vicdanınız yoktuysa ne diye 2 cocuklu adamla boşanmadan sevgili olup evlendin? Ne diye bi de üstüne cocuk yaptın?

Bir de ben de babasız büyüdüm diyosun, senin annen de seni yuvaya verseydi böyle konuşabilir miydin bakalım?

Bu forumda dünya kadar kadın kendini yazarak ifade edebiliyorken siz neden edemiyorsunuz? Ben söyleyeyim, sizin hayata bakışınızla bizimki bir değil!

Son düzenleme:

1.bu çocukların varlığından haberdardınız..
2.evliliğiniz daha rayına oturmadan cocuk için biraz zaman tanıyabiliridnizz..
3.karnınızdakini siz taışınızd eski eşin bebelerini kanı arabasımı taşıdı..
4.anası babası sağ olan bebelerin yuvaya bırakılmasıda neymiş ne münasebet..
5.siz kimsenin vicdanıı sorgulayamassınız kültürel normlar vardır anası sahip cıkmıyo diye babasıda yuvaya bir süreliğinde olsa verse bütün toplum anayı babanneyi değil
sizi ayıplart...hak hukuk vicdan vs. bunları saymıyorum..
ne demeli peki anası olmadığının danası olmaz deyip sizi rahtlatmalımıyız...

kayınvaliden az bile yapıyor,okudugum kadarıyla adam boşanmadan başlamış ilişkin!
adam boşanma kagıdını imzalamayana kadar evlidir!
nasıl bir mantık bu?yok boşanma aşamasındaydı,aşamasımı var bunun!

canım çok geçmiş olsun yaşadıkların çok kötü hamile bir kadın nasıl darp edilir hemde hemcinsleri tarafından anlam veremedim belli dengesiz insanlar. :44::44::44: herşeyden önce huzurun önemli senin doktorada iyice muayene olsaydın bebeğin iyimi sağlıklımı ev bizim diyorsun eğer eşinin üstüneyse ve tamamen size aitse satıp başka yerdende ev alabilirsiniz(demiştimki ev kayınpederin üstüneymiş onu okudum).Rabbim yardımcı olsun perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derlerya bu kadınında böyle cazgır cadoloz olduğu önceden belliymiş canım dikkat et kendine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…