madem bu şartlardaydınız da ne demeye evli adamla ARKADAŞ(!) oldunuz?
bence siz ne yaptığınızın ne de yapmayı istediğiniz şeyin farkında değilsiniz!!!
eğer evlilik ,annelik,gelinlik ve hatta üvey annelik sorumluluklarını düşünerek hareket etseydiniz bunlar olmazdı.
siz sadece bencil bir şekilde istekleriniz için herşeyi yıkmaya hazırsınız...
oturun bir düşünün sizin yaptığınız şeyler (bize tam anlamıyla açık davrandığınıza inanmıyorum ayrıca açıklamak zorundada değilsiniz)
hangi vicdana sığar?
bo konuda tek vicdansız benm teşekkürler. sagolun
eşinden bosanalı bir sene oldu hemen heemn ben eşimi 4 yıldır tanıyrm
evet malesef mumkun nafaka velayete bakmıyor.
Yok merak etmeyin eşiniz sizden kat be kat vücdansız. O kadar ki kendi kanından olan iki yavrucağı sokağa atacak kadar.
maalesef mi?
o nafakaya o kadının ihtiyacı yok mu aç mı bırakcaktınız kadını ? o kadın nasıl bir safmış ki sana tazminat davası açmıyor yuvamı yıktı diye?
git bi helallik al o kadından sen.
o çocuklar 2 ve 3 yaşındayken girmişsin sen bu ailenin hayatına hala maalesef bilmem ne vicdan ya vicdan başka birşey demiyorum...
yazmayım diyorum ama sen nasıl bir kafada yaşıyorsun?
biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..
maalesef mi?
o nafakaya o kadının ihtiyacı yok mu aç mı bırakcaktınız kadını ? o kadın nasıl bir safmış ki sana tazminat davası açmıyor yuvamı yıktı diye?
git bi helallik al o kadından sen.
o çocuklar 2 ve 3 yaşındayken girmişsin sen bu ailenin hayatına hala maalesef bilmem ne vicdan ya vicdan başka birşey demiyorum...
yazmayım diyorum ama sen nasıl bir kafada yaşıyorsun?
evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik
kadın yazdığı notta az yazmış, insan kadınmış, helal olsun
ben evliyken benim kocamı ayartan kadına not yazmam
ona öyle şeyler yaparım ki, tarih kadının adını not düşer ibretlik olsun diye
yuva yıkanın yuvası olmaz lafını bilir misin sen?
hiç korkmadın mı evliyken karısını seninle aldatan adamla evlenmeye
ondan çocuk yapmaya?
tarih tekerrürden ibarettir.. not et bu sözlerimi bi kenara
kimsenin kimseyi sokaga attıgı yok o cocuklar yuvaya dahi verilse biz bakıp bir karsılayacagz masraflarına ki bu da kısa bir dönem için o kadar vicdanlı olsaydı kendi anaları deedeleri nineleri olurdu neyse kimseyle polimik yasamak derdinde deglm saolun yorumunuz için.
kimsenin kimseyi sokaga attıgı yok o cocuklar yuvaya dahi verilse biz bakıp bir karsılayacagz masraflarına ki bu da kısa bir dönem için o kadar vicdanlı olsaydı kendi anaları deedeleri nineleri olurdu neyse kimseyle polimik yasamak derdinde deglm saolun yorumunuz için.
ben yaklasık 6 aylık evliyim eşimi cok severek ve isteyerek evlendi.eşimin ikinci eşiyim ve ilk evligiginden 2 tane cocugu var.eşimle evlenmeden önce kayınvalidem sürekli beni rahatsz etti istemedgni belirterek oglunu bırakmamı işyerime evime kapılara kadar gelip rezillik cıkardı ama herseye ragmen eşimle dayandık durum tatlıya baglandı gelip ailemden ve benden özür dileyerek kendini affettrmeye calıstı ama annem o kadar cok kırılmıstı ki bana yapılanlardan affetmedi karsı tarafı dügüne yakın ceyiz sermede sırf 2 bilezxk için ogluyla tartısarak dügünümüze dahi gelmedi.Neyse dügünümüzü yaptık kv üst katta oturdugu evimize geldk fakat ozamana kadar eşimin ilk eşinde ve kayınvalidemdde kalan cocuklar sürekli bize gelmeye asagıdan yukarı laflar tasımaya basladılar.eşimle konusarak durumu anlattım fakat pek umursamadı en son hamile oldugumu ögrendigimde agır bir gribe tutuldm işten izin alark evde yatarken eşim işe gitti kv o güne kadar kapımı calmamısken eşimin gitmesini fırsat bilerek kapımı caldı ve cocuklar için benle atısmaya basladı kavga etmedm kapadım kapıyı eşimi aradım eşimde beni rahat bırakmayacagını işinin biraz uzadıgını söleyerek anneme gitmemi istedi tam cantamı alıp cıkarkan kv ve görümcem tarafından kendi kapımın önünde darp edildim ve su an 2 aylık hamileyim kendilerinden şikayetci olduk eşim ve ben önce karakola sora hastaneye giderek.Su anda annemde kalıyrz ve kiralık evlere bakıyrz fakat bu yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım bu işin üstüne nasıl gidebilirim o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?