yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik

tamam canım ben anladım nihayet.

sen evli bir erkeğin evliliğini her nekadar yıkmadım desende yıkmışsın...

kusura bakma ama gerçekler senın sandığın gibi değil üzgünüm ama sana değil o çocuklara ve senin karnındakine...

ben eşimle tanıstgmda esim zaten eski esinden ayrıydı ve davaları suruyrdu benmle tanıstgı için yada benle oldugu için ayrılmadı

ya Allah aşkına kaçak cevap vermeyin!!!

eşiniz evliyken adı konulmamış flört yaşadınız,bunu için bu evlilik bitti.

şimdi de sonuçlarına katlanmak zor geldi ve siz yaptığınızın cezasını 2 küçük yavruya

ödetmeye çalışıyorsunuz...

eşiniz asgari ücretle çalışırken elindeki ile yetinmeyip,sizinlede aşk yaşamış

eşini boşamış,çocuklarını düşünmemiş ve yeni eşinden bir çocuk daha yapmışş

bunun suçlusu eski eş mi??

biz asgari ücretin çok üstünde maaşlar aldığımız halde 2. çocuğa yetemeyiz diye yapamıyoruz

siz eski eşe kızacağınıza kocanıza kızın hatta siz ondan akıllı olsaydınızda asgari ücretle 3 çocuğa bakamayız deyip elinizdekilere sahip çıksaydınız!!!!

sizi neden kandırmak isteyeyim tanımadıgım insanları kandırıp elime ne gececek söyler misiniz kimseye yalan borcum yok benim sayın elanurum.

artık sanal okadar reel oldu ki utanmışsındır belki kendinden..neyse sorun zaten senin ne zaman ilişkiye başladığın değil bu beni ilgilendirmez beni ilgilendiren çocuklar..ne kadar verdin düşündün mü iyice ,vicdanın azcık dile geldi mi?eşin hala yuva diye tutturuyo mu?

bana öyle geliyorki anlattıklarınızda samimi değilsiniz sakladığınız onca şey var mantıklı olan her insan bunun farkına varabiliyor.baba tabıkı çocuklarının annelerine bakacak sonuçta bu kadın o çocukları tek başına yapmadı.çocuklarada anneyede bakmak zorunda.bundan gocunmamalı asla.sizde bence bunun hesabını yapmaya hakkınız yok

Allah herkesin evini yuvasını senin gibi şerlerden korusun.

asgari ücretle brezilya dizisi çevirmeye kalkarsan öyle olur canım hadi kal sağlıcakla.

arkadaşım sen ne dersen de eşinin ilk eşini çok mağdur etmişsiniz...... diğer bayan kirada çocukları almıyor diye kızıyorsun kızmaya hiç hakkın yok çünkü kocanın ilk eşi hem çocuk bakıp hem evin kirasınını ödeyecek hem çocukların geçimini sağlayacak nasıl olacak bu iş......... kaldıki evi kadının üzerine yapsanız çocuklarıda anneye verseniz bile yetersiz çünkü kadın evin geçimini sağlamak zorunda kalacak bunun içinde ya çalışacak yada siz ödeme yapacaksınız...... sizin istediğiniz şu çocukları yuvaya verelim anneye ödemede yapmaktan kurtulalım evde bizim olsun mantığındasınız galiba çok büyük yanlıştasınız......... eşinizle evlenirken çıkcak sorunları tahmin etmeliydiniz tam boşanmammış düzeni tam oturmamış üstelik 2 çocuğu olan biriyle evlenmekle hatayı siz baştan yapmışsınız zaten

3.seene de flört etmeye basladık bi sene sorada bosanma davası sonuclandı ve evlenemye karara verdik.

Sonuçta öyle ya da böyle, resmi nikahlı bir adamla birlikteymişsiniz. Eğer eski eş bu durumu dava sırasında sunmayı akıl etseymiş sizden sağlam bir de tazminat alırdı, yibe insaflıymış kadın.
Ayrıca tekrar ediyorum, eşinize güvenip tekrar çocuk yapmak için iyice düşünmüşsünüzdür umarım. Yani yarın öbür gün sizin çocuğunuzu da yeni karısdı istemiyor diye yuvaya vermek istemesin? Çünkü anladığım kadarıyla eşiniz için çocuk yapıp yuvaya vermek börek yapıp komşuya vermek kadar kolay dile getirilebiliyor.

ben zaten verilmesi taraftarı degilm ama en azından hamileligim boyunca en azından cocuklarının birinin ya annesi ya babaannesi tarafından bakılması cunku hem hamileyim hem calısıyrm ve hemde psikolojk destek alıyrm bir de üzerine iki cocugun sorumulugu geldiginde ben altında ezilmeye baslıyrm dedgim gibi evlenmeden önce kayınvalidem ile bu konuyu enine boyuna konustm oda onlrası z yapamayacagını bize yıuk etmeyecegini kendi bakacagını söledi yoksa vekalet zaten anne de kalacaktı kv sözüne istinaden baba velayeti üstüne aldı fakat gelin geldgm ilk gün cocukların ikiside asagıya gönderilerek hiç bir şeyiyle ilgilenilmedi yoksa bende babasız buyudum babasz yada velisiz buyumenin ne demk oldugunu bilirim biz iki tane de degldk 4 kardestk annem merdiven temzleye temzleye eokuttu bizi bunlaırın hepsinin farkındaym fakat ben bu cocuklar için cırpınırken kendi öz annasının yada kv hiç bir seylerile ilgilenenmemesi beni acıtan..

Yok yok arsızlık diz boyu ....

çocukların annesine yada kvaldene kızıp acısını neden çocuklardan çıkarasın onların ne günahı var,onlar sahip çıkmıyorsa siz çıkın,babaları eve bir yardımcı tutsun ,hem size evde yardım eder hemde çocuklarla ilgilenir..anneye vereceğiniz 650 tl yi bakıcıya verin bak buda bir çözüm ..çareler tükenmiyor medusase ..

Bırakın hanımlar yaaa sonra üstüme saldırdınız moduna girecek kadın..

Soruya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsa ya senaryo yazıyordur ya da işine gelmiyordur..

arkadaslar ben işyerindeym ve elimde ki işi tamamladıkca yorumları okuyup cevap yazabliyrm takdir edersnz ki maaslı calısan biri için sadece tüm saati bu sitede harcamam mumkun degl o nedenle elimden geldgnde okuyup cevap vermeye calısıyrm lutfen bu kadar acımasz olmayın.

benim teklifimi nasıl buldun eve yardımcı tutsun eşin ..

Çocuklar için çırpınıyorum dediğiniz altına işemiş bir çocuğun o halde kalmasına göz yummak, neden değiştirmedin denince de "ben istemedim bu çocukları" demek mi? Merdiven temizleyerek çocuk okutmak için çocuklara evde bakacak birisinin olması gerekir.

Kaldı ki belki eski eş de kendisine yeni bir eş arıyor, çocuklu haliyle evlenemeyeceğini düşünüp "kocamı aldığı gibi çocuklarımı da alsın madem" diyor belki.

Belki de eski eş boşanmak istemedi, kocanız suçlutdu? yoksa anlaşmalı boşanmalar o kadar uzun sürmüyor.

anneye verdgmz nafakayı bir ay kestik sadece fakat anne mahkemeye basvurarak nafaka için icra gönderdi bu nedenle anne verilen bu parayı kesemiyrz ve dolayısıyla zaten bir maası kendisine verdgm için ayrı bir bakiciya ayırabilecek bir butca kalmıyr elimizde.

madem bu şartlardaydınız da ne demeye evli adamla ARKADAŞ(!) oldunuz?

bence siz ne yaptığınızın ne de yapmayı istediğiniz şeyin farkında değilsiniz!!!

eğer evlilik ,annelik,gelinlik ve hatta üvey annelik sorumluluklarını düşünerek hareket etseydiniz bunlar olmazdı.

siz sadece bencil bir şekilde istekleriniz için herşeyi yıkmaya hazırsınız...

oturun bir düşünün sizin yaptığınız şeyler (bize tam anlamıyla açık davrandığınıza inanmıyorum ayrıca açıklamak zorundada değilsiniz)

hangi vicdana sığar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…