evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik
eşini 4 senedir taniyorsun
İLK 2 senedir oturup ARKADAŞÇA konuştunuz bu sürede eşin hala evli ve beraber olmaya karar verdiniz
son 2 senede ne oldu?
evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik
tamam canım ben anladım nihayet.
sen evli bir erkeğin evliliğini her nekadar yıkmadım desende yıkmışsın...
kusura bakma ama gerçekler senın sandığın gibi değil üzgünüm ama sana değil o çocuklara ve senin karnındakine...
sizi neden kandırmak isteyeyim tanımadıgım insanları kandırıp elime ne gececek söyler misiniz kimseye yalan borcum yok benim sayın elanurum.
3.seene de flört etmeye basladık bi sene sorada bosanma davası sonuclandı ve evlenemye karara verdik.
ya işte kk daki bazı bayanların bu huyundan nefret ediyorum!!!!
bi konu açılıyo herkes konu sahibi haklı ya da haksız hemen saldırı moduna geçiyor!!!
yahu noluyor durun yavaşlayın!!!!hatta birisi elin kolun titresin gibi bedduada bulunmuş !!!!ayıp oluyor ama..sonuçta karşınızdaki de hamile bi bayan..TAMAM DÜŞÜNCELERİNE KİMSE KATILMAK ZORUNDA DEĞİL OLUMLU YORUM DA YAPIN DEMİYORUM !AMA SAYGI ÇERÇEVESİNİ DE UNUTMAYIN!!!!
Ben bişeye takıldım ;konu sahibi 4 snedir tanıyorum demiş 4 senedir birlikteyim dememiş.boşanalı 1 sne oldu boşanmanın son aşamasında birlikte olmaya başladık demiş....yani herşey bitmiş ipler kopmuş o zaman birlikte olmaya başlamışsa bence yuva yıkan değildir..ama gerçekten daha eşiyle ipleri koparmamışken birlikte olmaya başlamışsa işte o Allah kendisine de aynısını verir emin olsun..
ya lütfen herşeyi düşünerek yoırum yapın..tamam ben de yuvaya verilmesinden yana değilim kesinlikle!!!en çok da baba suçlu burada!!!!!
ama karşınızdaki de belli ki cahil yaşı küçük birisi gözü korkmuş olabilir..belki de dediği gibi baştan kayınvalidesi çocukalra ben bakarım diye anlaştı sonra yan çizdi olabilir.ama eninde sonunda 2 çocuğu biliyordun sen de..ve lütfen gözün korkmasın sevgili konu sahibi...burada yapılan saygı çerçevesini aşan yorumlara da aldırma derim inşallah kendi çocuğunu da düşünerek en doğru kararı vereceksin sen...sen de bir anne sayılırsın artık bi can da senin karnın da..tıpkı o masum günahsız çocuklar gibi..çocukların babası senin sözünü dinleyen birisi belli ki lütfen onun aklından yuva düşüncesini sil ve beraber onları kurtarın..ki senin de yavrucuğun gün gelip yuvaya düşmesin diye....
velayet babadaysa anne ne için çocuk nafakası alıyor?
mümkün mü böyle bir şey?
ben zaten verilmesi taraftarı degilm ama en azından hamileligim boyunca en azından cocuklarının birinin ya annesi ya babaannesi tarafından bakılması cunku hem hamileyim hem calısıyrm ve hemde psikolojk destek alıyrm bir de üzerine iki cocugun sorumulugu geldiginde ben altında ezilmeye baslıyrm dedgim gibi evlenmeden önce kayınvalidem ile bu konuyu enine boyuna konustm oda onlrası z yapamayacagını bize yıuk etmeyecegini kendi bakacagını söledi yoksa vekalet zaten anne de kalacaktı kv sözüne istinaden baba velayeti üstüne aldı fakat gelin geldgm ilk gün cocukların ikiside asagıya gönderilerek hiç bir şeyiyle ilgilenilmedi yoksa bende babasız buyudum babasz yada velisiz buyumenin ne demk oldugunu bilirim biz iki tane de degldk 4 kardestk annem merdiven temzleye temzleye eokuttu bizi bunlaırın hepsinin farkındaym fakat ben bu cocuklar için cırpınırken kendi öz annasının yada kv hiç bir seylerile ilgilenenmemesi beni acıtan..
ben zaten verilmesi taraftarı degilm ama en azından hamileligim boyunca en azından cocuklarının birinin ya annesi ya babaannesi tarafından bakılması cunku hem hamileyim hem calısıyrm ve hemde psikolojk destek alıyrm bir de üzerine iki cocugun sorumulugu geldiginde ben altında ezilmeye baslıyrm dedgim gibi evlenmeden önce kayınvalidem ile bu konuyu enine boyuna konustm oda onlrası z yapamayacagını bize yıuk etmeyecegini kendi bakacagını söledi yoksa vekalet zaten anne de kalacaktı kv sözüne istinaden baba velayeti üstüne aldı fakat gelin geldgm ilk gün cocukların ikiside asagıya gönderilerek hiç bir şeyiyle ilgilenilmedi yoksa bende babasız buyudum babasz yada velisiz buyumenin ne demk oldugunu bilirim biz iki tane de degldk 4 kardestk annem merdiven temzleye temzleye eokuttu bizi bunlaırın hepsinin farkındaym fakat ben bu cocuklar için cırpınırken kendi öz annasının yada kv hiç bir seylerile ilgilenenmemesi beni acıtan..
Bırakın hanımlar yaaa sonra üstüme saldırdınız moduna girecek kadın..
Soruya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsa ya senaryo yazıyordur ya da işine gelmiyordur..
çocukların annesine yada kvaldene kızıp acısını neden çocuklardan çıkarasın onların ne günahı var,onlar sahip çıkmıyorsa siz çıkın,babaları eve bir yardımcı tutsun ,hem size evde yardım eder hemde çocuklarla ilgilenir..anneye vereceğiniz 650 tl yi bakıcıya verin bak buda bir çözüm ..çareler tükenmiyor medusase ..
çocukların annesine yada kvaldene kızıp acısını neden çocuklardan çıkarasın onların ne günahı var,onlar sahip çıkmıyorsa siz çıkın,babaları eve bir yardımcı tutsun ,hem size evde yardım eder hemde çocuklarla ilgilenir..anneye vereceğiniz 650 tl yi bakıcıya verin bak buda bir çözüm ..çareler tükenmiyor medusase ..
Yok yok arsızlık diz boyu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?