yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

eşinle tanıştığında ortada 2 ve 3 yaşlarında 2 çocuk ve 1 de eş vardı biz buna çekirdek aile diyoruz medusase...

ee tabi haklısın ;babası anası dedesi babannesi düşünmüyor yuvaya verilmesine razı oluyorsa ben niye düşüneyim demekte öyle ya kan bağın yok....ne diyeyim inşallah senin çocuğun için de babası aynısını demez canım " nasılsa masrafını karşılayacağız kısa dönem için yuvada kalsın..." zor bir ortama düşmüşsün ama biliyordun ...o çocuklara hakikaten çoook üzüldüm...öyle diyen bir babası olduğu için....öyle yapan bir babaannesi olduğu için öyle yapan bir annesi olduğu için öyle yapan bir cici annesi olduğu için..herkes kendini düşündüğü içiin uzaklaştırma niyetinde çocukları kendilerince haklı olduklarını düşünerek..ama ya o çocuklar???duam o çocukların sefil olmaması başlarına yuvada bişi gelmmesi şeklinde..yazık yiyecekleri bi kap yemek biraz üst baş fazla görülmüş babaya da babaanneye de.....Allah ım sen çocukları koru lütfen.

Son düzenleme:

allah razı olsun sizden.

senin o bazı şeyler dediklerinin içi öyle basit boş şeyler değil

o bazı şeylerin oluşmasına sebep olanda sensin çocuklarını kullanıyor dıye kadın mı suçlu

yuva yıkanda kabahat yok ama başka kadın yüzünden boşanmak zorunda kalıp 650 lırayla geçinmesi ve 2 çocuğa bakması beklenen
evi düzeni elinden alınan bir kadın suçlu bak sen nasıl o çocukları kullanır...

neyse senın daha fazla ustune gelmek ıstemem maazallah çocuklara hırslanırsın zaten ondan korkuyorsun, hırsımı onlardan çıkarırım vebale girerim diye korkuyorum yazmışsın ta en baştaki yazında

ben senden korktum o çocuklar korkmasın mı...

sanırım konunun tamamını okumadınız.

bence konu kapansın da kimse birbirine düşmesin...karşımızdaki de ne de olsa hamile bi bayan ola ki ağrısınıa sızına sebep olmak istemeyiz sanırım..sayın konu sorumlusu ya da moderatör inşallah görürsün bu yorumu...sonuçta herkes fikrini beyan etti...yuvaya verilip verilmemesi karşı tarafın ve babanın vicdanına kalmış elimizden nasihatten ve duadan başka bişi gelmez.. yuvaların durumunu az çok izah etmeye çalıştık bilmen için..bundan sonrası bizim vebalimizden çıktı...ne diyelim Allah o çocukları korusun..

Son düzenleme:
kendinize çok edin medusase

çocuğunuz birgün o kocanın eline kalmasın..

hafizanallah..

teşekkürler allah razı olsun dualarınızdan

ve benim eşim eski esini onu aldattıgı için bosandı mlkctk evet cep cekirdek aile.

eğer aldatma varsa ortada siz o bayana nafaka ödemezsiniz bu bir

ikincisi aldatma varsa ortada velayet anneye teklif dahi edilemeden babaya verilir.

üçüncüsü bir kayınvalide bu durumda olan bir aile için sizin evinizi,iş yerinizi

basıp BIRAK OĞLUMU demez!!!!

medusase atma din kardeşiyiz!!!

ve benim eşim eski esini onu aldattıgı için bosandı mlkctk evet cep cekirdek aile.

şu saatten sonra bunlara pek inanasım gelmiyor açıkçası.daha önce de yazdım heraldde işine gelmedi cevap yazmadın.eşinizin asgari ücretle çalıştına da inanmıyorum

bu adam asgari ücretle çalışıyorsa maaşının tamamını eski eşine veriyor demekki.yani sizinle evlenmese adam aç kalacak.hakim de adamın çalışan bir bayanla evleneceğini önceden kestirmiş olmalıki adamın maaşın tamamını eski eşe vermiş.bu arada sizde gelin gitmemiş 2 çocuklu gelin almışsınız demekki?????siz onlara bakıyorsunuz

anlayamadım neden arsızım ?

Çocukların annesine kızmakla ,kadının zaten emek verdiği yuvası yıkılmış iki tane yavrusunu alsa alamaz ,bıraksa üvey anne eline durum ortada ,birde hayata tutunma çabası ,hala neden olduğunu yazayım mı ??

neden sanal alemde sizi kandırayım ya kendi mi mi tatmin edecem hayret bişi ya aldatma eşim tarafndan ispatlanamadıgı için dava uzun sürdü dava boyunca kadın rahat durdgu için ve elde delil olmadıgı ve cocukların yasları kucuk oldugu için anaaya velayet soruldu ve üç kv isteme nedeni onun knedi tarafından olup ustu kapatmak istemesidir.

eğer aldatma olursa mahkeme o eşe nafaka vermez kimi kandırıyorsun ayrıca böyle birşey olsa sen bunu en başta yazardın zaten...

hatta o kadar üstüne geldiğimizde bize göğsünü gere gere söylerdin

ık mık ettin kendini de savunamadın şimdi kadına atıyosun iyimiş...

ü
oturdgn yerden yazması kolya degl mi ben kimseyi karalama derdinde deglm yasayan ve ceken bilir daha fazla yoruma gerek yok.herkes teşekkürler.

Peki sen nerden biliyorsun zaten tanıştığınızda bunlar ayrı değilmiydi ??

karısının kirası ve cocuklar bizde kaldıgı halde cocuk nafakası eşe veriliyor her ay düzenli olarak..

konuyu bastan sona okudum ve o kadar yere takilmis olmama ragmen bu beni baya soru isaretlerine bogdu...

cocuklarin velayeti babada ise cocuklar icin ne diye 'cocuk nafakasi' odeniyor eski ese pardon?

yasadiklarinizi kimse yasamadigi icin herkes ahkam kesebilir -ki ben iki taraf icin de ahkam kesme taraflisi degilim- olayi objektif bir sekilde anlatmadiginiz kanisindayim.

cocuklari istememeniz normal karsilanabilirDİ durumlarini sartlarini goz onunde bulundurup ben baskasinin cocuguna bakmam diyip evlenmeyecektiniz o zaman.

acikcasi o aileyi de cocuklari da heleki kendi hayatinizi da (madem biraz bencilce dusunecegiz!) tam bir huzursuzluga mutsuzluga hapsetmissiniz.

evlenmek zorunda mi kaldiniz onu da bilemiyorum tabiki.. ne bileyimaileniz falan ogrendi baski mi yapti? yani boyle bir ortamin icine hic girmeseydiniz keske olan herkese olmus. sorularimiza cevapverebilir misiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…