böyle bir durum söz konusu olsaydı acardı degil mi demek ki olmadıgı için tazminat davası acılamaamıs bazı seyler içincocuklarını kullanan bu kadında o kadar da akıl vardır sonucta.ben kimsenin ailesine girmedim o ben eşimle tanıstgmda ortada zaten bir aile yoktu.neyse teşekkürler yorumlarınız için
kimsenin kimseyi sokaga attıgı yok o cocuklar yuvaya dahi verilse biz bakıp bir karsılayacagz masraflarına ki bu da kısa bir dönem için o kadar vicdanlı olsaydı kendi anaları deedeleri nineleri olurdu neyse kimseyle polimik yasamak derdinde deglm saolun yorumunuz için.
canım çok geçmiş olsun yaşadıkların çok kötü hamile bir kadın nasıl darp edilir hemde hemcinsleri tarafından anlam veremedim belli dengesiz insanlar. :44::44::44: herşeyden önce huzurun önemli senin doktorada iyice muayene olsaydın bebeğin iyimi sağlıklımı ev bizim diyorsun eğer eşinin üstüneyse ve tamamen size aitse satıp başka yerdende ev alabilirsiniz(demiştimki ev kayınpederin üstüneymişonu okudum).Rabbim yardımcı olsun perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derlerya bu kadınında böyle cazgır cadoloz olduğu önceden belliymiş canım dikkat et kendine.
böyle bir durum söz konusu olsaydı acardı degil mi demek ki olmadıgı için tazminat davası acılamaamıs bazı seyler içincocuklarını kullanan bu kadında o kadar da akıl vardır sonucta.ben kimsenin ailesine girmedim o ben eşimle tanıstgmda ortada zaten bir aile yoktu.neyse teşekkürler yorumlarınız için
canım çok geçmiş olsun yaşadıkların çok kötü hamile bir kadın nasıl darp edilir hemde hemcinsleri tarafından anlam veremedim belli dengesiz insanlar. :44::44::44: Herşeyden önce huzurun önemli senin doktorada iyice muayene olsaydın bebeğin iyimi sağlıklımı ev bizim diyorsun eğer eşinin üstüneyse ve tamamen size aitse satıp başka yerdende ev alabilirsiniz(demiştimki ev kayınpederin üstüneymişOnu okudum).rabbim yardımcı olsun perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derlerya bu kadınında böyle cazgır cadoloz Olduğu önceden belliymiş canım dikkat et kendine.
eşinle tanıştığında ortada 2 ve 3 yaşlarında 2 çocuk ve 1 de eş vardı biz buna çekirdek aile diyoruz medusase...
bence konu kapansın da kimse birbirine düşmesin...sayın konu sorumlusu inşallah görürsün bu yorumu...sonuçta hereks fikrini beyan etti...yuvaya verilip verilmemesi karşı tarafın ve babanın vicdanına kalmış elimizden nasihatten ve duadan başka bişi gelmez.. yuvaların durumunu az çok izah etmeye çalıştık bilmen için..bundan sonrası bizim vebalimizden çıktı...ne diyelim Allah o çocukları korusun..
ve benim eşim eski esini onu aldattıgı için bosandı mlkctk evet cep cekirdek aile.
ve benim eşim eski esini onu aldattıgı için bosandı mlkctk evet cep cekirdek aile.
anlayamadım neden arsızım ?
eğer aldatma varsa ortada siz o bayana nafaka ödemezsiniz bu bir
ikincisi aldatma varsa ortada velayet anneye teklif dahi edilemeden babaya verilir.
üçüncüsü bir kayınvalide bu durumda olan bir aile için sizin evinizi,iş yerinizi
basıp BIRAK OĞLUMU demez!!!!
medusase atma din kardeşiyiz!!!
sanırım konunun tamamını okumadınız.
eğer aldatma olursa mahkeme o eşe nafaka vermez kimi kandırıyorsun ayrıca böyle birşey olsa sen bunu en başta yazardın zaten...
hatta o kadar üstüne geldiğimizde bize göğsünü gere gere söylerdin
ık mık ettin kendini de savunamadın şimdi kadına atıyosun iyimiş...
yazmıyım diyorum olmuyor.... aldatma varsa hakim nafaka ödenmesine nasıl karar verdi o zaman çok saçma
neden sanal alemde sizi kandırayım ya kendi mi mi tatmin edecem hayret bişi ya aldatma eşim tarafndan ispatlanamadıgı için dava uzun sürdü dava boyunca kadın rahat durdgu için ve elde delil olmadıgı ve cocukların yasları kucuk oldugu için anaaya velayet soruldu ve üç kv isteme nedeni onun knedi tarafından olup ustu kapatmak istemesidir.
karısının kirası ve cocuklar bizde kaldıgı halde cocuk nafakası eşe veriliyor her ay düzenli olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?