aldatmayı ispatlayamadıgımız için
neden sanal alemde sizi kandırayım ya kendi mi mi tatmin edecem hayret bişi ya aldatma eşim tarafndan ispatlanamadıgı için dava uzun sürdü dava boyunca kadın rahat durdgu için ve elde delil olmadıgı ve cocukların yasları kucuk oldugu için anaaya velayet soruldu ve üç kv isteme nedeni onun knedi tarafından olup ustu kapatmak istemesidir.
aldatmayı ispatlayamadıgımız için
ee tabi haklısın ;babası anası dedesi babannesi düşünmüyor yuvaya verilmesine razı oluyorsa ben niye düşüneyim demekte öyle ya kan bağın yok....ne diyeyim inşallah senin çocuğun için de babası aynısını demez canım " nasılsa masrafını karşılayacağız kısa dönem için yuvada kalsın..." zor bir ortama düşmüşsün ama biliyordun ...o çocuklara hakikaten çoook üzüldüm...öyle diyen bir babası olduğu için....öyle yapan bir babaannesi olduğu için öyle yapan bir annesi olduğu için öyle yapan bir cici annesi olduğu için..herkes kendini düşündüğü içiin uzaklaştırma niyetinde çocukları kendilerince haklı olduklarını düşünerek..ama ya o çocuklar???duam o çocukların sefil olmaması başlarına yuvada bişi gelmmesi şeklinde..yazık yiyecekleri bi kap yemek biraz üst baş fazla görülmüş babaya da babaanneye de.....Allah ım sen çocukları koru lütfen.
Peki sen nerden biliyorsun zaten tanıştığınızda bunlar ayrı değilmiydi ??
canım bak sen bu konuyu kapat daha saf insanlara bunları anlat!!! eğer ki arada aldatma varsa eşiniz bunu her şekilde kanıtlardı
aldatma yoksa eşin iftira atıyorsa kanıtlayamaz!!! üstelik çocukların yaşı küçükte olsa anne yada baba aldatma ile dava edildi ise
asla velayet aldatan tarafa sunulmaz!!!
evet ayrıydı fakat evlenecegim isinin neden bosandıgını ögrenmek hakkımdır degl mi ?
peki baba madem benimle aldattıysa esini babaya neden sunuldu oz aman öleymiş ya herkes benmle aldattıgını yazmıs ya madem aldattıysa babaya sunulmazdı degl mi ?
arkadaslar sadece bakıyrsnz.
konuyu bastan sona okudum ve o kadar yere takilmis olmama ragmen bu beni baya soru isaretlerine bogdu...
cocuklarin velayeti babada ise cocuklar icin ne diye 'cocuk nafakasi' odeniyor eski ese pardon?
yasadiklarinizi kimse yasamadigi icin herkes ahkam kesebilir -ki ben iki taraf icin de ahkam kesme taraflisi degilim- olayi objektif bir sekilde anlatmadiginiz kanisindayim.
cocuklari istememeniz normal karsilanabilirDİ durumlarini sartlarini goz onunde bulundurup ben baskasinin cocuguna bakmam diyip evlenmeyecektiniz o zaman.
acikcasi o aileyi de cocuklari da heleki kendi hayatinizi da (madem biraz bencilce dusunecegiz!) tam bir huzursuzluga mutsuzluga hapsetmissiniz.
evlenmek zorunda mi kaldiniz onu da bilemiyorum tabiki.. ne bileyimaileniz falan ogrendi baski mi yapti? yani boyle bir ortamin icine hic girmeseydiniz keske olan herkese olmus. sorularimiza cevapverebilir misiniz...
peki baba madem benimle aldattıysa esini babaya neden sunuldu oz aman öleymiş ya herkes benmle aldattıgını yazmıs ya madem aldattıysa babaya sunulmazdı degl mi ?
Acaba ispatlanamadığından olabilir mi ???
çünküüü ortada bir hayli kendinden emin 3. kadın var!!!
ayrıca kadının aldatıldığına dair dava açtığınıda sanmıyorum ki siz zaten dava edenin eşiniz olduğunu söylemişsiniz!!!
ki kadının ne aylığı ne yıllığı ne de arkasında duran bir ailesi yokmuş bunlarda sizin daha önce yazdıklarınızdandır..
bakın siz yazıyorsunuz biz okuyoruz fakat siz senaryoyu kendi tarafınıza çevirmeye çalıştıkça batıyorsunuz!!!
bence siz ya dürüstçe davranın ya da artık kadını suçlamaya çalışmayın!!!
önce kayınvalideniz,sonra görümceniz sonra çocuklar ve şimdi de işin içinden çıkamayınca
eski eşi kötü yapmaya çalışıyorsunuz.burda kötü olanda kötü düşünende sizsiniz!!!
alanen girmişim cekirdek aileyi bozmusum neden ispatlanamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?