yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

aldatmayı ispatlayamadıgımız için

Aldatma olayı karşılıklı olmuş ama. Siz ne dersin deyin, nikahlı bir erkekle birlikte olmak hukuk dilinde aldatmadır. Eşiniz eski eşinin aldattığını mahkemede sunamamıştır, çünkü karşılığında da eski eş sizi dile getirecekti mahkemede. Siz ne kadar ortada aile yoktu deseniz de hukukta nikahın varlığı aile için yeterlidir.

Son düzenleme:

canım bak sen bu konuyu kapat daha saf insanlara bunları anlat!!! eğer ki arada aldatma varsa eşiniz bunu her şekilde kanıtlardı

aldatma yoksa eşin iftira atıyorsa kanıtlayamaz!!! üstelik çocukların yaşı küçükte olsa anne yada baba aldatma ile dava edildi ise

asla velayet aldatan tarafa sunulmaz!!!

Elele biraz vicdan lütfen bu kadar günahın içinde en günahsız ve çaresiz çocukların annesi ,belki okulunu yarıda bırakmıştı belki çocuklarımı büyütücem diye işe girmedi hayatını dondurmuştu belki eşi için çocukları için peki şimdi nasıl ,bu durumdan en çok etkilenecek eski eştir ,konu sahibi hanımın psikoojisi bozuluyor ,konu kapanmasına gelince gülüyorum sadece ...

tam bir hatalar zinciri.....burda yalnızca çocuklara üzülüyorum o iki çocuğa ve karnınızdaki çocuğa ALLAH yardım etsin burda tek suçsuz masum olan çocuklar

peki baba madem benimle aldattıysa esini babaya neden sunuldu oz aman öleymiş ya herkes benmle aldattıgını yazmıs ya madem aldattıysa babaya sunulmazdı degl mi ?

arkadaslar sadece bakıyrsnz.

peki baba madem benimle aldattıysa esini babaya neden sunuldu oz aman öleymiş ya herkes benmle aldattıgını yazmıs ya madem aldattıysa babaya sunulmazdı degl mi ?

Acaba ispatlanamadığından olabilir mi ???

velayet bizde olsada nafaka ödemek zorundayız cunku mahkemeye böle karar verdi neden verildgne dair bir fikrim bulunmuyor hayır hiç bir baskı altında kalmadım ben kendim cok severek deli gibi isteyerek evliligi kabul ettim ve bunun içinde cogu kişi karsısında durdum cocuklara bakım sırasına gelince cocukların bakımı önce anneye verildi anne cocugu oldugu için fakat kv ben onlarsz yapamam ben bakamam diye bize cocukları ladırttı fakat daha sonra da bakmadı durum bu

Yazmayacagım dedim ama dayanamadım..Hadi kadın eşini aldattı siz ispat edemediniz :))

Peki hâlâ evliyken eşini de seninle birlikteyken aldatmış olmuyor mu ?

çünküüü ortada bir hayli kendinden emin 3. kadın var!!!

ayrıca kadının aldatıldığına dair dava açtığınıda sanmıyorum ki siz zaten dava edenin eşiniz olduğunu söylemişsiniz!!!

ki kadının ne aylığı ne yıllığı ne de arkasında duran bir ailesi yokmuş bunlarda sizin daha önce yazdıklarınızdandır..

bakın siz yazıyorsunuz biz okuyoruz fakat siz senaryoyu kendi tarafınıza çevirmeye çalıştıkça batıyorsunuz!!!

bence siz ya dürüstçe davranın ya da artık kadını suçlamaya çalışmayın!!!

önce kayınvalideniz,sonra görümceniz sonra çocuklar ve şimdi de işin içinden çıkamayınca

eski eşi kötü yapmaya çalışıyorsunuz.burda kötü olanda kötü düşünende sizsiniz!!!

ben yaklasık 6 aylık evliyim eşimi cok severek ve isteyerek evlendi.eşimin ikinci eşiyim ve ilk evligiginden 2 tane cocugu var.eşimle evlenmeden önce kayınvalidem sürekli beni rahatsz etti istemedgni belirterek oglunu bırakmamı işyerime evime kapılara kadar gelip rezillik cıkardı ama herseye ragmen eşimle dayandık durum tatlıya baglandı gelip ailemden ve benden özür dileyerek kendini affettrmeye calıstı

ilk eşi aldattıysa kayınvaliden sana gelipte oğlumu bırak demezdi durumu kabullenip diğer eşe yol verirdi sizi onaylardı bence...... bazı söyedikleriniz bana hiç inandırıcı gelmiyor

teşekkürler börtülböcek

eski eşte sizi ispatlayamamıştır...iyi saklanmışsın demek ki...

Diyelim ki dediğiniz herşeyde haklısınız. Eşiniz size çocuklar konusunda yalan söyledi, k.valideniz çocuklar konusunda size yalan söyledi, artık kaldıramıyorsunuz şu bu. Eski eş, anne de dediğiniz gibi kötü diyelim. Ben sizin yerinizde olsam, bakın çok büyük konuşuyorum, çünkü kimi zaman büyük konuşmak gerektiğini düşünürüm, ben sizin yerinizde olsam "ben 3 çocuğa bakamam, bir tek kendi çocuğuma bakarım, huzursuz aşk karın doyurmuyor" der, o evliliği bitirirdim. Çok ciddi söylüyorum. Çünkü yuvaya verilen iki çocuğun vebalinin benim çocuğumdan çıkmasından korkardım. Babası, babaannesi, annesi ne yaparsa yapsın, ben bu vicdansızlığın bir parçası olamazdım. Ya o iki çocuğa kendi çocuğummuş gibi yüreğim titreyerek bakardım ya da o evliliği bitirirdim.

bosanma asamasında birini tanıyorsunuz flort ediyorsunuz 2 cocugu var ikiside cok kucuk yaslarda bunları bilerek evlenmissiniz cocuk altına cisini yapmıs onu bile hastayım temizlemedim diyorsunuz bana bu cok itici geldi acıkcası ufacık cocuk bunlar tabiki sizi kabullenmeyecekler hemen dusunsenize babalarının yanında baska bir kadın ben bu yasta kabullenemem bunu birde cıkmıs ben o cocukları istemiyorum diyorsunuz yazık onlara.kayınvalidelerin darp etmesi tabiki dogru degil o konuda sikayet etmeniz dogru olmus ama bu cocuk mevzularında yanlıssınız bilerek evlenmissiniz neticede ben cocuklarını istemiyorum dediginizde tamam derse esiniz ilerde sizin dogurdugunuz cocukdan da bu kdr kolay vazgecebilir demekki

Son düzenleme:
alanen girmişim cekirdek aileyi bozmusum neden ispatlanamasın

Ah canım benim bunu sen daha iyi bilirsin aynı iş yerinde, eşinin aldatmalarını bilen o dönemler arkadaşı şimdi eşi teselli eden herşeyi karıştırdın birbirine farkında mısın ..

oradan okumasıda yazmasıda kolaydır ben tum içerigi burda yazamadıgımdan dolayı oluyor bunlar neyse arkadaslar herkese yorumları için teşekkür ediyrm daha fazla sına gerek yok cunku bu kadar haksızlıgı ve saygsısızlıgı yakıstıramıyrm herkese iyi günler bundan sorası için hiç bir yorum yazamıcam bazı arkadaslarda bundan pastalarını cıkartsınlar aaa bak kacıyor falan diye ama bunu bir tek yasayan bilir saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…