yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

konunun başında "o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar" yazmış fakat sonra ben ev para istemiyorum diyor arkadaş çok tutarsız bir davranış...

maddiyat istemiyorum cumlesi zaten basli basina yanlis.. herkes esinin belli bir maddiyati olsun, bi evi gecindirebilsin ister.
kendi cok zengindir umursamaz o ayri.
burada evdeki hesap carsiya uymamis. adam asgari ucret aliyor.. neyse gecinir gideriz deniyor sanirim ask varya hani..
sonra ortaya cocuklar cikiyor onlarin bakimi, eski ese odenen para vs.. birden goze batiyor onlara odenen para..

hata surada bunlarin altindan kalkamayacak adamla ne isin var guzelim senin?

madiyat tabiki onemli iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor malesef. o onemli degil bu onemli degil.. e peki ne onemli..

bazen iste 'semsiyeler' acilmiyor.... acilmayinca da napiyim ne ediyim oluyor..

keske akilli olsaydin da geliri iki aileyeyetmeyecek bi adama 'he' demeseydin. kendini dusunsen bencil olsan bile bu yapilacak is degilmis.. (bu:evliligin)

ne diyim hayirlisi..

cocgumu farklı kılacak eşim degil benim ben zaten böyle bir durum yasanırsa buna musade etmem.

O zaman sağlığınıza çok dikkat edin. Sağlığınızda çocuğunuza sahip çıkarsınız ama Allah korusun aksi bir durumda eşiniz sizin çocuğunuzu da yuvaya verir bence.

Son düzenleme:

ben ev derdinde olsam o evden hiç çıkmazdım anlatabiliyr muyum arkadaslar

Biz de evde yatmıyoruz,her sabah okula bırakıyoruz çocuğu,akşam geliyoruz,
yedirip içiriyoruz.Siz sanki çok büyük fedakarlıklarda bulunmuş gibi
yazıyorsunuz.Sizin ben bunları yaptım diye kendinizi savunmanızdaki
sebep çocukların üvey olması mı?Her anne baba yapar zaten bunları.

Siz kendinize bir savunma geliştirmişsiniz ama işte haksızsınız.
O iki küçüğün varlığını biliyordunuz,bile bile evlendiniz.
Şimdi normal yapılanları bile fedakarca yapmış gibi söylüyorsunuz.

Ayrıca siz o evin derdinde değilim diyorsunuz şimdi ama
konunun başında o evden nasıl vazgeçeriz orası bizim yuvamız
diyordunuz.Siz o evden çıkmadınız,kaçtınız.
Buraya konu açarkende tekrar dönmenin yollarını arıyordunuz.

Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım ne de başka bir kadın için çocuklarını yuvaya vermeye razı olan bir adama bir çocuk daha verirdim.Menfaat dünyası.Kimin işine ne gelirse.

ben kimden ve neden kacıcam bana saldıran görümceden ve kv kusura bakmayın ama ben bilincsz biri degilim bu hareketlerden korkup kacacak kadar gitmek istememenin bi nedeni var ise o da saedce huzurdur buda benm için degil eşim için cunku arada kalan hep odur bilmem anlatabiliyr muyum *

.Su anda annemde kalıyrz ve kiralık evlere bakıyrz fakat bu yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım bu işin üstüne nasıl gidebilirim o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar

şu sizin cümleniz konu sahibi...
derdiniz evi bırakmamak kiraya çıkmamak..
sonraki yazılarınızda,sadece huzurlu yastıktan bahsetmeye başladınız..
çıta giderek düştü..

ben şahsen bekar bir hanım olsaydım, işyerimde iki çocuklu ,sorunlu bir evlilik yaşamış bir iş arkadaşım olsaydı..
onunla gönül ilişkisi yaşamak ve evlenmek için ,2 değil 222 kez düşünürdüm..

ben 2.çocuk için altından kalkabilirmiyizi düşünürken,siz bayağı gözü karaymışsınız 2 çocuklu adama evet demişsiniz..tebrikler

siz bunları taşıyabileceğinizi düşünüp evlenmişsiniz,sonradan ağır gelmeye başlamış..
çocuklar babalarının evine geliyorlar,lütfen mi gelmeliydiler?

Siz herşeyi çok açık ve net anlatıyorsunuz da biz burdaki 27
sayfa yorumu yapan bunca üye anlayamıyoruz.
Kusura bakmayın lütfen.

"Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım " bu nasıl bir cümledir siz kimi hangi zanın altına koydugunuz farkındamısınız evlenmeler kadar bosanmalarda dogaldır alllah yasatmasın fazla buyuk konusmayın derim ayrıca uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim

Zaten ancak temizlenecek çamaşırı olan bir genç kız evli, 2 çocuklu adamla birlikte olur.Biz anlamayız bu işleri fazla zorlamayalım

biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..

eşimle tanıstgm da esim ayrı yasıyrdu ve mahkemleri sürüyrdu.

evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik

3.seene de flört etmeye basladık bi sene sorada bosanma davası sonuclandı ve evlenemye karara verdik.

ben eşimle tanıstgmda esim zaten eski esinden ayrıydı ve davaları suruyrdu benmle tanıstgı için yada benle oldugu için ayrılmadı

evet malesef mumkun nafaka velayete bakmıyor.

ve benim eşim eski esini onu aldattıgı için bosandı mlkctk evet cep cekirdek aile.

aldatmayı ispatlayamadıgımız için

eşinle bir olup aldatma ispatlamaya mı giriştin sanane?

sen kimsenin yuvasını yıkmadın eski eşe nafaka vermek istemiyorsun altına işeyen bir çocuğun üstünü değiştirmiyorsun...çocukları yuvaya vermek istiyorsun.

oturduğunuz evden çıkıp kıraya gitmek istemediğin için burada konu açıp akıl istiyorsun

o evi eski eşe verin nafakayı da ödeyin kadın çocuklarıyla otursun sızde başka semte taşının en makulü bu ama bunları hep es geçip görmezden geldin...

evet senin derdin para değil... bu işin üstüne nasıl gidebilirim evden çıkmak kiraya gitmek ne kadar mantıklı? diye soran sensin ama yok yok parada gözün yok

kayınvalide görümceden girdin işin içinden çıkamadın eski eşe çamur attın...battın battın çıkamıyorsun...

"Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım " bu nasıl bir cümledir siz kimi hangi zanın altına koydugunuz farkındamısınız evlenmeler kadar bosanmalarda dogaldır alllah yasatmasın fazla buyuk konusmayın derim ayrıca uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim

bilerek 2 çocuklu bir adamla evlenen birinin daha sonra çocuklar yüzünden sızlanmasını anlayamıyorum,sonradan sandıktan çıkmamış ki çocuklar

arkadaşın yazdığı cümle apaçık ortada
siz niye zan altında kaldınız anlamadım.nasıl olsa sizin ilişkiniz boşanmadan sonra başladı..........
Yoksa öncemi?

aslında adalet biraz yerini bulmuş bilmem iyimi olmuş kötümü olmuş orası beni pek ilgilendirmez...........sizin endişeniz hamilesiniz..... çalışamıyosunuz galiba..... eşinizin aldığı asgari ücretle hem evinizin kirası hem evinizin geçimi hemde diğer bayanın nafakası ve çocukların nafakası maddi olarak sıkışıyorsunuz endişeniz bu yüzden galiba fakat sizin bunları en başından düşünmeniz gerekirdi

Çaktırmadan şirin şirin beddua edip durma.Adam boşanmadan önce birlikte olmaya başladığınızı kendin söylemedin mi.Davasının senden önce başlamış olması bekar yapmaz onu.Kendini bilen hiçbir genç kız da böyle ilişkilere girmezdi.Ne bekliyordun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…