konunun başında "o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar" yazmış fakat sonra ben ev para istemiyorum diyor arkadaş çok tutarsız bir davranış...
ben eşime sonuna kadar güveniyorum .
konunun başında "o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar" yazmış fakat sonra ben ev para istemiyorum diyor arkadaş çok tutarsız bir davranış...
Yani yarın sizin çocuğunuzu da bakamayacağı için yurda vermeyi düşünmeyeceğinden eminsiniz. Sizin çocuğunuzu farklı kılan ne ki eşiniz için?
cocgumu farklı kılacak eşim degil benim ben zaten böyle bir durum yasanırsa buna musade etmem.
ben bu durumları yeternce anlatamadıgım için zaten böle yargılandım bende bunu anlatmaya calısıyrdm fakat bazı arkadaslar verilen nafakaya bile itiraz ettiler bilmiyrm yasamayana kolay bende evde yatmasını bilirdm ama bunu ben yapmıyrm cocuklar benm olmasa dahi elimden geldgnce sabhları okula bırakıp işime gttm akşam geldm yedrdm içirdm demek ki insanların yargılama yolu bu beni az da olsa anlamıs oldugun için teşekkür ederm translator
ben ev derdinde olsam o evden hiç çıkmazdım anlatabiliyr muyum arkadaslar
Biz de evde yatmıyoruz,her sabah okula bırakıyoruz çocuğu,akşam geliyoruz,
yedirip içiriyoruz.Siz sanki çok büyük fedakarlıklarda bulunmuş gibi
yazıyorsunuz.Sizin ben bunları yaptım diye kendinizi savunmanızdaki
sebep çocukların üvey olması mı?Her anne baba yapar zaten bunları.
Siz kendinize bir savunma geliştirmişsiniz ama işte haksızsınız.
O iki küçüğün varlığını biliyordunuz,bile bile evlendiniz.
Şimdi normal yapılanları bile fedakarca yapmış gibi söylüyorsunuz.
Ayrıca siz o evin derdinde değilim diyorsunuz şimdi ama
konunun başında o evden nasıl vazgeçeriz orası bizim yuvamız
diyordunuz.Siz o evden çıkmadınız,kaçtınız.
Buraya konu açarkende tekrar dönmenin yollarını arıyordunuz.
O zaman sağlığınıza çok dikkat edin. Sağlığınızda çocuğunuza sahip çıkarsınız ama Allah korusun aksi bir durumda eşiniz sizin çocuğunuzu da yuvaya verir bence.
Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım ne de başka bir kadın için çocuklarını yuvaya vermeye razı olan bir adama bir çocuk daha verirdim.Menfaat dünyası.Kimin işine ne gelirse.
Zaten ancak temizlenecek çamaşırı olan bir genç kız evli, 2 çocuklu adamla birlikte olur.Biz anlamayız bu işleri fazla zorlamayalım.Su anda annemde kalıyrz ve kiralık evlere bakıyrz fakat bu yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım bu işin üstüne nasıl gidebilirim o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar
şu sizin cümleniz konu sahibi...
derdiniz evi bırakmamak kiraya çıkmamak..
sonraki yazılarınızda,sadece huzurlu yastıktan bahsetmeye başladınız..
çıta giderek düştü..
ben şahsen bekar bir hanım olsaydım, işyerimde iki çocuklu ,sorunlu bir evlilik yaşamış bir iş arkadaşım olsaydı..
onunla gönül ilişkisi yaşamak ve evlenmek için ,2 değil 222 kez düşünürdüm..
ben 2.çocuk için altından kalkabilirmiyizi düşünürken,siz bayağı gözü karaymışsınız 2 çocuklu adama evet demişsiniz..tebrikler
siz bunları taşıyabileceğinizi düşünüp evlenmişsiniz,sonradan ağır gelmeye başlamış..
çocuklar babalarının evine geliyorlar,lütfen mi gelmeliydiler?
siz ne sacmalıyrsn ben kimsenin yuvasını yıkmadım yıkmamda yuvası yıkılandan önce kendi mi ve kendi ailemi düşünürüm sadece bikaç yorumu okuyarak bu kadar agır yargılamak hiç hos degil neyse yinede fikirleriniz için teşekkür ederim.
biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..
eşimle tanıstgm da esim ayrı yasıyrdu ve mahkemleri sürüyrdu.
eşimle tanıstgmda esim esinden ayrı yasıyrdu ve mahkemeleri vardı aynı işyerinde tanıstık iş arkadası olarak ilk 2 sene sadece arkadasca oturup konustk daha sonra fikirlerimiz uyusunca birlikte olmaya karar verdik ve her türk aile yapısında evlenme işleri nasıl yürütülüyr ise bizde de öle oldu önce nisan ora kız isteme kına ve evlilik daha sonra olanları zaten yazdım sürekli yazamamamın nedeni işyernde oldgm için yetişememem
evet 4 sendeir tanıyrm ilk iki sene iş arkadası 3 sene flört ve bosanmadan sorada evlilik
3.seene de flört etmeye basladık bi sene sorada bosanma davası sonuclandı ve evlenemye karara verdik.
ben eşimle tanıstgmda esim zaten eski esinden ayrıydı ve davaları suruyrdu benmle tanıstgı için yada benle oldugu için ayrılmadı
ben zaten verilmesi taraftarı degilm ama en azından hamileligim boyunca en azından cocuklarının birinin ya annesi ya babaannesi tarafından bakılması cunku hem hamileyim hem calısıyrm ve hemde psikolojk destek alıyrm bir de üzerine iki cocugun sorumulugu geldiginde ben altında ezilmeye baslıyrm dedgim gibi evlenmeden önce kayınvalidem ile bu konuyu enine boyuna konustm oda onlrası z yapamayacagını bize yıuk etmeyecegini kendi bakacagını söledi yoksa vekalet zaten anne de kalacaktı kv sözüne istinaden baba velayeti üstüne aldı fakat gelin geldgm ilk gün cocukların ikiside asagıya gönderilerek hiç bir şeyiyle ilgilenilmedi yoksa bende babasız buyudum babasz yada velisiz buyumenin ne demk oldugunu bilirim biz iki tane de degldk 4 kardestk annem merdiven temzleye temzleye eokuttu bizi bunlaırın hepsinin farkındaym fakat ben bu cocuklar için cırpınırken kendi öz annasının yada kv hiç bir seylerile ilgilenenmemesi beni acıtan..
evet malesef mumkun nafaka velayete bakmıyor.
anneye verdgmz nafakayı bir ay kestik sadece fakat anne mahkemeye basvurarak nafaka için icra gönderdi bu nedenle anne verilen bu parayı kesemiyrz ve dolayısıyla zaten bir maası kendisine verdgm için ayrı bir bakiciya ayırabilecek bir butca kalmıyr elimizde.
böyle bir durum söz konusu olsaydı acardı degil mi demek ki olmadıgı için tazminat davası acılamaamıs bazı seyler içincocuklarını kullanan bu kadında o kadar da akıl vardır sonucta.ben kimsenin ailesine girmedim o ben eşimle tanıstgmda ortada zaten bir aile yoktu.neyse teşekkürler yorumlarınız için
ve benim eşim eski esini onu aldattıgı için bosandı mlkctk evet cep cekirdek aile.
neden sanal alemde sizi kandırayım ya kendi mi mi tatmin edecem hayret bişi ya aldatma eşim tarafndan ispatlanamadıgı için dava uzun sürdü dava boyunca kadın rahat durdgu için ve elde delil olmadıgı ve cocukların yasları kucuk oldugu için anaaya velayet soruldu ve üç kv isteme nedeni onun knedi tarafından olup ustu kapatmak istemesidir.
aldatmayı ispatlayamadıgımız için
velayet bizde olsada nafaka ödemek zorundayız cunku mahkemeye böle karar verdi neden verildgne dair bir fikrim bulunmuyor hayır hiç bir baskı altında kalmadım ben kendim cok severek deli gibi isteyerek evliligi kabul ettim ve bunun içinde cogu kişi karsısında durdum cocuklara bakım sırasına gelince cocukların bakımı önce anneye verildi anne cocugu oldugu için fakat kv ben onlarsz yapamam ben bakamam diye bize cocukları ladırttı fakat daha sonra da bakmadı durum bu
Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım ne de başka bir kadın için çocuklarını yuvaya vermeye razı olan bir adama bir çocuk daha verirdim.Menfaat dünyası.Kimin işine ne gelirse.
ben ev derdinde olsam o evden hiç çıkmazdım anlatabiliyr muyum arkadaslar
"ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım " bu nasıl bir cümledir siz kimi hangi zanın altına koydugunuz farkındamısınız evlenmeler kadar bosanmalarda dogaldır alllah yasatmasın fazla buyuk konusmayın derim ayrıca uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
"Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım " bu nasıl bir cümledir siz kimi hangi zanın altına koydugunuz farkındamısınız evlenmeler kadar bosanmalarda dogaldır alllah yasatmasın fazla buyuk konusmayın derim ayrıca uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?