yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

bi cok kez konustk dedigi tek sey yada bunun dısında su anda cıktgm eve girip nafakasıyla orda yasamak sart olarak bunu sundu canım.

bir de şunu merak ettim ,
aldatan bir eş, nasıl olursa eski eşinin ailesinin alt katındaki eve yerleşmeye cesaret edebilir..
bucak bucak kaçması gerek..
ayrıca eşinin ailesinin de bunu kabul etmesinin mümkünatının olmaması gerekmezmiydi?

bu konu nasıl bişey ?bunu bir açarmısın.?k.validenlerin görüşü nedir bu konuda?

Zaten ancak temizlenecek çamaşırı olan bir genç kız evli, 2 çocuklu adamla birlikte olur.Biz anlamayız bu işleri fazla

zorlamayalım

konusmalarına dikkat et nereye vardıgını hatırlatmak istemiyrm terbiye vermekte ... kişi karsısındakini kendi gibi sanırmıs.hadi yoluna

hayır o koca nasıl bir koca ki 4 sene boyunca aldatıldığını biliyor ispatlamaya çalışıyor ama ispatlayamıyor

adam karısını ilk dakikada doğrar öldürür ya...

Ben sadece o masum 2 yavruya acıyorum şu an.
Aldatıldığı iddia edilen anneye velayet verilmiş.Nasıl oluyorsa...Yalan yalan yalan.Neymiş İspatlayamamışlar. Biz safız kandır...Sonrada k.valide istiyor diye annelerinin elinden alınmış yavrucaklar.Oyuncak gibi bir o tarafa bir bu tarafa yazık.Şimdide hanımefendiye ağır gelmiş tabi hamile önce kendi ailemi düşünürüm diyor ya,birşeyi gözü görmüyor.Çocuklar umrunda değil.Yollansın yuvaya ohh ne rahat.Olan çocuklara olacak yine.Konu sahibinin yazdıklarına bakılırsa caymaya niyeti yok.Baba zaten 2. eşinin lafına bakıyor Allah bildiği gibi yapsın.
Korkarım çocuklar yuvaya verilecek.Sizde mutlu olursunuz artık.Amacınıza ulaşarak.Huzur istiyorsunuz ya Allah büyük o huzuru verir size.Siz evinizde bebeğiniz yanında,altı kuru karnı tok kucağınızdayken,o yavrucaklar nasıl bir psikolojiyle yuvada olacaklar,anneden babadan ayrı.
İstediğiniz huzuru bulacağınıza inanıyormusunuz gerçekten?ÇOk merak ediyorum..

arkadaslar yorum yapanlara tesekkürler ederm ama bu kadar kendini bilmez insanların yaptıgı sacma sapan terbiyesiz seviyesz kelimleri dinlemek yada ceva p vermek durumunda deglm akıl veren yardımcı olmaya calısanlardanda allah razı olsun ben bu konuda daha fazla yorum yapmayacagm en dogrusu insanın kendi bilgininden caymaması herkese iyi günler.

[sıze=2]kaç oldu yazdım yazdım cevap alamıyorum
bu asgari ücretle çalışan adamcağıza hangi hakim 650tl nafaka ver eski karına demiş.
Bu adam sizle evlenmese karnını doyuramıyacakmış ozaman.[/sıze]

al sen bak o zaman daha ne konusacagınızi bilmiyrsnz

Seviyeden terbiyeden sen mi bahsediyorsun.Komik olma

evet seviyeden ve terbiyeden bahsediyrm var mı bir diyecegin senin ne kadar seviyeli oldugun yazdıklarınıdan veya söylemek istediklerinden belli oluyor kusura bakma senin gibi kof insanlarala agız dalasında harcayamayacagım vaktimi ve kafa yoracak yeteince konum var sana iyi günler

medusase her şeyi geç boşver çocukları yuvaya verecek misin?

arkadaşım siz bu işin içinden zor çıkarsınız...kocanın eski eşini çocuklarını bir kenara itemezsiniz onlarıda haliyle kabul etmek zorundasınız siz istesenizde istemesenizde böyle kabul etmeseniz bile o çocuklar yarın bir gün babalarınıı karşısına dikileceklerdir bunuda unutmayın

Okurken yüreğim sızladı bizim insanlarımızda hiçmi cesaret,vicdan Allah korkusu kalmamış? Çocukları yuvaya vermekten söz edip birde üstüne kendi çocuğum olunca onlara kötü davranmaktan korkuyorum demişsinizde yarın birgün sizin çocuğunuzu yuvaya vermekten söz etse ne yapardınız? Ha diyeceksinizki annesi düşünmüyor ben olsam kendi evladımı bırakmazdım. İşte tam bu noktada sizin vicdanınız devreye girmeliydi. Öz anası düşünmezse ben düşünürüm ben bakarım diyecek cesareti gösterebilmeliydiniz. O cocuklar yuvadayken eşiniz sizinle 3 gün huzurla oturamaz her dakika çocukları aklında olur ve yine huzursuz olursunuz.. Karar tabiki sizin ama biraz vicdan lütfen..

Kime teşekkür ettiniz siz şimdi?
Hiç kimse size sizin istediğiniz gibi akıl vermeye yardımcı olmaya çalışmadı ki..
Daha doğrusu herkes size çocukları yuvaya vermeyin dedi.
Siz evet vermemeliyim demediniz.
Size yuva yıktınız denildi,doğru dürüst kendinizi savunamadınız bile.

Kendi bildiğinizden caymamaktan kastınız çocukların yuvaya verilmesiyse eğer
lütfen o yavrulara kıymayın.Muhakkak bir çözüm yolu bulunur,
o kadar küçükler ki ezilip giderler.
Belki evlenirkende size bir sürü akıl vermeye çalışanlar oldu.
Büyük ihtimal o zaman da en doğrusu insanın kendi bildiği dediniz ama
bakın öyle değilmiş işte.Kendi doğrunuz doğru olamayabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…