evden çıkma sebebi,tekrar darp edilme korkusu olabilirmi?
bi cok kez konustk dedigi tek sey yada bunun dısında su anda cıktgm eve girip nafakasıyla orda yasamak sart olarak bunu sundu canım.
Zaten ancak temizlenecek çamaşırı olan bir genç kız evli, 2 çocuklu adamla birlikte olur.Biz anlamayız bu işleri fazla
zorlamayalım
bir de şunu merak ettim ,
aldatan bir eş, nasıl olursa eski eşinin ailesinin alt katındaki eve yerleşmeye cesaret edebilir..
bucak bucak kaçması gerek..
ayrıca eşinin ailesinin de bunu kabul etmesinin mümkünatının olmaması gerekmezmiydi?
bu konu nasıl bişey ?bunu bir açarmısın.?k.validenlerin görüşü nedir bu konuda?
Ben sadece o masum 2 yavruya acıyorum şu an.
Aldatıldığı iddia edilen anneye velayet verilmiş.Nasıl oluyorsa...Yalan yalan yalan.Neymiş İspatlayamamışlar. Biz safız kandır...Sonrada k.valide istiyor diye annelerinin elinden alınmış yavrucaklar.Oyuncak gibi bir o tarafa bir bu tarafa yazık.Şimdide hanımefendiye ağır gelmiş tabi hamile önce kendi ailemi düşünürüm diyor ya,birşeyi gözü görmüyor.Çocuklar umrunda değil.Yollansın yuvaya ohh ne rahat.Olan çocuklara olacak yine.Konu sahibinin yazdıklarına bakılırsa caymaya niyeti yok.Baba zaten 2. eşinin lafına bakıyor Allah bildiği gibi yapsın.
Korkarım çocuklar yuvaya verilecek.Sizde mutlu olursunuz artık.Amacınıza ulaşarak.Huzur istiyorsunuz ya Allah büyük o huzuru verir size.Siz evinizde bebeğiniz yanında,altı kuru karnı tok kucağınızdayken,o yavrucaklar nasıl bir psikolojiyle yuvada olacaklar,anneden babadan ayrı.
İstediğiniz huzuru bulacağınıza inanıyormusunuz gerçekten?ÇOk merak ediyorum..
al sen bak o zaman daha ne konusacagınızi bilmiyrsnz
Seviyeden terbiyeden sen mi bahsediyorsun.Komik olma
konusmalarına dikkat et nereye vardıgını hatırlatmak istemiyrm terbiye vermekte ... kişi karsısındakini kendi gibi sanırmıs.hadi yoluna
al sen bak o zaman daha ne konusacagınızi bilmiyrsnz
medusase her şeyi geç boşver çocukları yuvaya verecek misin?
arkadaslar yorum yapanlara tesekkürler ederm ama bu kadar kendini bilmez insanların yaptıgı sacma sapan terbiyesiz seviyesz kelimleri dinlemek yada ceva p vermek durumunda deglm akıl veren yardımcı olmaya calısanlardanda allah razı olsun ben bu konuda daha fazla yorum yapmayacagm en dogrusu insanın kendi bilgininden caymaması herkese iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?