Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tatlım resmi göremiyorum ya sorun bende galiba

Şimdi oldu mu :kedi:

oldu canım..ilk ikisinin nasıl yapıldığını bilmiyorum balıksırtına benziyo farklı bi şekilde örülmüş..sonuncusu çok basit aslında ama örgüyü bu şeklde anlatmak çok zor saçı ikiye ayırcaksın önce dışta kalan kısımladan inca tutamlar alıp öbür tarafın iç kısmına ekliyoruz önce sağ sonra sol tarafa aynı işlemi uyguluyoruz..bu kadar tatlım balıksırtından daha kolay..

çok teşekkür ederimm a.s.
aslında son resimdeki örgüyü biliyorum ama böyle başlayamıyorum ben :çok üzgünüm:
tam olarak nasıl başlamış fisfisfis
biraz yukarıdan sanki :sm_confused:

teşekkrler canım güzel bi paylaşım olmuş bu saç modelini beğenen arkadaşların çok işine yarıycak

rica ederim senin gibi el maharetiyle yapılışını bilmiyorum tabi :gitme: aleti bulunca hemen foruma yazdım heyecanla alkisalkisalkis biraz pahalı ama belki alacaklar olur die .
alan olursa kullanınca resim koyabilir miiiiiiiiiiiii??? veya şuan bu alete sahip olan var mı memnun mu????

oldumu acaba???

canım bunlar nasıl oluyo diğerleri gibi maşa dalgası istemiyorum yapıldığı çok belli oluyo lüle lüleopuyorumnanaktanzaten maşamda yok ince saç düzleştiricim var nasıl yapabilirim böyle dalga saçlarımda gür değil ayrıcalaelaelaelaelae

ay bende bittim modele.

Cnm gerçekten çok işime yarıo tariflerin alkisalkisalkis
Ben bi model daha sorcam..Şöyleki:

veya

Bu modeller çok hoş duruyor, alttaki fazla kabarık üsttekini anlatırmısın bana?:uhm:Zor bi model sanırım ben yapabilirmiyim acaba kaydirigubbakcemile2
Böyle kıvır kıvır doğal bi model nasıl yapabilirim?Düzleştiriciyle yapamıyorum doğal durmuyo benimki :1no2: Bigudiyle daha kolay ve doğal olur gibi geliyor ama bi sorayım dedim..
Anlatırsan çok sevinirim a.s.

çok teşekkür ederimm a.s.
aslında son resimdeki örgüyü biliyorum ama böyle başlayamıyorum ben :çok üzgünüm:
tam olarak nasıl başlamış fisfisfis
biraz yukarıdan sanki :sm_confused:

canım örmeye önce saçın yarısından başlamış..saçın yarısını eline al salık kalan kısma dokunma onu sonradan ekle..bu kadar tatlım

canım benm bu model kesinlkle maşayla yapılmış..ama ince değil kalın maşa tabi ki..maşa yaptıktan sonra saçını tararsan daha doğal bi görüntü elde edebilirsinopuyorumnanaktan

düzleştirici veya bigudiyle bu modeli elde edemezsin tatlım kesinlikle maşa kullanman lazım ayrıca saça önce bi mikta sprey sık sonra tara ve maşayla sarmaya başla..alttaki resimde tost yapılmış gibi duruyo ama tost değil onu da söylemek istedim..yardımcı olabilmişimdir inş

Çok saol cnm yaaa.s.
Düzleştiriciyi çok kullanıyorum bide maşa alıp saçımı daha fazla kırmak istemiyodum ama Bi maşa almanın vakti geldi.. şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…