Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Düzleştirici yüksek ısıdaysa on gün geçse de bozulmaz :D
ben 200 derecede yapıorum hayatta bozulmuo hiç de sprey sıkmıyorum

evet modelin adı vak dalgası imiş ve maşayla değil elle yapılıyormuş. tabi oldukça maharetli eller olması gerekir bunların. parmaklarla yapılıyor tarakla sabitleniyor ve spreylendikten sonra ısıtılarak güçlendiriliyormuş.

Düzleştirici yüksek ısıdaysa on gün geçse de bozulmaz :D
ben 200 derecede yapıorum hayatta bozulmuo hiç de sprey sıkmıyorum

hayır canım ısıyla pek alakası yok bunun..bende hep 200 derecede yapardım çünkü..saçım ince telli olduğundan düzleştiricinn yaptığı dalgaya pek dayanmıyo ne yazık ki

evet modelin adı vak dalgası imiş ve maşayla değil elle yapılıyormuş. tabi oldukça maharetli eller olması gerekir bunların. parmaklarla yapılıyor tarakla sabitleniyor ve spreylendikten sonra ısıtılarak güçlendiriliyormuş.

tatlım vak için özel bi alet var kuaförde de görmüştüm elle yapıldığını ilk defa senden duyuyorum şaşırdım da açıkçası..bu özel bi yetenek ister tabi ki ama topuzu falan harika duruyo cidden

Canım çok sağol. internetten araştırdım vag maşası olarak geçiyor. ingilizcede de hair waver olarak, yabancı sitelerde satışı var. yaza kadar ne yapıp edip alcağım briyantinli topuzlar şahane oluyor.

bende sacıma krepe yapmak istiyorum ama 5 dk sonra krepe falan kalmıyor sacımda. Nasıl adam gibi yapabilirm ya :)

:)tatlım öncelikle güzel bi sprey almalısın sana tavsiyem taft ultra güçlü(4 numara)..veya 3 numara..benm burda krepe yapmayla ilgili bi topiğim var oraya da bir göz atarsın..ben kısaca özetliyim..krepe uygulamak istediğin miktarı ayır..ince tutamlar alıp krepe at sprey sık geriye at..bunu ayırdığın tüm kısma uygula sonra biraz düzelt..bir önerim de en üste gelecek kısmı bırak hani geri atıyosun ya düzeltmeyi o zaman yap spreyle tel tokayla tuttur son kısmı yap düzelt biraz..bu sayede hem tel toka gözükmez hemde krepe daha dayanıklı olur..

2, kez yine ben =) ben bu saçın yapılışını merak ettim biliyosan paylaşır mısın ?

100 mesajım olmadıgından resmi alıntı yapamadım o yuzden boyle yaptım artık :))

cevabı verilmiş bu sorunun ama ben daha kesin bi sonuç söylemek istedim canım çünkü yapmıştım kendime , Gereken şeyler düzleştirici ve jöle . ilk başta tutam tutam ayırıyorsun saçlarını aldıgın tutama jöle suruyosun ve doluyosun resımdeki gibi elinle ama çok sert olucak doladıgın saç sıkı sıkı dolucaksın yani sonra düzleştiricyle üstünden geçiyosun yaptıgın tutamın ve tekrar jöleliyosun ben 2 3 gün kullanmıştım değişik bi model zemuszemuszemuszemus

ya ben foto paylaşamadım hata veriyo siz bulursanız çok sevinicem
kavak yellerinde mine'yi oynayan aslı enverin küt saçlarını görmüşsünüzdür. dalgalı yapıyo saçlarını benimde saçlarım küt ve kıvırcık. çok ince değil kıvırcıklarım o şekli hemen alabilir hangi maşa ve kaç mm lik maşa önerirsiniz bana

anaaamm ne güzel yermiş buras ya laa:D ne kadan mikemmelmişşş :D hmn soruyu patlatıormmm:d
şimcik bnm saçlar pırasa bildiğin pırasa yani :D ne düz oluo ne kıvırcık ama bn bihtern saçları gibi olsn istiorm nasıl yapcam bn onuuu:( gördüm bihtern saçıda pırasa bnmki gibi ama bi kabartıo kadın muhteşem oluoo yada hadise aynı şekilde:( çooook açık bi şekilde anlatırsn sevinirmm :)

Biri bana balık sırtı örgüsünü detaylı anlatırsa ço ksevinecem!!!

bak şimdi canım once saçın ust kısmından 4 parmak enliliğinde saç al biraz kalın al alt tarafını .ince alırsan olmaz.aldınmı.sonra onu 2 3 sıra düz ör.nasıl düz örüyoruz öyle ör.sonra yanlardan tarağın ince ucuyla bi sağdan bi soldan alarak kalınlığını sen belirle ama ince olmamak kaydıyla alarak örgüye kat.normal nası örüyosak bir bir katarak ör git.önce sağdan al bi kere ör bu sefer soldan al.bi kere ör bida sağdan öle öle yap git.enseye kadar geldinmi ordan artık düz ör git.

ya ben foto paylaşamadım hata veriyo siz bulursanız çok sevinicem
kavak yellerinde mine'yi oynayan aslı enverin küt saçlarını görmüşsünüzdür. dalgalı yapıyo saçlarını benimde saçlarım küt ve kıvırcık. çok ince değil kıvırcıklarım o şekli hemen alabilir hangi maşa ve kaç mm lik maşa önerirsiniz bana

canım ben de phılıps beauty geometrics 8in1 var.böyle yazıyo maşa uzerinde.maşada üzerinde kıvrım halinde demir war.mm si önemsiz benım maşa için hangi kalınlıkta alırsam alayım süper yapıyo tutuyo.bide ne olursa olsun doğru sarmakla alakalı saçı.benm ablamın maşası vardı.tutmuyo etmıyo dedi bi yaptım şaştı.doğru sarmak önemli.

ya kızlar vag dalgası çok basit ya.ısısı tutan her maşayla kolayca yapılabilir.sadece saçı ucundan değilde dibinden sıkı sıkı sararak gidin bide ucuna geldimi en ucunu elinizle tutun yeter.çok basit

arkadaşlar ben saçlarımın iki yanına dışarıya doğru kıvırmak istiyorum ama yapamıyorum ayrıntılı anlatabilir misiniz lütfen :a015: maşam da var düzleştiricimde ....(kalın)

ebru cünbübeoğlu'nun bu saç modelini çok beğeniyorum yaa.dağınık topuz.hatta bugün xxs'daki saçı çok güzeldi ama onun fotoğrafını bulamadın.

bu modelin nasıl yapıldığını bilen var mı???

yalnız 100 mesajım olmadığı için link yazamıyorum.linkteki boşluklrı silin.

img524. imageshack.us/img524/ 7733/88bscap006.jpg

img51.imageshack.us/img51/6207/2ee. jpg

Back
X