Birini doveceksem kocami doverim, elin kadinini niye doveyim, 40 yasinda adami elma sekeriyle kandirmadi ya.
Büyük konuşma büyük lokma yeCok doldum sanirim Aldatilma konulari beynimi sulandirdi :) Esimde okusa bunu yazan sen misin der :) cunku hic tepki vermem ne olursa sessz sakin tepki koyar ya da giderim umrumda degilsin tawirlari.Amaaaaaa yaparim!
Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Peki bu arkadaşınız kocasına ne yaptı merak ettim.Bi arkadasim yapti o dedigini basmis kocasini evde kariya nasil vurduysa duvara yapistrdi saclarini eline verdi sonra gun gelmis o karinin bi magazada calistigini gormus orda bicak reyonundan koca bicagi nasil kparsa kariyi kovalamis sen bus ehirden defokup gitmedinmi die once magazada sonra magazanin bukjndugu muhitte kariyi it gibi kosturmus helal olsun valla
Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Boşanmak istemiyorsanız anladığınızı belli etmeyin ve eğer beni aldatırsan şöyle olur böyle olur rezil ederim tarzından konuşma açın ve bir süre ayrı kalıp kimseye anlatmayın asla. Bitirmek istiyorsanız delillerle beraber dava açın. Bitirip bitirmek istemediğinizi de nasıl aldattığına bağlı olarak düşünün. Sosyal medyada mı aldattı sizi, yoksa birebir mi görüştüğü biri, ilişkisi ikinci kadın şeklinde mi gelip geçici mi ? Eskilerin evliliklerini düşünürsek aldatmalar aile birliği adına tolore edilir tabii kadın tarafından. Ama hiçbir kadın bu ezilmişlik psikolojisini yaşamaya mahkum değil.Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Ay Allah esirgesin ama ben yapmam böyle bir şeyi şahsen.Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
niye kadının saçını başını yoluyor.kocasına yapsın bu dedikleriniAldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Adama dalsin dalacaksa kadina biye daliyor. Guveni boşa cikaran koca kadin degil ki?Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Kocasına ne yapmış? Kocasından çok ikinci kadına bilenen kadınlar ömür boyu aldatılmaya mahkum. Çünkü gerçeği kabullenmekten acizler.
Yıldım bu 2. Kadın meselesinden. Suçlu aldatan erkektir. Bu kadar.
Ayrilar suan iste yazdim ne yapcak suratina tukurmus ikide ona vurmus afam o an bisey yapamamis inkar ediomus hala o durumdayken bilePeki bu arkadaşınız kocasına ne yaptı merak ettim.
Kavgaya giderken seni çağırsinlar :)Ya düsünsene bi güzel hıncını alıyosun? Benim yapasim geliyo bu konulardaki adamlara ve ikincillere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?