Yapın Nolur!!!!!!!!

Saçma.
O kadının size karşı zerre kadar sorumluluğu yok. Size sadakat sözü vermedi, sizi aldatan da o değil.
Saç baş yolunacaksa eğer size bu sözleri verip sonra bozan erkeğin saçı başı yolunmalı.
Böyle bir durum olsa nefretimi, hırsımı göstereceğim tek kişi eşim olur.
Kadın bir yabancı, beni düşünmek zorunda değil.

Ben evlenirken bana sadakat sözü veren kocamdır. Başka kadınlar “senin kocan bana pas atarsa cevaplamam” diye bir söz vermiyor.

Benim muhatabım her zaman kocamdır. Başkası değil.

Eğer ki beni aldatıyorsa bu zaten başka biri yüzünden değil, böyle bir niyeti olduğu içindir. Aklı başında insanların HAYIR deme yetisi olur. Benim kocam da beni kaybetmek istemiyorsa bunu diyebilmeli.

Haaa diyemedi, gitti aldattı. Onun hayatından çıkmam zaten bence ona en büyük ceza.

Şiddet bana bir şey kazandırmadığı gibi kendime saygımı da kaybettirir. Hele ki başka kadına! Ya birden fazla kadınla aldattığını öğrendiysem sonradan? Sıraya dizip hepsini tek tek döveyim mi? Hiiiiççç muhatap olmam. Kendi seviyemi düşürmem.

Peki bu arkadaşınız kocasına ne yaptı merak ettim.

sebep elin kadını mı imza attı sizinle?

İkisinin de hiçbir yerini yolmam.Yolmadım da.Koyarım önüne dilekçeyi bitti.

Hele ne aradın ne buldun asla demem.Cevap belli.Belasını bulmuş işte.Ne düşürücem kendimi onların seviyesine allasen.

Boşanmak istemiyorsanız anladığınızı belli etmeyin ve eğer beni aldatırsan şöyle olur böyle olur rezil ederim tarzından konuşma açın ve bir süre ayrı kalıp kimseye anlatmayın asla. Bitirmek istiyorsanız delillerle beraber dava açın. Bitirip bitirmek istemediğinizi de nasıl aldattığına bağlı olarak düşünün. Sosyal medyada mı aldattı sizi, yoksa birebir mi görüştüğü biri, ilişkisi ikinci kadın şeklinde mi gelip geçici mi ? Eskilerin evliliklerini düşünürsek aldatmalar aile birliği adına tolore edilir tabii kadın tarafından. Ama hiçbir kadın bu ezilmişlik psikolojisini yaşamaya mahkum değil.

Ay Allah esirgesin ama ben yapmam böyle bir şeyi şahsen.

Elim acır elime yazık yahu, benim narin güzel ellerim canım ellerim.

niye kadının saçını başını yoluyor.kocasına yapsın bu dediklerini

Adama dalsin dalacaksa kadina biye daliyor. Guveni boşa cikaran koca kadin degil ki?

Bir de nolur somut bir delilini olsun elinizde ki mahkemede süründürün. Yapmıştı etmiştiyle olmuyo sadece.
Benim de içime bu dert oluyo

Ciks değilsin...
Ben aldatilmadim ama eski sevgilim bana hakaret etmişdi...
Neyse bakdimki ben bunu yutamuyorum arabayla carpdim ( fazla hizli degildim, yani vücutsal hasar görmedi ama baya korkdu pislik)

neden elin kirli mendilini döverek zaman kaybedeyim neden şeref ve ahlak yoksunu bir adamı 15 saniye daha hayatımda tutma hatasında bulunayım........olup gitsinler çöplüklerinde boğulsun pislikler bu kadar basit ,salon kadını çizgimden kayamam

Neden kadın silah zorunluyla mı kocayı ayarttı ?
Koca kişisi çok saf da kandırıldı mı ?
Böyle durumda ben kocaya patlatırım kadın beni ilgilendirmez . Kadının saçını başını yolacak kadar düşmem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…