Yapın Nolur!!!!!!!!

Burada öneriler verirken dikkat edelim lütfen. Suç teşkil eden eylemleri öneriyor hatta teşvik ediyorsunuz çünkü.

Ayrıca başka kadınların şiddete uğraması neticesinde oluşan suç, sizin hatanızı bertaraf etmez. Bunun konuyla bağlantısı da yok. Herkes kendi eyleminden mesuldur.

Bu ister bizi aldatan kocamız olsun, ister bir başkası. Sorunlarımızı hukuk çerçevesinde çözmek zorundayız.

Aldatildin mi korkusunu mu yasiyorsun

Yok bunu bu platformda yapamazssin canım burası kk ya yapamazsın
Ben aldatildigimi sandığım zamanlarda kim bu kadın bulmak istiyorum demiştim de...
Sen naapcan kadını dan girip nerdeyse hatunu manastır rahibesi yaptilar

Bu davranışlar sadece kısa süreli rahatlamalar sağlar. Uzun vadede hiç bir yararının olmayacağı gibi aksine öfkeyi ve saldırganlığı daha da arttırır. Araştırmalar bunu gösteriyor.
Ayy yerim o araştırmaları
Adam zaten sürünecek,itin her bir yerine dühul ettirilecek
Ama kadıncık da kalmaz boş, kocalardır sorumlusu tabi ki bizi bağlayan onlardır ammaaa bile bile de o adamla takılıyorsa,bi temiz dayağı da o hakediyor bence.
Ay tüylerim ürperdi Allah kimseye yaşatmasın.

Büyük konusmus olmiyim gercekten normalde cok sinirli cabuk parlayan birisiyimdir ama basima gelirse iki tarafa da hicbirsey yapmam.Hatta mutluluklar diler yoluma bakarim affetmek diye de birsey soz konusu bile olmaz bir daha ne beni ne de cocugumu goremez o kadar

Yahu aldatildin mi diye sormussunuz ben oyle bisey yazmadim.Demedim.İma etmedim.Ne kadar artk niyetlisiniz.Ayrica burda resmen 2.kadinlari savunuyosunuz pesss :) Ama biri baslik actiginda evli biriyle birlikteyim diye topa turuyosunuz.Cok bilenlere sesleniyorum ne derseniz diyin.Keske gercek hayatta da uygulayabilseniz bazi seyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…