Yarabbi sukur demistir.İyi bi rezil olmuslar.Adamida rezil rusva etti koca sehire bide baya tanidiklari var herkese rezil oldu onada iki vurmus kariyi dovdukten sonra adamin basireti baglanmis sanki ama it herif aralamaya calisiyomus obur kadina vuruyo die biraksana alsin kadin hincini pesinden kosup durdu epey 3 kizi var bide boylari kadar utanmazin hepside suratina tukurmua kabul etmiyolar
Kendi kendine halloluyo diyosunuz :)Bizim geçen gün komşunun eşi vefat etti
Ne ağlama ne sızlama
Evlatları bile buz gibiydi ki kazık kadar çocuklar
Meğer adam yaşına başına bakmadan karısını aldatıyormuş.Yeni öğrenmişler.Atmışlar kapıya.Adam stresten öldü heralde ama arkasından vah diyen olmadı.
Demem o ki bazen bişey yapmaya bile gerek yoktur :)
Ben inanırım ilahi adalete :)Kendi kendine halloluyo diyosunuz :)
Evet galiba bi tek sensinAldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Bi arkadasim yapti o dedigini basmis kocasini evde kariya nasil vurduysa duvara yapistrdi saclarini eline verdi sonra gun gelmis o karinin bi magazada calistigini gormus orda bicak reyonundan koca bicagi nasil kparsa kariyi kovalamis sen bus ehirden defokup gitmedinmi die once magazada sonra magazanin bukjndugu muhitte kariyi it gibi kosturmus helal olsun valla
Kim suc isliyoryalniz bu sekilde provokatif konusamazsiniz. siddete yonlendirme vs. bunlar ve yaptiginiz suc.
Allh askina burda ne siddet goren kadinlar var dile getirmeleri suc degil ayrintilarina kadar,Bizim bunlara dememiz mi sucyalniz bu sekilde provokatif konusamazsiniz. siddete yonlendirme vs. bunlar ve yaptiginiz suc.
siddet goren kadinin siddet goryrm demesi suc degil. sizin siddet gosterin demeniz suc.Allh askina burda ne siddet goren kadinlar var dile getirmeleri suc degil ayrintilarina kadar,Bizim bunlara dememiz mi suc
Ona iki vurursun 5 dk sonra acisi gecer bide o karinin yuzunden kendi karisina sikayetlenip insan yerinw koymayip siddet uygulandigini dusun...siddet goren kadinin siddet goryrm demesi suc degil. sizin siddet gosterin demeniz suc.
peki vurdugun kiso basini carpip kanama gecirir olürse? demek istedigim buradan siddete meyilli konu acilmasini dogru bulmuyorum. konu icerigini sebebi hakliligi hakszligi tartismiyorum. konu sahibinin yazisini okuyup gaza gelen bi uye bi suc islerse konu sahibi provokatif davranmis olur ve bu eyleme donusur. bu yanliş.Ona kariya iki vurursun 5 dk sonra acisi gecer hatta belkide aklini basina alir bida bu halti yemez peki aldatilan kadina yapilan pskolojik siddet travma ne kadr surede gecer ben bunun acisinin 5 dk sonra gececegini sanmiyorum bekar erkeklerin köküne kıranmi girdide evli barkli erkeklerlw birlikte oluyorlar irade nerde akil nerde iffet nerde
Neden yapsınlar ki? Sonuçta suç kadının değil ben olsam ilk eşimin saçını başını yolarım ya da onu bile yapmam beni kaybetmeyi göze almış biri için kendimi yormamAldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?