- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Cunku ben bir olay daha yasanirsa gider hastanede rezil ederim dedim. Esim olay cikmasin diye benden saklamis olayi ben dun tesadüf yengeden öğrendim. Kiz kendi yazdi dun arıyorum açmıyor yaziyorum dönmüyor diye yengede git kime verdiysen ondan iste diyince de o iceriye girdi aileside fakir vermezler diyor boyle bir mantik olabilir mi? Benim haberim olsa bu kadar ileri gittiginden ben durmazdim zaten. Bu olayi hastane duyarsa tabiki yaptirim uygulanir. Çünkü hastanede görevini kotuye kullaniyor benim ve ailemin bilgisine ulaşıyorBen sana soru soruyorum
Bu kadar taciz ediliyorsa eşin neden mahkeme yoluna gitmediniz?
Bir uzaklaştırma kararı herseyi çözer bu kadar basit bir yol varken
Sürekli arayan taciz eden bir kadın var ortada
Eşin siliyormuş msjları niye?
Bu hikayede tutmayan birşeyler var
Ayrıca başhekimliğe falan giderseniz adamların umru olmaz
Evli adamlara yazıyor namussuz diye işten mi atacaklar sanıyorsun?
Özel hayatı derler geçerler
Onun sıkıntısı aslinda esimle iletisime gecebilmek bence para bahane. Cunku hala umudum var bekliyorum diyor. Kizin gerçekten psikolojik sorunlari varEşinizi ikna edin şikayet etsin. Arti para hapise girenin kuzenin borcu onun ailesi yok mu? Paraysa tek derdi eşiniz değil tabi ki ama ailesi ödesin. Parayi almak icib mi çamur oluyor
Siz eski mesajlari okumadiniz sanirim bu kizla esimi tanistiran o kuzen zaten yillardir taniyorlarmis birbirlerini. Hastane sisteminden bilgi sizdirmak ozel hayatmi oluyor? Benim ameliyat bilgilerime kadar biliyor cocuklari olmayacak diye seviniyor ama suc bizde. KomiksinizYa böyle birşey için mesleğinden falan olmaz zaten
Özel hayatı kadının başhekim ne karışacak?
Konu sahibinin eşi ve ailesi kızı bir güzel yemiş belli almış paraları sonra da bırakmışlar
Buda delirmiş sarmış
Hırsızın hiç mi suçu yok?
20 bin az para mı?
Ben sevgilimin kuzenine niye para vereyim?
Sevgilim istemese değil mi?
Kızın gözü kör olmuş demek ki
Kadınlar bu kadar saf işte ya
Ya arkadaşım anlamıyorsun bak sakin ol ve dinleCunku ben bir olay daha yasanirsa gider hastanede rezil ederim dedim. Esim olay cikmasin diye benden saklamis olayi ben dun tesadüf yengeden öğrendim. Kiz kendi yazdi dun arıyorum açmıyor yaziyorum dönmüyor diye yengede git kime verdiysen ondan iste diyince de o iceriye girdi aileside fakir vermezler diyor boyle bir mantik olabilir mi? Benim haberim olsa bu kadar ileri gittiginden ben durmazdim zaten. Bu olayi hastane duyarsa tabiki yaptirim uygulanir. Çünkü hastanede görevini kotuye kullaniyor benim ve ailemin bilgisine ulaşıyor
En fazla uyarı alır o kadarSiz eski mesajlari okumadiniz sanirim bu kizla esimi tanistiran o kuzen zaten yillardir taniyorlarmis birbirlerini. Hastane sisteminden bilgi sizdirmak ozel hayatmi oluyor? Benim ameliyat bilgilerime kadar biliyor cocuklari olmayacak diye seviniyor ama suc bizde. Komiksiniz
Ya hu siz anlamak istemiyorsunuz ama ben kendim gordum kizin yazdiklarini esimin cevap vermedigini. Ona yuz verecek olsa gider onunla evlenirdi. Hangi birimiz eski sevgilimiz evlenince gidip karisinin numarasini bulup watsaptan takip ettik? Bu kiz normalmi sizce? Baskasina para verip esime yazmasi ne alaka?En fazla uyarı alır o kadar
Tabi özel bilgilere ulaşmak suç
Eşin bu kıza yüz veriyor canım bak seni üzmek istemiyorum ama biraz gözünü aç diye söylüyorum
Çünkü yapılacak tek birşey var onu yapmıyor
Kadın hemşire olduğu için hasta bilgilerine, kişisel bilgilerine vs yasal olmayan şekilde ulaşıyor, bu bilgileri kendi çıkarı için kullanıyor, bunun yasal yaptırımı var. Konu sahibi acilen şikayetçi olunYa arkadaşım anlamıyorsun bak sakin ol ve dinle
Eşinin korktuğu birşey olmasa gider suç duyurusunda bulunur uzaklaştırma aldırır tamam mı zor birşey değil
Beni ve ailemi taciz ediyor der keser sesini kadının
Böyle basit bir yol varken neden bunu yapamadı
Sen git olay çıkar hiçbirşry de olmaz ben sana net söyleyeyim
O hastanelerde neler dönüyor kimseye birşey olduğunu görmedim
Kadının özel hayatı bu isterse evli adamla yazılır isterse gider sevişir
Ahlaki yönden yanlıştır ama memuriyetten atılmaz .yok öyle bir kanun yani
Biraz araştırın neyin ne olduğunu bilmeden atlıyorsunuz
Senin gördüklerin bunlarYa hu siz anlamak istemiyorsunuz ama ben kendim gordum kizin yazdiklarini esimin cevap vermedigini. Ona yuz verecek olsa gider onunla evlenirdi. Hangi birimiz eski sevgilimiz evlenince gidip karisinin numarasini bulup watsaptan takip ettik? Bu kiz normalmi sizce? Baskasina para verip esime yazmasi ne alaka?
Mahkemeye verirseler evet olurKadın hemşire olduğu için hasta bilgilerine, kişisel bilgilerine vs yasal olmayan şekilde ulaşıyor, bu bilgileri kendi çıkarı için kullanıyor, bunun yasal yaptırımı var. Konu sahibi acilen şikayetçi olun
Ben hastaneye faks yollayacagim kizin aramalarini mesajlarını. Ayrica sabimi de arayacagim sikayet icin. Bende hemsireyim kac sene calistim bir kisinin numarasini almak hasta bilgisine bakmak aklima gelmedi ama normal geliyor bazilarinaKadın hemşire olduğu için hasta bilgilerine, kişisel bilgilerine vs yasal olmayan şekilde ulaşıyor, bu bilgileri kendi çıkarı için kullanıyor, bunun yasal yaptırımı var. Konu sahibi acilen şikayetçi olun
Peki tamam benimkide yazmistir parasinida o yemistir bu kizda normalSenin gördüklerin bunlar
Görmediklerin de vardır
Eşin istemese kızı mahkemeye verirdi
O kadar net
Ben daha dun ogrendim konuyu esim evde olmadigi icin konusamadik. Konuyu aylardir tartışıyor degiliz ki bu günden sonra olacak artik ne olacaksaMahkemeye verirseler evet olur
Ama vermiyor adam işte
Konu sahibi de kendini yiyor burda
İnşş cnmBen daha dun ogrendim konuyu esim evde olmadigi icin konusamadik. Konuyu aylardir tartışıyor degiliz ki bu günden sonra olacak artik ne olacaksa
Evet hatali o konuda hepimiz ayni seyi düşünüyoruz oda huzurumuz kacmasin diye sakladi ama her sey gunu gelince çıkıyor ortaya. Esim ve ailesi bizim gibi degiller aman bulasmayalim diye düşünüp takmiyorlar ama ben surekli izleniyorum hissindeyim.Şikayet edecek eşiniz mesajlara beraber.
Bu zamana kadar etmemesi hata olmuş. Sizden ne kadar saklayabilirdi mesajları sonuçta?
Ayrıca kişisel bilgilere ulaşıp bunu kötüye kullandığı için işyerine de şikayette bulunurdum yerinizde olmasaydım kesinlikle.
O kız normal değil eşinde değilPeki tamam benimkide yazmistir parasinida o yemistir bu kizda normal
Para konusunu yeni ogrendim ben ailesini aradigini biliyordum amaO kız normal değil eşinde değil
Sen başından beri eşini taciz ettiğini bir daha böyle bir olay görürsem olay çıkartırım dediğini söyledin
Sonra da yeni haberim oldu dedin
Bir karar ver bence
Eşinde madem masum şikayet etsin uzaklaştırma aldırsın
10bin civarı bir borc kalmis. Bencede bahane yani yoksa ne alaka gelip bizden istesinNe kadar bir paradan bahsediyor? Gerçi para bahane gibi. Uğraşmak istiyor onu bahane etmiş. Kesinlikle şikayet edin.
Sen şu eşini karşına alPara konusunu yeni ogrendim ben ailesini aradigini biliyordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?