Sünnet Yapışık sünnet derisi..

ANNONA

13.08.2012/30.04.2018
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
5.684
5.548
198
arkadaşlar öncelikle selam herkese 2 yaşında bir oğlum var ve sünnet derisi yapışık sürekli iltihap oluyor ürolojiden randevu alıp götürmeyi düşünüyorum ama kafam karışık anestezi verdirmek istemiyorum anestezisizde nasıl tutarız onu bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var..

Aynı sorun benim bebeğimde de var ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden araştırma yaptım özelde yaptırmaya karar verdim pipiden uyuşturarak yapıyorlar aşırı iltihaplanma olmadığı için biraz daha büyümesini bekliyorum nerde yaşıyorsunuz iyice araştırın siz de böyle bir yer bulun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı sorun benim bebeğimde de var ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden araştırma yaptım özelde yaptırmaya karar verdim pipiden uyuşturarak yapıyorlar aşırı iltihaplanma olmadığı için biraz daha büyümesini bekliyorum nerde yaşıyorsunuz iyice araştırın siz de böyle bir yer bulun

ben istanbulda yaşıyorum devlet hastanesi düşünüyorum ablam orda yaptırmıştı lazerle istemiyorum çünkü evet bizimkindede aşırı değil iltihaplanma ama iltihap olduğunda çişini yaparken çektiği acıyı ağlamasını görmek istemiyorum daha fazla randevumu aldım ürolojiden pazartesi gününe bakalım ürolog ne diyecek.

Bebeğim 12 aylık olduğu için devlet hastanelerinde narkoz veriyorlar ben zeytinburnunda oturuyorum burda özel tıp merkezi var pipiden uyuşturuyorlar ve 175 tl

Bebeğim 12 aylık olduğu için devlet hastanelerinde narkoz veriyorlar ben zeytinburnunda oturuyorum burda özel tıp merkezi var pipiden uyuşturuyorlar ve 175 tl

bende sultangazideyim bakalım pazartesi bi götüriyimde ne dicek ona göre özelede sorarım

İyice araştırmayı unutma canım

arkadaşlar öncelikle selam herkese 2 yaşında bir oğlum var ve sünnet derisi yapışık sürekli iltihap oluyor ürolojiden randevu alıp götürmeyi düşünüyorum ama kafam karışık anestezi verdirmek istemiyorum anestezisizde nasıl tutarız onu bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var..
merb. benim oğlumunda pipisi yapışıktı ucu cok dardı ben bu riskten korktugum için 5 aylıkken sünnet ettirdim. 2 yaş yaş bakımından biraz riskli problem olmasaydı ettirmeyin derdim ama madem ki iltihaplanıyor o halde mutlaka yaptırın. oğlumu sünnet ettirdiğim yerde yenidoğandan 10 yaşa kadar tüm cocuklar lokal anestezi ile sünnet ediliyorlardı. böyle bir yer bulabilirsiniz ama miniğinizi o masaya yatmaya nasıl ikna edersiniz bilemiyorum.

merb. benim oğlumunda pipisi yapışıktı ucu cok dardı ben bu riskten korktugum için 5 aylıkken sünnet ettirdim. 2 yaş yaş bakımından biraz riskli problem olmasaydı ettirmeyin derdim ama madem ki iltihaplanıyor o halde mutlaka yaptırın. oğlumu sünnet ettirdiğim yerde yenidoğandan 10 yaşa kadar tüm cocuklar lokal anestezi ile sünnet ediliyorlardı. böyle bir yer bulabilirsiniz ama miniğinizi o masaya yatmaya nasıl ikna edersiniz bilemiyorum.

bende o masaya nasıl yatıracağımı bilemiyorum açıkçası daha hastanenin kapısından girince başlıyo ağlamaya
şimdilik sünneti ertelicez sanırım alıştırmayla biraz biraz kafası çıkmaya başladı pipimizin hafif yırtılma söz konusu ama oda olucak artık alıştıra alıştıra geçiricez inşallah
teşekkür ederim yorum yaptığın için.

teşekkür ederim canım ben istanbuldayım.
ailenle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum sana :nazar:

Mrb ben bebegimi yapisik sunnet derisi yuzunden 26 gunlukken sunnet ettirdim. Sunnet eden kisi pratisyen hekimdi ama 13 bin kisiyi sunnet etmis isini ustaca yaptığı söyleniyordu. Evet cok muntazam sünnet etti ama bebisimin derisi bu sefer dikis yerlerinden tekrar yapismis hem de 3 hafta icinde olmus bu olay.. neyse gecen cocul cerrahina goturduk neden sunnet ettirdiniz dedi.. pipi buyudukce o yapisiklik yavas yavas kendiliginden cozulurdu zaten bebege eziyet ettiğiniz ile kalmissiniz dedi :( bir de dedi ki sunnet asla bir cocuk cerrahi ya da urolog tarafindan muayene edilmeden yapilmamalidir. Bazi yapisal pipi rahatsizliklari icin sunnet derisine ihtiyac duyuluyormus. Bu hastaligin olma ihtimaline karsilik da sunnet oncesi urologlarin ya da cocuk cerrahlarinin gormesi gerekiyormus.

Back
X