- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sorun benim bebeğimde de var ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden araştırma yaptım özelde yaptırmaya karar verdim pipiden uyuşturarak yapıyorlar aşırı iltihaplanma olmadığı için biraz daha büyümesini bekliyorum nerde yaşıyorsunuz iyice araştırın siz de böyle bir yer bulun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğim 12 aylık olduğu için devlet hastanelerinde narkoz veriyorlar ben zeytinburnunda oturuyorum burda özel tıp merkezi var pipiden uyuşturuyorlar ve 175 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merb. benim oğlumunda pipisi yapışıktı ucu cok dardı ben bu riskten korktugum için 5 aylıkken sünnet ettirdim. 2 yaş yaş bakımından biraz riskli problem olmasaydı ettirmeyin derdim ama madem ki iltihaplanıyor o halde mutlaka yaptırın. oğlumu sünnet ettirdiğim yerde yenidoğandan 10 yaşa kadar tüm cocuklar lokal anestezi ile sünnet ediliyorlardı. böyle bir yer bulabilirsiniz ama miniğinizi o masaya yatmaya nasıl ikna edersiniz bilemiyorum.arkadaşlar öncelikle selam herkese 2 yaşında bir oğlum var ve sünnet derisi yapışık sürekli iltihap oluyor ürolojiden randevu alıp götürmeyi düşünüyorum ama kafam karışık anestezi verdirmek istemiyorum anestezisizde nasıl tutarız onu bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var..
merb. benim oğlumunda pipisi yapışıktı ucu cok dardı ben bu riskten korktugum için 5 aylıkken sünnet ettirdim. 2 yaş yaş bakımından biraz riskli problem olmasaydı ettirmeyin derdim ama madem ki iltihaplanıyor o halde mutlaka yaptırın. oğlumu sünnet ettirdiğim yerde yenidoğandan 10 yaşa kadar tüm cocuklar lokal anestezi ile sünnet ediliyorlardı. böyle bir yer bulabilirsiniz ama miniğinizi o masaya yatmaya nasıl ikna edersiniz bilemiyorum.
bizim sünnet masasının önünde oyuncaklar vardı cocuk diğer tarafı görmüyodu mesela.
canım izmir de özel bi klinikte yaptırdım.siz nerde yaptırmıştınız sünneti acaba ?