Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

BB burnuma kötü kokular gelmeye başladı ya bi atar iki atar napıyosun diye ama bu bokunu çıkarmış
illaki yüz buldugu bişiler vardır umarım hayal kırıklıgı yaşamayız hepimiz birden burda

BB burnuma kötü kokular gelmeye başladı ya bi atar iki atar napıyosun diye ama bu bokunu çıkarmış
illaki yüz buldugu bişiler vardır umarım hayal kırıklıgı yaşamayız hepimiz birden burda
off,bilmiyorum ama ihtimal veremiyorum öyle bir şeye.

Ayh bu gece aldatilan, aldatan, dayak yiyen.. hof içim şişti resmen! Ne fena bigün ya, inşallah sizin mevzu güzellikle hallolur

Ya varya topuzuma tuvalet kagidi rulosu gecirdim o derece burnum akiyo hastayim cek sil at yapiyorum ama o kadar merak ediyorum ki seni yatamiyorum.ben sevgilinin israrla bi kabahati olmadigini savunuyorum.kizin ki tamamen kurgu ustelikte kotu bir kurgu.yuz buldugu falan yok amaci tamamen huzur kacirmak

Vicidim çok güzel daş gibiyim demek istiyor olabiling.
birazdan ben de niyeti bozum atıcam bir şeyler,tövbe tövbe ya.delirtti.Erkek arkadaşım şimdi aradı pes turnuvası bitmemiş gecikecekmiş,anlayacağınız başınızın etini yemeye devam ediyorum..

1gibi gelcekmiş.

Ahahah gavurlarda da oluyormuymuş bu?
Şaka bir yana,kıza çirkefleşmeden sağlam bir ayar verme vakti gelmiş.5 sayfa mesaj nedir?
İş erkek arkadaşında bitiyor aslında ama geçmişe saygısından sert davranmıyosa kız yüz buluyor demekki.
Ben Türksün göster ürksün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…