- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi breakingbadd
-
ilk sayfaları okudum manyak gibi yazmışım kusura bakmayın.
evet.Açık fotolar mı ?
ne biliyim anlamadım,o çekti mi demek istiyor,dakika başı 3mesaj atıyor zaatenÜff çok saçma ya.
Sen onun vücudunu görünce ne olacak ki?
Mal mı bu kız?
Ne fotosu kız aklıma kotu kötu seyler geliysence ne fotoğrafı atıyor?
sevgilimi bekliyorum.
sevgilinin teline mi gönderiyor?ne biliyim anlamadım,o çekti mi demek istiyor,dakika başı 3mesaj atıyor zaaten
off,bilmiyorum ama ihtimal veremiyorum öyle bir şeye.BB burnuma kötü kokular gelmeye başladı yabi atar iki atar napıyosun diye ama bu bokunu çıkarmış
illaki yüz buldugu bişiler vardır umarım hayal kırıklıgı yaşamayız hepimiz birden burda
ikisine de gönderiyor.sevgilinin teline mi gönderiyor?
sanıyor ki sevgilin yanında...tam mal
Neden hala cevap yazmiyorsun peki? Bence bi agzinin payını ver. Edepsiz ya. Nasil sessiz kalabiliyorsun ki?ne biliyim anlamadım,o çekti mi demek istiyor,dakika başı 3mesaj atıyor zaaten
Vicidim çok güzel daş gibiyim demek istiyor olabiling.ne biliyim anlamadım,o çekti mi demek istiyor,dakika başı 3mesaj atıyor zaaten
cevap verip haksız konuma düşmek istemiyorum erkek arkadaşım güvene çok takıktır.Neden hala cevap yazmiyorsun peki? Bence bi agzinin payını ver. Edepsiz ya. Nasil sessiz kalabiliyorsun ki?
birazdan ben de niyeti bozum atıcam bir şeyler,tövbe tövbe ya.delirtti.Erkek arkadaşım şimdi aradı pes turnuvası bitmemiş gecikecekmiş,anlayacağınız başınızın etini yemeye devam ediyorum..Vicidim çok güzel daş gibiyim demek istiyor olabiling.
1gibi gelcekmiş.Ya varya topuzuma tuvalet kagidi rulosu gecirdim o derece burnum akiyo hastayim cek sil at yapiyorum ama o kadar merak ediyorum ki seni yatamiyorum.ben sevgilinin israrla bi kabahati olmadigini savunuyorum.kizin ki tamamen kurgu ustelikte kotu bir kurgu.yuz buldugu falan yok amaci tamamen huzur kacirmak
Olsun bacim bekleriz napalim hep geyik degil ya.1gibi gelcekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?