- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi breakingbadd
-
şimdi yine msj attı 1dk.
x e sorarsan sana neden böyle mesajlar attığımı uzun uzun anlatır.. demiş.Şu adam gelsin eve ya bayılcam şimdi!
atmadım yeni geldi bu.Sen msj attın mı sonra
neden söylesin ki bunu.töbe töbee kaşınıyor bu kız
Tamamen sinirlerine oynuyo.bekle sakin ol sabret.x e sorarsan sana neden böyle mesajlar attığımı uzun uzun anlatır.. demiş.Şu adam gelsin eve ya bayılcam şimdi!
ya ortaya çıkacak bir şey için neden böyle yapsın.Tamamen sinirlerine oynuyo.bekle sakin ol sabret.
Aldatiyor olsa ilk msji 1 senedir gorusemiyoruz nasilsin demezdi.suan kiskancliktan kuduruyor sizi de delirtmeye calisiyor. Tahriklere gelmeyin. Tipik şıllık taktikleriYa beni aldatıyor mu yoksa ya,inanamıyorum..
E huzur kaciriyo iste amacina ulasiyo.ya ortaya çıkacak bir şey için neden böyle yapsın.
ya ortaya çıkacak bir şey için neden böyle yapsın.
onu mu bekliyim yani.Konuşmaya suçlayarak baslarsaniz cevap alamazsiniz...
Sakin kalin, sevgilinizden sadece aciklama ve hemen bir çözüm istediğinizi soyleyin... Bakalim neler yapacak
Seni tongaya düşürmeye çalışıyor, sen de düşüyorsun. Yapma böyle. Aldatıyor falan diye düşünme. Bir senedir görüşmüyoruz demiş.x e sorarsan sana neden böyle mesajlar attığımı uzun uzun anlatır.. demiş.Şu adam gelsin eve ya bayılcam şimdi!
norveçe gitmemden bir hafta öncesini mi buldu ya.huzur bozmak istiyor zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?