Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

Bence sevgiliniz orali degil, kizi takmiyor. Kiz habire mesaj atiyor ama sevgiliniz cevap vermezsem anlar, basimdan gider diye dusunuyor.

Siz bu kizla kesinlikle muhattap olmayin, kendinizi kucuk dusurmeyin. Mesaj atmissiniz, zirvalamis, daha fazla konusmayin bir sey yazmayin.

Sevgilinize de hicbir sey soylemeyin, ya geregini yapacaktir, kiza git basimdan diyecektir ya da kiz mesaj atmaktan usanana kadar umursamamaya devam edecektir.

Siz kesinlikle karismayin, sevgilinizle yuz goz olmayin derim. Bir sey dememek zor biliyorum ama su durumda en dogrusu bence sakin kalmak, eskinin eski oldugunu bildiginiz icin hiiiic mi hic kendinize rakip gormemek.

Yok artık! Yahu biz günlerdir ailene ne dersin, bu adam için nasıl rest çekersin aşkına nasıl sahip çıkarsın diye kendimizi yırtıyoruz. Şimdi inanamam aldatma falan deme

Benim yorum ve tahminim kızın ruh hastası olduğu ve kuyruk acısının olduğu. Aranızı bozmak istiyor. Sevgilin gelince sakince konuş bakalım neymiş durum onun vereceği yanıtlara göre tavrını koyarsın.

Ya bi sakin ol adamı bekle . Bak fevri hareket etme .adam gelince de ikiniz ağzına edin terbiyesizin. Ama bi bekle

Şu durumda en güzeli sakince eve dönmesini beklemek.
Yapması zor ama bunu uygulamalısın. Aksi takdirde suçlayarak konuya girersen düzgün şekilde açıklama yapılmadan konu kapanır gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…