Yapmak İstemediğim Bir Şeyi Yapıyorum

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhaba

Ben öyle herkesten hoşlanan bir kız değilimdir. Ama bu aralar hoşlanmak istemediğim halde birinden hoşlanıyorum. Hem de nefret ettiğim birinden!

Üniversiteye bu yıl başladım ve başladığımdan beri kendimi ondan hoşlanmamak için zorluyorum. Neden derseniz öyle işte. Zaten benim ona başlarda olan nefretim yüzünden herkes onunla kaynaşırken ben kaynaşmadım. Gün içinde muhabbet bile etmiyoruz. Ben sürekli rezil olup duruyorum ya da öyle hissediyorum.

Bazen imkansız olduğunu düşünüyorum bazen onun da benden hoşlandığını düşünüyorum, çok karışık. Kimseyle bir ilişkim olsun istemiyorum şu anda ama gel gör ki bu duyguyu içimden atamadım. Önceden inanların hoşlanacakları/aşık olacakları kişiyi seçebileceklerini düşünürdüm. Ama dönemin başından beri ne zaman tamam artık hoşlanmıyorum desem bir bakıyorum yine aynı şeyler..

Baya çaresizim anlayacağınız

tek derdin bu olsun canım...
sınavlar başlayınca sınavlara odaklanırsın bence çokta kafaya takma...gereksiz işler bunlar

tek derdin bu olsun canım...
sınavlar başlayınca sınavlara odaklanırsın bence çokta kafaya takma...gereksiz işler bunlar

Çok şükür ki tek derdim bu :)
Zaten derslerine önem veren bi insanım o konuda sıkıntı yok :)

Ama bu konu yüzünden moralim bozuluyor, beni etkiliyor yani.

Askin neyi gereksiz?askin en guzel zamanlari.herkesi bir universite aski olmustur.guzel bir duygu kendini kasma ama derslerini de aksatma.dikkatimi.ceken su cocugu biraz kendinden yukarida mi goruyorsun yoksa ben mi oyle anladim?kacmandaki sebep her ne ise rahat ol ve zamana birak.beynin bazen inatlAsir seninle odaklandigin icin.hem neden konusmuyorsun ki konus bakalim belki iyi biridir.belki bekledigin gibi degildir.

Sanırım biraz öyle görüyorum evet

Ya başta ben sinir oldum ona bir konu yüzünden, sonra konuşmaya çalıştım normal bir şekilde yani aa bu kitap senin mi falan beni takmadı bile. Gerçi duymamış da olabilir. Sonra ben iyice sinir oldum ve nefret ettiğim tüm sınıf tarafından duyuldu onun da zaten arkadaş olacağı varsa da kaçmıştır artık. Bu aralar da konuşucam ama yine beni duymıycak (ya da takmıycak) diye korkuyorum. Hani benim ona sinir olduğumu bildiği için bana böyle yapıyor olabilir bilmiyorum. Hatta bugün denedim sorularıma cevap vermedi. Ben de diyorum ki kendime ben bunun nesinden hoşlanıyorum allahın egomanyağı ya. Hayır günde zaten bir kere konuşma şansımız ya oluyor ya olmuyor onun da içine et zaten.

Bir daha cevap vermezse karsina geç ve sor derdi neymiş seninle. Onun davranisina gore de hareket et.
Biz askimla 3 yil ayni sinifi paylasip bi selami bile vermezdik. Başkalarıyla konuşur hic birbirimizle muhatap olmazdik. O hep sen benim imkansizimdir der. Halbuki konusca acik acik herşey olucagina varirdi. Konuşmak lazim..

yanlış anlaşıldım sanırım
ben ''aşk'' için gereksiz demedim orda kastettiğim başka bişeydi...

Hadi ya gerçekten mi? :)
Ben de selam bile vermem. O da herkese sorar bişey sorcaksa beni es geçer falan :)

Hadi ya gerçekten mi? :)
Ben de selam bile vermem. O da herkese sorar bişey sorcaksa beni es geçer falan :)

Susarak cevap vermeyerek boyle gitmez okul. Hem hoslaniyorsun da ki normal arkadaş olarak bile tuhaf artik genç yetişkinliğe doğru ilerliyosunuz. Belki o da öyle disa vuruyor kendini dikkat cekmeye bilemeyiz ki.

Susarak cevap vermeyerek boyle gitmez okul. Hem hoslaniyorsun da ki normal arkadaş olarak bile tuhaf artik genç yetişkinliğe doğru ilerliyosunuz. Belki o da öyle disa vuruyor kendini dikkat cekmeye bilemeyiz ki.

Ya işte ben de o yüzden, hani aramızda bişey olcak diye değil de en azından o kadar sene beraber olucaz bi muhabbetimiz lsun bari diye konuşmaya çalışıyorum ama beyefendi bana gelince sağır kesiliyor.

insan karar vererek aşık olmaz bi bakar ve aşık olur bunca insan mantığını kullansaydı emin ol şu dünyada bu kadar acı çeken kadın olmazdı herşey olacağına varır sen istesen de istemesen de kısmette varsa eğer o yüzden kasma kendini bırak akışına su akar yolunu bulur

Ama kısmetimse yoksa da boşuna üzülmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…