- 27 Temmuz 2015
- 46
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi kurabiyeeeeee
-
yol yakınken yanlış yollardan dön o vakit yapma.Hayatim konusunda buyum konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Ilk defa fal, istihare falan dusunmeye basladim.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
Hayatim konusunda buyum konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
Büyük konuştuğun konuyu söyle sana bakla atar fal bakarım bacım:)Hayatim konusunda buyum konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
adamla 6 yıldır birliktesiniz ve bu adam evliymiş öyle miErkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?