- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi kurabiyeeeeee
-
Çünkü o zaman 2. kadın olmuyor aklınca.niye evli adamlarla ilişki yaşayan kızlar biz bu kardeş gibiydik hiç elimi sürmedim masallarına bu kadar kolay inanıyor
veya inanmış gibi yapıyor işlerine öyle geldiği için muhtemelen
Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
güzel bir kendini tatmin etme biçimi fakat sadece kendilerini kandırırlarÇünkü o zaman 2. kadın olmuyor aklınca.
Zaten karısıyla birlikte değil, demek ki birinci benim hülolloooo
yalannnn inanmaErkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
Hala ne yapacağanızı öğrenmek için fala mı ihtiyacınız var?Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
Askıda evlilik nasıl oluyor ki?Erkek arkadasimin aslinda evli oldugunu ogrendim. Hemde 6 yillik gibi bir birliktelik. Normalde cok karsi oldugum bir konu ve benim cekip gitmem gerekiyor ama yapamiyorum1 yildir ayri yasiyorlar ama bosanma yok o yuzden anlamadim yoksa mumkun degil tabiki sabah aksam birlikteyiz surekli ozledim deyip dibimde bitiyor. Bu arada esiyle hic cinsellik vs yasamamislar (esinden oturu+bu yuzden benim yanimda degil ama o konuda cok dikkatli bundan da eminim) evliligimiz 4 yildir askidaydi 1 yildir da ayri yasiyoruz zaten diyor baska bisey demiyor. Ve ben ne yapacagimi gercekten bilmiyoru..
Hayatim konusunda buyuk konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Ilk defa fal, istihare falan dusunmeye basladim.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
Askıda ekmek gibi bir şey herhal...Askıda evlilik nasıl oluyor ki?
Başımıza taşın yağacağı günler yakındır...Askıda ekmek gibi bir şey herhal...
İhtiyacı olan alıp kullansın diye zannımca
6 yıldır nüfus cüzdanını hiç mi görmedin
Bir günahtan kaçıp diğer günahın kollarına atmak istiyorsunuz kendinizi bu çok yanlışHayatim konusunda buyuk konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Ilk defa fal, istihare falan dusunmeye basladim.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?