Yapmam dedigim herseyi su an yasiyorum.

niye evli adamlarla ilişki yaşayan kızlar biz bu kardeş gibiydik hiç elimi sürmedim masallarına bu kadar kolay inanıyor

veya inanmış gibi yapıyor işlerine öyle geldiği için muhtemelen
Çünkü o zaman 2. kadın olmuyor aklınca.
Zaten karısıyla birlikte değil, demek ki birinci benim hülolloooo

Ne soylerse söylesin yaptıklarını unutmanıza yeter mi
Şu an ki durumları değiştirir mi
Adam siz birlikteyken başkasıyla evlenmiş Başkasının kocası
Bu yapılanları nasıl kendinize layık görüyorsunuz
Kendinizi 3.bir kişi gibi düşünün Mesela bu olayı ben anlattım size ne önerirdiniz bana İşte o önereceklerinizi Kendi hayatınıza uygulamaya başlayın
Gerçekten ne yapacağınızı bilememe gibi bir durum nasıl söz konusu olabiliyor benim aklım almıyor
Adama ağzına geleni sayarsın her yerden engellersin kıçına tekmeyi basar bir daha da görmezsin Bu yani

İzmirde oturuyorum 17 yasimdyakrn gittim falciya kemeraltindaki yerlerden birine. Adam bana 3 sene icinde evlenceksin 7 sene cocugun olmayacak kocan seni aldatacak bosanacaksin ikinci evliliginden 2 cocugun olcak cok mutlu olacaksin demisti. 5 sene gecti hala evlenmedim

Sakin ama sakin falcilara dadanmayin. Cok fal baktirmis biri olarak soyluyorum. Su an cok yanlis zamanlama sizin icin. Bir kere neye fal atacaksiniz, aldatilmissiniz. Adam size yalanlar soylemis. Siz bu 6 yil boyunca kandirilmayi nasil unutacaksiniz? Valla yerinizde olsam o adami öldü bilirdim. Fallar ancak sizi o adama daha cok baglar. Guzel seyler soyler. Sonra bir bakmissiniz yillar geciyorken siz durdugunuz yer sayiyorsunuz.

yalannnn inanma

Falcıdan duyduklarını çok çok 1 hafta içinde unutcaksın.. maksat içini dökmekse bir seans da olsa psikologdan destek alabilirsin.. ben de izmir'de yaşıyorum ve bir seans ücret ünlü bir falcının on dakikalık sallamalarıyla aynı tutarda zaten.. başına gelenler de dile kolay ama yaşayınca zor yani kim ne akıl verirse versin çok zor bir olay.. iyisi mi zamana bırak olacak olan zaten olur.. bitirmeye kalksan hissettiklerin bitmeden bitmez zaten.. ilişkiyi bitirmeden önce hislerini bitirmeye bak derim o zaman her şey çok daha kolay oluyor..

Hala ne yapacağanızı öğrenmek için fala mı ihtiyacınız var?
Erkek arkadaşınız şerefsiz ve yalancı.
Siz tanıştığınızda evlimiymiş? Yoksa sizinle çıkarken, diğeriyle mi evleneyim demiş?

Son düzenleme:
6 senede catir catir sevismislerdir. Karisina vajinismusta yardimci olan erkekler var bekliyolar senelerceama neden o kadina saygi duyuyorlar seviyolar. Bu adam aldattigina gore karisini sevmiyor. Karısıyla olmasada seviscek birilerini bulmustur. Yani bu iliskinizde seni rahatlatan tek sey sevismemis olmamalariysa cokta sevinme derim

Askıda evlilik nasıl oluyor ki?

6 senedir süren koca bi yalan
4 senedir askıda evlilik
1 senedir ayrı yasiyolar
baya büyük bi yalanı parcasi olmussun
kesinlikle konuşup bu is bitene kadar gorusmemelisin

Belirsizlik falla mı belli olacak?

Belirsizlik yaşayacağın bir durum yok , fala da gerek yok .

6 senedir karısından ayrılmayan adam bir 6 sene daha geçse ayrılmayacak .

Ha bu arada sen bir iki yıl daha 2. kadın olarak kalırsın , sonra finish çizgisi çıkar karşına .

Bitmesinden başka her yol yanlış , haberin ola.

Bir günahtan kaçıp diğer günahın kollarına atmak istiyorsunuz kendinizi bu çok yanlış size namaz kılıp allahadan af dilemeyi ve dua etmeyi tavsiye ediyorum allahın yarattığı kul en fazla senin bildiğin kadarını bilir gerisi fasa fiso

Fal nedir bos isler bunlar...gaybi kimse bilemez bilse derse dinden cikabilir evliktede oluyor evlenmeden hayirlimi hayirsizmi diye istihare yapiliirr bunda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…