- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi kurabiyeeeeee
-
şu an bir sınavdasın ve sınavı kaybedeceksin falcılara gidersen.Hayatim konusunda buyuk konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Ilk defa fal, istihare falan dusunmeye basladim.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
Askıda evlilik nasıl oluyor ki?
Askıda ekmek gibi bir şey herhal...
İhtiyacı olan alıp kullansın diye zannımca
İnsan hayallerini umutlarını, bi kendini bilmez fosil beyinli ruh tacirinin elinde kaybetmemeli veya kazanmamalı bence.. Boş umutlar falan kimin derdine çare olmuşki sizinkine olsun.. Yıllar önce yıldızname diye bi zırva bakılmıştı bana çocuk denicek yaştayken.. Halen onun etkisindeyim.. İki evlilik yapıcaksın demişti.. İlk evliliğimin biteceğini daha nikah masasında düşünüyodum.. Belki negatif enerjiden bitti belki de tesadüf bilemem.. 2 tane erkek çocuğun olucak dedi.. 2 tane bebek kaybetmiştim ve hakkımı kaybettim bi daha çocuğum olmicak diye yıllardır bilinç altımda hep bu vesveseyle yaşıyorum.. İnsan ne kadar inanmıyorum dese de böyle şeylere bilinçaltında yer ediyo.. Sakın yapmayın.. Gitmeyin.. Hayatınızın gidişatını bu zırvalıklar yüzünden değiştirmeyin..Hayatim konusunda buyuk konustugum yapmam dedigim ne varsa tam da yasiyorum. Ve galiba yasamaya devam edecegim. Su aralar yine onlardan biriyle sinaniyorum ve cidden bu yol ayriminda isaretlere ihtiyacim var.
Ilk defa fal, istihare falan dusunmeye basladim.
Izmirde olupta bu falci cok iyi diyen var mi aranizda? Gitmek kafami rahatlatmak istiyorum. Belirsizlik cok kotu biseyler belli olsun istiyorum artik.
adamın boşanma aşamasında olması sizi düşürdüğü durumu haklı çıkarmaz ki. Farkında mısınız şu anda metres konumundasınız. 2 . kadınlar şunu bir anlasa : kendinizi masum göstermeye çalışmayın. Evli bir adamla berabersiniz.Biz 8 aydir beraberiz 1 yildir ondan ayri yasiyor bosanmak istiyorum bosanmiyor dedi.
Nasil biliyoruma gelince bayan hasta ordan biliyorum hastane raporlariyla falan geldi karsima. Ben benden sakladigin bir sey var mi dedim birden karsisina alip konustu beni beklemiyordum anlatacagim ama hep yanina gelince seni kaybetmekten korkuyordum diyor baska bisey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?