Yapmam dedigim herseyi su an yasiyorum.

şu an bir sınavdasın ve sınavı kaybedeceksin falcılara gidersen.

Askıda evlilik nasıl oluyor ki?

Askıda ekmek gibi bir şey herhal...
İhtiyacı olan alıp kullansın diye zannımca

Vallahi ben de içimden aynı şeyi geçirdim. Yalnız değilmişim.

Lütfen gözünüzü açın. Hayatınız sadece ona bağlı değil ki bu kadar dert ediyorsunuz. Üstelik yıllarca gözünüzün içine baka baka yalan(lar) söyleyerek devam ettirmiş ilişkinizi. Bu duruma ilişki demek ne kadar doğru orası da ayrı bir konu ama siz bu saatten sonra o insan müsveddesine nasıl güveneceksiniz? (adam bile diyemiyorum. çünkü olmadığı kanısındayım.)

canım fal baktırma çünkü falcılar totolarından sallıyorlar bu bir. eşini sana söylemediği için ondan ayrılmalısın yada bir süre ver ona mesela 1 ay içinde boşanmazsan bir daha yüzümü göremezsin felan de.

Gerçekten çözüm mü arıyorsunuz, yoksa bu ilişkiye devam etmek için bahane mi arıyorsunuz anlayamadım. Falcı nedir, ne işe yarayacak, söyleyecekleri nasıl bir mucize yaratabilir de sorununuzu çözebilir sizce?

Bunca yıldır size yalan söyleyebilen bir adam hiç mi midenizi bulandırmıyor? Böyle birine güvenemezsiniz, saygı duyamazsınız, çünkü o da size duymuyor. Eee ne yapacaksınız peki? Falcıya gitmek dışında diyorum...

canım çok ağır bi sınavdan geçiyosun seni anlıyorum ama sen bu adama boşan gel bilmem ne dersen bi yuvayı yıkmış olucaksın ve yuva yıkanın yuvası olmaz onlar hala ayrılmadılarsa var demekki bi sebebi sen o yuvanın yıkılmasına ön ayak olma zor ama tek çare ondan uzak durmak ve hayatına yeni bi sayfa açmak, numaranı değiştir ve onunla karşı karşıya gelmemeye çalış ilerde seninde bi yuvan çocukların olucak kendini onun eşinin yerine koy ve şunu unutma o senin sevdiğin adam olsa bu kadar büyük bir yalanın ve çıkmazın içine seni sürüklemezdi. Allah sana sabır ve güç versin.

falcı sizi başka bir yanlışa sürükler.
belirsizlikten şikayet ediyorsunuz ancak falcı sizi yalancı bir geleceğe götürür ki sonrası hayal kırıklığı.
belirsizlikten kurtulmak elinizde.
madem zaten gerçek (?) bir evlilik değil boşanıversin. berkar bir adam olarak gelsin.
bence inanmayın her söylediğine.

evlilikleri 4 yıldır askıda bir yıl ayrı yasıolar acaba bu adam düğünü de hayatında sen varken yaptı da seni haberin yok mu 6 yıldır sevgilinin nerde oldugunu bilmiosun

Fal belirsizliği netleştirmez durumları daha beter karmaşıklaştırır.
Ayrıca bir kere baktırayım gitsin diye bir olay yok bağımlılık yapıyor. Zamanında çok fallar baktırdım. Zor bıraktım.

Falcılara kalsa şuan cennette yaşıyordum. Ben size falcının söyleyeceğini baştan söyleyim "seni çok seviyor, taş çatlasa 1 yıla sana yalan söylediği için ağlayıp sızlayacak beni affet diye yalvaracak karısını boşayacak evleneceksiniz"
Halbuki seni seviyor olsa 6 yılda 6 kere boşanırdı. Bir erkek için "boşanamamak" diye bir durum söz konusu olamaz.

İnsan hayallerini umutlarını, bi kendini bilmez fosil beyinli ruh tacirinin elinde kaybetmemeli veya kazanmamalı bence.. Boş umutlar falan kimin derdine çare olmuşki sizinkine olsun.. Yıllar önce yıldızname diye bi zırva bakılmıştı bana çocuk denicek yaştayken.. Halen onun etkisindeyim.. İki evlilik yapıcaksın demişti.. İlk evliliğimin biteceğini daha nikah masasında düşünüyodum.. Belki negatif enerjiden bitti belki de tesadüf bilemem.. 2 tane erkek çocuğun olucak dedi.. 2 tane bebek kaybetmiştim ve hakkımı kaybettim bi daha çocuğum olmicak diye yıllardır bilinç altımda hep bu vesveseyle yaşıyorum.. İnsan ne kadar inanmıyorum dese de böyle şeylere bilinçaltında yer ediyo.. Sakın yapmayın.. Gitmeyin.. Hayatınızın gidişatını bu zırvalıklar yüzünden değiştirmeyin..

Bence falla istihareyi aynı kefeye koymuşsunuz gibi olmuş. Ama bence çok farklı şeyler. Ben bir konuda karar verirken güvendigim bir kaç kişile konuya ilşkin konuşurum, konuşma sonucunda bir karar veremezsem istihare yaparım. Bence sende bunu yap. Fal baktırmadım bu yaşıma kadar, inşallah bundan sonra da ihtiyaç duymam.

Fallara bakarak hayatınızı şekillendirmeyin,yapacağınız şey çok basit aslında,gururlu bir şekilde çekip gitmek,eşiyle ilişkisini tamamen bitiren biri iki dünya bir araya gelse yine de boşanır bence. Kendinizi daha fazla yıpratmanın ve zaman harcamanın manası yok,kendinize yazık etmeyin.

Biz 8 aydir beraberiz 1 yildir ondan ayri yasiyor bosanmak istiyorum bosanmiyor dedi.
Nasil biliyoruma gelince bayan hasta ordan biliyorum hastane raporlariyla falan geldi karsima. Ben benden sakladigin bir sey var mi dedim birden karsisina alip konustu beni beklemiyordum anlatacagim ama hep yanina gelince seni kaybetmekten korkuyordum diyor baska bisey demiyor.

adamın boşanma aşamasında olması sizi düşürdüğü durumu haklı çıkarmaz ki. Farkında mısınız şu anda metres konumundasınız. 2 . kadınlar şunu bir anlasa : kendinizi masum göstermeye çalışmayın. Evli bir adamla berabersiniz.

Dun ogrendim ve dogal olarak hazmetmeye calisiyorum. Dunden beri gorusmedim gorusmeyi de dusunmuyorum. Ayri yasadigini biliyorum degil eminim cunku bu surecte evine girip ciktim. Size iliskiyi devam ettirecegim demedim ben dedim ya buyuk konustugum herseyi yasiyorum diye...
Canim aciyor ama uzak durmaya calisiyorum.
Bosanmak istemesi ya da bosanmasi bizi kavusturmaz zaten.
Benim sadece hayatin devamina dair guzel cumleler duymaya ihtiyacim var aslinda.

Bu arada benimle olmasini degil aslinda sadece mutlu olmasini istiyorum. Evet soyledigi yalana ragmen cok mutlu olmasini istiyorum.

Istihare yap kesinlikle. Istihare haktır. Fala gelince de Fal bakılan yerlere 3 harflilerin üşüştüğünü duyduktan sonra umarım vazgeçersin fal baktırma fikrinden inanırsın inanmazsın o ayrı mesele tabii gerçek değişmez o ayrı

Istihare yapabilirsin. Ama fal şirktir. Gaybı Allahtan başka kimse bilemez. Allah'a ortak koşmak gibi bir gaflete girerseniz Herşey Dahada Kötüye gider. Yapıcağın en iyi şey gece gündüz dua edip hayırlı sonuçları dilemek. Adamın ayrı Yaşaması ilişkinizi Meşru kılmaz. Karşı taraf boşanmak istemesede dava açılmasına engel değil. Boşanmak isteyen eninde sonunda boşanır

İztihare neysede fal ne ya arkadasm günaha girme şirk koşma.. gaybi allah bilir..
Bende aynen asla dediğim büyük konustuğum herseyi yasıyorum ve yıllardır belirszlik içindeym..fal falan düsünmedim yani Allaha sığınılorum..

Evet fal gunahtira da geldigimize gore konumuzun ana islevi yerine getirilmistir.

Konu sahibesi zamanla gececek. Ne fal at ne istihareye yat. Adamla baglantini kesip, zaman birak. Bu acilar zamanla gecer. Seni kandiran adamdan sana hayir gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…