Yapmam dedigim herseyi su an yasiyorum.

Fal baktırma, istihareye yat. Boşu boluna günaha girme bence. Ben de yaşamam dediğim şeyleri yaşıyorum; asla evlenmem dedim evlendim. Çocuklardan nefret ederdim şimdi çocuk tedavisi için elimdeki tüm parayı harcıyorum. Bunun gibi bir sürü şey var hayatımda, saymakla bitmez. Ama fal baktırmayı asla düşünmem. Sadece perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde hacet namazı kılarım. İstihareyi de düşünüyorum ama henüz o aşamaya gelmedim.

merhaba canım.öyle ilginç bir konuya denk geldim ki nutkum tutuldu.bian kocamın aşk yaşadığı kız olduğunu düşündüm.ama değilsin emin oldum :) eşim 34 yaşında ve 24 yaşında üni. öğrencisi bir kızla 1 yıldır ilişkisi var.kıza dulum ayrıyım vs diyor anladığım kadarıyla.yazışmalarını okuyorum yakaladığımda ve anladuığım durum bu.eşime ayrılmak istiyorum diyorum ama öyle yüzsüz ki kabul etöiyor ve o kızı da ayda 1 falan görüşerek yürütüyor.çünkü başka şehirdeler.nasaıl yapıyprsa kandırıyor kızı.bizim zaten bitmiş bir evliliğimiz ve büyük sorunlarımız var buarada ama kağıt üzerinde evliliğimiz devam ediyor.3,5 yaşında bir kızımız var ben ödemesi olan evimizi kızımla bana bırak ben kalan borcunu öderim yeter ki kızmızın düzeni bozulmasın ve geleceği için garanti olsun araba da sana kalsın diyorum ama adam öyle yüzsüsz ve cesaretsiz ki bekar hayatını gözü yemiyor ve böyle sürdürmek istiyor yakında ben dedlillerimle beraber hukuki işlemleri başlatıcam zaten şuanda bunun çabasındayım.sana da bu hikayeden kendine bir hisse çıkarmak kalır artık canım.bu adam bana da öyle yaklanlar atmış ki şimdi ondan nefret edip uzaklaştığımda açıldı gözüm ve görebiliyorum bunları.aşk gözlerimizi kör ediyor biz kadınların galiba.mantıklı olmak gerek!!

Aynen fal değil Rabbine Sığın ve istihareye yat. Ve zaten bu adamla görüşme. Sana doğru yolu ruyalarda gösterecektir.

izmir alsancak telve cafe muhakkakki denenmesi gereken bir yer yunan ali diye bir genc gelmiş akıllara zarar diyorum size manyak bir sey harika boyle falcı olamaz falcı demek bile hakaret bence deneyin yeni birini kesfetdıgımde paylasıcam

olayı arkadasım yasadı ve yazdı ben acıkcası akıl vermek ıstemıyorum, ıstemıyordum. cunku duygularını bılıyorum ama mutluyum kı kor kutuk asık degıldı gerceklerı erken gordu uzaklastı adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…