merhaba kızlar..
size yaprak dökmünün evinden haber getirdim.bende dizinin fanatiklerindenim. 1,5 ay önce yaprak dökmünün köşkünü gittik bulduk, bahçesi süperr aynı tv de gösterildiği gibi. fakat içeri girdim köşk o kadar eskiydiki, şu kameralara helal olsun, o mutfakları daracıkk.. dolaplar eski eski.. meydanda hiçç bi eşya yoktu herşey ferhundeyle şevketin odası varya bide leylayla neclanın odası ordaydı,çekim ekibi kilitlemiş oraya, evin esas sahibi ordaydı, adam karadenizli, anlayışlı biri heryeri gezdim tonla fotoğraf çektirdim,
ayrıca,
leylayla oğuzun evi hemen aşağıda, o kadar yakın yani. toplam 50mt falan.
karşı da nehir hanımın evi yok. başka bi ev var, o çekimleri sanırım başka bi mahallede yapıyorlar.
bulması çok kolay yerde. beylerbeyine yolunuz düşerse hemen deniz kenarından sağa sapıyosunuz az bi yokuş çıkıyosunuz oralarda.
ben gezerken kendimi bi hoş hissettim, dedim gali,ba rüya görüyorum..
öyle tutkun değilimdir böyle şeylere ama çok izliyorum o diziyi diye enteresan hissettim. :)) kaydirigubbakcemile3
ben beylerbeyinde oturuyorum.ben de gezdim evi.ev sahibi oldukça anlayışlı.isteyene evi gezdiriyo.kimbilir ne kadar para alıyodur kira için ama o yıkık dökük evin bi odasında kalıyo.heryer perişan.üst katta bi mutfak daha var.orası onun mutfağı.banyonun yanında bi oda var orası onun odası.içerde kediler köpekler geziniyo hep.adam besliyo sanırım.ama gerçekten virane ev.eşyaların bile heryeri dökülüyo.buzdolabının bile kapağı düştü düşecek:)oysa ne kadar güzel görünüyo heryer tvde.
bu arada nehirin evi kavacıktaymış.sanki karşısında gibi gösteriyolar.öyle bi ev yok karşısında halbuki...
kızlar ayşe kim ben anlamadım
neclanın evinde hizmetçilik mi yapıyo:uhm:
merhaba kızlar..
size yaprak dökmünün evinden haber getirdim.bende dizinin fanatiklerindenim. 1,5 ay önce yaprak dökmünün köşkünü gittik bulduk, bahçesi süperr aynı tv de gösterildiği gibi. fakat içeri girdim köşk o kadar eskiydiki, şu kameralara helal olsun, o mutfakları daracıkk.. dolaplar eski eski.. meydanda hiçç bi eşya yoktu herşey ferhundeyle şevketin odası varya bide leylayla neclanın odası ordaydı,çekim ekibi kilitlemiş oraya, evin esas sahibi ordaydı, adam karadenizli, anlayışlı biri heryeri gezdim tonla fotoğraf çektirdim,
ayrıca,
karşı da nehir hanımın evi yok. başka bi ev var, o çekimleri sanırım başka bi mahallede yapıyorlar.
bulması çok kolay yerde. beylerbeyine yolunuz düşerse hemen deniz kenarından sağa sapıyosunuz az bi yokuş çıkıyosunuz oralarda.
öyle tutkun değilimdir böyle şeylere ama çok izliyorum o diziyi diye enteresan hissettim. :)) kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar..
ayrıca,
ayy gerçekten mi ok oldum ev göründüğü saray yavrusu değil mi bu evi yıllar önce ahuu tuğbanın bi filmnde kullanmışlar aynı duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?