Yaprak Dökümü - Kanal D

güzel bi bölümdü dünkü
mithat ne tuhaf yani bi erkek için en önemli şart neymiş öğrendik kadın iki kıvırttı işlem tamam :))
nejlada tam bi sonrdan görme olmuş yani

Evet ya bacak kadar ayse ne guzel bagirdi ona tamam yeter artik anladik kac defa daha soylicen diye. :roflol:

ferhundeye bi haller olmuş ya güzelleşmiş kadın
çok güzel geldi bana dün akşamki bölümde
makyajsız hali bile çok hoştu

oğuzun göz renginde de değişiklik var gibime geldi
birde sanki sürme çekmiş gözlerine ya
sürmelimiydi ki onun gözleri

azelya sagol canım görememiştim flagmanı iyi oldualkisalkisalkisalkisalkisalkis
hakikaten ferhundeye bi güzellik gelmiş bişeylermi yaptırdıki kendine anlamadımCADIARZU

ferhundede ne bacak varmış yahu...
ne bir sivilce ne bir batık vardı vallaaaa...
helal olsun o züper bacaklara mithat efendi yine ii dizginledi kendini....

dün akşam anladım ki dizileri uzatmak iyi olmuyorfisfisfis...bir an önce tadında bitirseler....
tam izlemedim zaten hiç bi tat alamadım dizidenmirmirmirmir...oyunculukları muhteşem o da olmasa iyice sıkardı artık...

Günaydın
bende sıkı bi yaprak dökümü izleyicisiyim
En pür dikkat izlediğim yer mithat karanın o boş kağıdı vermesi ve kesin alır dedğim ferhundenin alamaması kaadın acayip oynuyo yaaaaaaa

kadın büyük oynuyo büyük....
valdır ferhundenin bi bildiği a.s
o yaş yere yatmaz...

hakkat hatun olmuş taş gibi..
baktım baktım çözemedim estetik neyim yok
ee nası güzelleşmiş böyle yahuuu...
ama amazon kıyafeti züperdi valla
krem botlu mini hali zemuszemus

biri hayrına şu ferhundenini dudaklarını yaptırsın. töbe töbe.
o dudaklar herşeyi bozuyo........akannehir

ferhunde naptı öyle leyla mithatın gözünü açtı gibi necaya uyuz oldum ne o ayşeye nefes aldrmmyo sonradan görme

merhaba kızlar..
size yaprak dökmünün evinden haber getirdim.bende dizinin fanatiklerindenim. 1,5 ay önce yaprak dökmünün köşkünü gittik bulduk, bahçesi süperr aynı tv de gösterildiği gibi. fakat içeri girdim köşk o kadar eskiydiki, şu kameralara helal olsun, o mutfakları daracıkk.. dolaplar eski eski.. meydanda hiçç bi eşya yoktu herşey ferhundeyle şevketin odası varya bide leylayla neclanın odası ordaydı,çekim ekibi kilitlemiş oraya, evin esas sahibi ordaydı, adam karadenizli, anlayışlı biri heryeri gezdim tonla fotoğraf çektirdim,
ayrıca,
leylayla oğuzun evi hemen aşağıda, o kadar yakın yani. toplam 50mt falan.
karşı da nehir hanımın evi yok. başka bi ev var, o çekimleri sanırım başka bi mahallede yapıyorlar.
bulması çok kolay yerde. beylerbeyine yolunuz düşerse hemen deniz kenarından sağa sapıyosunuz az bi yokuş çıkıyosunuz oralarda.
ben gezerken kendimi bi hoş hissettim, dedim gali,ba rüya görüyorum..
öyle tutkun değilimdir böyle şeylere ama çok izliyorum o diziyi diye enteresan hissettim. :)) kaydirigubbakcemile3

Ferhunde saçını boyatmış galiba,, bana da değişik geldi çünküü...

Tv de beğenerek izlediğin bir dizinin çekildiğimekanı görmek hoş gerçekten,anlıyorum seni.Bende yıllar önce asmalı konağı gezmiştim,oyunculardan falanda görmüştüm.Asmalı konakta tv de gördüğümüz kadar kocaman değildi..
Gitmişken dizide ne olacak azcık öğrenseydin bari kaydirigubbakcemile2

bence dunki blum guseldi bidahaki bölumde hoş olacak belli fragmandan ..
artık diziyi dolu dolu yaşatırlar ocakta son oldunagöre
...

ferhunde evt yine kıyafetlerle yaktı ortalığı :)) (duymasın şımarır :dilcikar: )

çok güzel ya bende isterdim gitmeyi
o duyguyu yaşamayı
insan bi hoş olur gerçekten
canım foto koyabilirmisin bir kaçtane çektikleirnden?

Yaprak dökümü sonunda kendini aştı geçen yıl çok baymıştı ama bu sene gene heyecan vermeye başladı.

Mithat inşalalh salak çıkmazda anlar ferhundeyi ne saf adammış buda. Hiç kalıbın adamı değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…