Yaprak Dökümü - Kanal D

neclanın saçının şeklini hiç beğenmedim
ayrıcaa leylanın gurursuzluğunuda hiç beğenmedim delikafadulden
neclayla kaçıp onu terkeden bir adama döndü ne kadar zayıf karakterli yaa Çok üzgünüm çoook
demekki yataklara düştü cinnetler geçirdii geri döndü şimdi nasıl olurdaa ona aşık oldu oğuz denen adam :jeyyar:

aynen cnm bende böle düşünüyorum yerimseniben bu leyla oğuz mutlu olmasın valla :dance:

aynen cnm bende böle düşünüyorum yerimseniben bu leyla oğuz mutlu olmasın valla :dance:
zaten o şevketim gitti gideli dizii bendee kısmen bitti :sinifsinif:
nasıl bakıyor yeni şevket mimiksiz zombi gibi akannehir
leylayla oğuz genee bulcak belasını.o adam yine ypar yapıcağını o saf gurursuz leylaya :mymeka: ay sinir oluyorum ben bunlara ya :bbo:

ahg leyla güzelim doktor civanı bıraktı gitti yine o aldatan keresteye :1no2:
al demin dediim bak bastııı onlarıı şimdiii ceydayla

ya bu oğuz bmw yi nerden buldu ya hyundai araba vardı bunlarda parası yok die ceyda verdi kefareti deCADIARZU

leylanında elbisesi çok hoş durmuş güzel
evet valla gıcık oluyorum ama leylanın elbiseside saçıda bu bölüm çok hoş :kedi:
vereliniortak
ama necla o saç neydi öyle koca nine saçı gibi arkadanda bombeli kabartmış delikafadulden

izleyemiyorumsenağlamaeşim maç izliyor..burdan özetleyin lütfen..:çok üzgünüm:

netten bakamadım birtürlü halada uğraşıyorum ama olmadı yahuu...

önceden bu diziyi izlerken ağlardım şimdi halim kalmadıı bu kadar çok kötü olay başına gelir mi ki insanınn ALLAHH KORUSUNNN

nasıl ortalık karıştırıyor bu necla bak bak kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…