Yaprak Dökümü - Kanal D

Sizinki bizden daha önde gidiyor.Biz 15-20 dakika geriden izliyoruz galiba.Cünkü henüz Sedef'in tanismasina gelemedik.

INIRDAK HAYRıYE :mymeka: gıcık oluyorum bu kadının ıhlaya mıhlaya konuşmasına.Birde başını bağlayıp mıyıl mıyıl yapmıyomu ıığğğğ:oklava:

sırnaşık şeydelikafadulden

çok güldümya bızde evde o sahneye kırılıp geçtık iğrenç ötesiiii öööö yanıvereliniortakvereliniortak:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 mithat beyi görünce o hali geliyor aklıma yineekaydirigubbakcemile3

nejla ya bak sen ne yüzle geldi diyor...kendisinin yaptıklarını unuttu heralde :oklava:
ikiside birbirinden beter

Şu Nejla iyice sinirlik oldu.Elime bir geçirsem yolcam vallakaydirigubbakcemileTerbiyesiz:sinifsinif:

bende leylayı yolmak istiyorum arkadaşım beraber gıdelım sen nejlaya ben leylaya ne dersınsırnaşık şey:teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olur canım.Hadi toplaşalım yarın da gidip bir yolalım stres atalım yahudelikafadulden

ya ben bu ferhundeyi hiç pantolonla görmedim hep etek veya elbise giyiyor niye acabakaydirigubbakcemile3

anasını satıyım yapraklar dökülemiyor yaaa leylayıda kabul ediyor alirıza amcamdelikafadulden

Yüzsüz annem bunnar:sinifsinif:

Hatayı yapıyorlar devamlı ne de olsa affeder babacığımız diye:olmaz:

Back
X