Yaprak Dökümü - Kanal D

Cevriye hanim beni bitiriyor.

- Ee gule oynaya mi soyleseydim, FELAKET HABERI veriyoruz. :roflol::roflol:

Ben en cok seye guldum;
Ilk sahnede itfaiyeciler geldi, nurdan hanim icerde damadim var diyor.
Ferhunde de kurtarin evimi diye bagiriyor, koca moca umurunda degil. kaydirigubbakcemile3

Ve Nurdan hanimin Ferhundeyi odaya cekip butun soyledikleri dogru idi,
ama o yine herzamanki gibi uste cikmayi basardi, kandirmaya devam etsin bakalim herkesi.

Cevriye hanim beni bitiriyor.

- Ee gule oynaya mi soyleseydim, FELAKET HABERI veriyoruz. :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

O da olmasa çekilmez zaten dizikaydirigubbakcemile3

kızlar ceydanın oğuza boşanmıcam dediği zamandan sonrasını izleyemedim noldu sonunda

Leyla evi terketti canım:delphin:Baba evine gitti ve orda bitti

Ferhunde, evdeki yangının suçunu Şevket’e atıyor ve Şevket gözaltına alınıyor.
Evde çıkan yangının alevleri, Ferhunde’nin öfke rüzgârıyla Şevket’e kadar sıçrar. Evdeki yangının suçunu Şevket’e atan Ferhunde, bu düşüncesinde haklı olduğuna Mithat Bey’i ve annesini de inandırmaya çalışır. Şevket, Ferhunde’nin, hayatında kara bir gölge gibi her adımında karşısına çıkmasından ötürü çaresizdir. Şikayet üzerine göz altına alındığı süreçte, artık masumiyetini ispat etmek zorundadır. Ferhunde’nin bir türlü kapatamadığı eski defterler, Mithat Bey’le ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmaktadır. Sular durulduğunda, Mithat Bey, Ferhunde’ye olan güvenini ve ilişkilerini sorgulamaya başlar.
Neyyir Hanım, geçmişte açılmış yaraların yaratabileceği hayal kırıklarından Sedef’i korumak adına, korku içinde, mahcup, düşüncelerini dile getirir. Bu korkunun yarattığı tedirginliği, Hayriye Hanım’a hissettirmekte de sakınca görmez. Leyla’nın beklenmedik ziyaretinin etkileri Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım arasında sürmektedir. Yeni bir hayata alışmanın zorluğunu, bu durum daha da artırır. Leyla umut ışığını Oğuz’la Ceyda’nın boşanmasında bulacağına inanırken, hayalleri alacağı yeni bir haberle bir kez daha yıkılır. Oğuz’a inancını tamamen kaybeden Leyla için, tek çare pişmanlıkla dizlerinin üzerine çökmek olacaktır.

özet budur canım

:roflol::roflol::roflol:

O da olmasa çekilmez zaten dizikaydirigubbakcemile3

Leyla evi terketti canım:delphin:Baba evine gitti ve orda bitti

Ferhunde, evdeki yangının suçunu Şevket’e atıyor ve Şevket gözaltına alınıyor.
Evde çıkan yangının alevleri, Ferhunde’nin öfke rüzgârıyla Şevket’e kadar sıçrar. Evdeki yangının suçunu Şevket’e atan Ferhunde, bu düşüncesinde haklı olduğuna Mithat Bey’i ve annesini de inandırmaya çalışır. Şevket, Ferhunde’nin, hayatında kara bir gölge gibi her adımında karşısına çıkmasından ötürü çaresizdir. Şikayet üzerine göz altına alındığı süreçte, artık masumiyetini ispat etmek zorundadır. Ferhunde’nin bir türlü kapatamadığı eski defterler, Mithat Bey’le ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmaktadır. Sular durulduğunda, Mithat Bey, Ferhunde’ye olan güvenini ve ilişkilerini sorgulamaya başlar.
Neyyir Hanım, geçmişte açılmış yaraların yaratabileceği hayal kırıklarından Sedef’i korumak adına, korku içinde, mahcup, düşüncelerini dile getirir. Bu korkunun yarattığı tedirginliği, Hayriye Hanım’a hissettirmekte de sakınca görmez. Leyla’nın beklenmedik ziyaretinin etkileri Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım arasında sürmektedir. Yeni bir hayata alışmanın zorluğunu, bu durum daha da artırır. Leyla umut ışığını Oğuz’la Ceyda’nın boşanmasında bulacağına inanırken, hayalleri alacağı yeni bir haberle bir kez daha yıkılır. Oğuz’a inancını tamamen kaybeden Leyla için, tek çare pişmanlıkla dizlerinin üzerine çökmek olacaktır.

özet budur canım

teşekkürler kızlar

kızlar yaa çok yazık leylaya,her haltı nejla yedi,eniştesini ayarttı,zengin kocayıda kaptı,affedilen yine o oldu,bu dizi benim sinir sistemimi altüst ediyor...:delphin:

Ya kizlar sizde de var mi bilmiyorum ama neredeyse bir sene olmasina ragmen
bu yeni sevket bana hala cok itici geliyor ya her yuzunu gordugumde, inan oyle bir antipatim var ki ona karsi.
Sedefle de birlikte olmasin, mutlu da olmasin istiyorum.
Belki eski sevket olsaydi boyle hissetmezdim diye dusunuyorum bazen. :umursamaz:

canım aynen banada öyle geliyor,acaba bu antipatimizin nedeni menekşe ve halildeki rolünden olabilirmi,:dilcikar:

fragmanında necle nasıda babasına hesap soruyo
neden affettin
ahni bidaha dönmeyecekti
ya gıcık oluyorum o neclaya

Ya kizlar sizde de var mi bilmiyorum ama neredeyse bir sene olmasina ragmen
bu yeni sevket bana hala cok itici geliyor ya her yuzunu gordugumde, inan oyle bir antipatim var ki ona karsi.
Sedefle de birlikte olmasin, mutlu da olmasin istiyorum.
Belki eski sevket olsaydi boyle hissetmezdim diye dusunuyorum bazen. :umursamaz:

pis manyak sapik mustafa(Menekse ile Halil) yüzünden olabilir mi acaba :umursamaz:

cunku ben o yuzden nefret ediyorum ondan ,salak sedef bakma suna iste kaydirigubbakcemile

zaten göz var nizam var kardesim rolleri verdikleri kisilere bak hey allahimm

kızlar yaa çok yazık leylaya,her haltı nejla yedi,eniştesini ayarttı,zengin kocayıda kaptı,affedilen yine o oldu,bu dizi benim sinir sistemimi altüst ediyor...:delphin:

fragmanında necle nasıda babasına hesap soruyo
neden affettin
ahni bidaha dönmeyecekti
ya gıcık oluyorum o neclaya

haftaya gelecek bölümde

aliriza beyin neclaya lafi bir güzel oturtmasini bekliyoruz senaristlerden kötükedihüso

cok arsizmis bu necla be ,ohh leyla ohh gel kurul sende bas köseye

anam bunlardaki ne yüz be at at eskimiyor akannehir

haftaya gelecek bölümde

aliriza beyin neclaya lafi bir güzel oturtmasini bekliyoruz senaristlerden kötükedihüso

cok arsizmis bu necla be ,ohh leyla ohh gel kurul sende bas köseye

anam bunlardaki ne yüz be at at eskimiyor akannehir

aynen katılıyorum
neclaya cevap hemde süper oturacak bi cevap

Ayyy.bu Ali Rıza bey in çocuklarının sorunlu hayatları beni şişirdi iyice.. içime karabasanlar basar oldu..
Bu sene seyretmiycem diziyi..

Bu arada karakol sahnelerinin çekildiği yer (Üsküdar çinili karakolu) psikopat katil Cem Garipoğlunun çocuk şubesi diye götürüldüğü karakol :delphin:

yaprak dokumu bızım sokakta cekılıyo ben gecen hafta arka bahcemde sevketı gormekle anladım :oklava: geldıklerınde foto cekerım buraya koyarım:))
ama sunu dıyım fakır sokagı dıye gosterdıklerı sokakda daıreler 200 mılyar ust mahallelerde 550 mılyar :))

necla kendi yediği haltı unuttu. babasına nasıl affettin diye kafa tutuyor. ama ali rıza nın bakışı çok şey anlatıyor tabi anlayana. ah leyla yine olan ona oldu. keşke gitmeseydi. işi vardı ne güzeL. sevgiyi yalnış yerde aradı. üzülen kendi oldu. belki de neclanın hata yapıp affedilmesi onu yalnış da olsa oğuz a itti.

122. Bölüm Özet

Leyla, baba evinin kapısında

Leyla, bir kez daha baba evinin kapısındadır. Ali Rıza Bey’den son bir şans daha ister. Kanadı kırık, yardıma muhtaç bir kuş olarak eve geri dönen Leyla’yı affetmek, Ali Rıza Bey için geçmişin yaraları kalbinde hala sönmemiş bir korken çok zordur. Leyla’ya evin kapısı açılmıştır ancak yakıp yıkarak çıktığı Ali Rıza Bey’in gönül kapısı ona kapalıdır.
Yalı cinayetindeki gerçek suçluların bulunmasıyla suçlamalardan aklanan Oğuz, aynı gün Leyla’nın onu terk ettiğini de öğrenir. Birleştirdiği parçalar, ona, bu ayrılığın gerçek nedenini göstermektedir.
Öte yandan Oğuz, Ceyda’ya bir çalım daha atarak Yaman’ın karşısına çıkar. Bu sürpriz buluşmaya Ferhunde de tanık olacaktır.
Leyla’nın eve geri dönüşü, tüm ailenin üzerinde farklı bir etki yaratmıştır. Geçmişin öfkesi, kırgınlıkları ve açılmış yaralar bu olayla bir kez daha su yüzüne çıkarken, herkes kendi payına düşen muhasebeyi yeniden yapmaya başlar.
Leyla, kendini evinde bir sığıntı gibi hissederken, geri dönüşünün herkesi rahatsız eden bir hata olduğunu anlar.

kızlar 3 gundur cekımler baba evinde olmuyo beklıyorum gelıcekelerde foto cekıcem dıye
ama gelen yok neden acaba

leyla ,neclayi zamaninda kabul etmisti,
simdi sira nejlada,tamam leylada az degil ama,neclada sutten cikmis ak kasik ilan etti kendini nedense,,,

nejla ılk bastan berı sınsı leyla yuregıyle hareket ederken o hep beynı ıle harekt ede cıkarcı bırı oldu
o evde tek gectıgım fıkret ve baba

Back
X