Yaprak Dökümü - Kanal D

ya önceki şevket sedefe yüz vermiyordu bu ağzının içine düşecekti vallakaydirigubbakcemile3

Gösterdi tatlım...

Leyla geliyor eve.malum yine komite kuruluyor kabul edilsin mi edilmesin midiye.Bu arada Nejla delisi hangi hakla kapıyı açarsın,eve alırsın diye babasına söyleniyor.Sanki kendisi daha iyi Leyla'danakannehir

Oğuz tabii Leyla terkedince,2. darbe alıyor ve banyoda ne varsa atıyor sinirinden...

Kızlar ferhunde etek elbise giydiyi zaman çok tuhaf yürüyo demi bacakları falan çok tuhaf görünüyo

iyice saçmaladı bu dizi ya kaydirigubbakcemile4
leyla almış bavulunu yine gelmiş -tatlicadiarzu-
yine gitçek ne geliyo ki aman yaa deliler delikafadulden

şu neyire gıcık oldum eve giren çıkanı kontrol edip dedikodu yapıyor.:mymeka:yav zaten ev onların değil artık niye ev yandı diyosunkibide akıllarına getiriyo zaten duymak istemiyorlar ferhundeyi yok anası yerleşmişmiş yerleşir yerleşir sanane be kadın.istediğini çağırırnaniknanik

Bu hafta çok action yoktu dizide..:1ninca:

Önümüzdeki hafta baya hareketlizemuszemus

Ya kizlar sizde de var mi bilmiyorum ama neredeyse bir sene olmasina ragmen
bu yeni sevket bana hala cok itici geliyor ya her yuzunu gordugumde, inan oyle bir antipatim var ki ona karsi.
Sedefle de birlikte olmasin, mutlu da olmasin istiyorum.
Belki eski sevket olsaydi boyle hissetmezdim diye dusunuyorum bazen. :umursamaz:

Ben en cok seye guldum;
Ilk sahnede itfaiyeciler geldi, nurdan hanim icerde damadim var diyor.
Ferhunde de kurtarin evimi diye bagiriyor, koca moca umurunda degil. kaydirigubbakcemile3

Ve Nurdan hanimin Ferhundeyi odaya cekip butun soyledikleri dogru idi,
ama o yine herzamanki gibi uste cikmayi basardi, kandirmaya devam etsin bakalim herkesi.

Back
X