Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kizlar sizde de var mi bilmiyorum ama neredeyse bir sene olmasina ragmen
bu yeni sevket bana hala cok itici geliyor ya her yuzunu gordugumde, inan oyle bir antipatim var ki ona karsi.
Sedefle de birlikte olmasin, mutlu da olmasin istiyorum.
Belki eski sevket olsaydi boyle hissetmezdim diye dusunuyorum bazen. :umursamaz:
nejla ılk bastan berı sınsı leyla yuregıyle hareket ederken o hep beynı ıle harekt ede cıkarcı bırı oldu
o evde tek gectıgım fıkret ve baba
filmin 10 numara karakteri CEM :lepi:
kızlar 3 gundur cekımler baba evinde olmuyo beklıyorum gelıcekelerde foto cekıcem dıye
ama gelen yok neden acaba
cem nejlanın parası ısın onunla oldugunun bal gıbı farkında olup
askına yenık dusmus bı care banane ben babayı tek gecerım o evde iştee:dilcikar: :roflol:
witch-nhn...haklisin..bende cok korkarim büyük konusmaktan........Rabbim kimseyi dogru yoldan sasirtmasin....
Fotolari merakla bekliyorum.Hangi semt peki orasi?
Bencede baba çok hatalıydı. Fikrete davranışı olsun büyük konuşmaları olsun. Çocuklarını hata yapmadan önce dinleyip anlamak yerine onları büyük hatalara itip sonra affetti. Bence babalığını baştan göstericekti. Ben bi kere o adamın büyük konuşmasından hoşlanmıorum. ınsanlık hali herkesin başına herşey gelir "Allah başa vermesin böle bişe" dicene benim çocuklarım yapmaz felan filan dio filmin başından beri. eeee o kadar büyük konuşursan hersey başına gelir bana göre :1closedeyes:
Bu nejlada kendini unuttu kapınımı açacaksın leylaya diyor namussuz sana açılan kapılar ona dünden açılır. Kendini unuttu ahlaksız.
Baslasa da izlesek artik.....
sinir oluyorum kanal d reklamlarina
gecen hafta aski memnuya bakarken yemin ederim saydim yha reklamlari
tam 21 reklammmmm akannehir
15 dakika film sürüyor 19 dakika reklamm cildiricammm delikafadulden