Yaprak Dökümü - Kanal D

kızına leyla kahve yap dedi bende gurbetteyim anamı babamı kardeşlerimi özledim yaaaaaa

Şevket gene bi nebze kızlar, ya Mithat a ne demeli. hele Yamanla selamlaşırken dudaklarını şişirmedimi bayılıyodummmm akannehir

Ben ekrana bakmıyorum çıkınca :smiley-cool:

:roflol: :roflol: :roflol:

Şevket gene bi nebze kızlar, ya Mithat a ne demeli. hele Yamanla selamlaşırken dudaklarını şişirmedimi bayılıyodummmm akannehir

ayy mana vermiyim vermiyim diyorum hamileyimm kissss basima gelcek diye ödüm kopuyoo kaydirigubbakcemile3

hayriye sedefi gelin olarak istiyo ama neyir istemiyo akıllı kadın:jeyyar: sedefte hiç akıl yok napıcan tipsiz pulsuz şevketi taktımı takıyo yani:mymeka:işallah öbür çocuğa aşık olur

kız napim kendimi tutamıom demeeee ay allah korusunnnnnnnn :1shok:

ayy aman rabbim korusun canim yha

eli ayagi duzgun saglikli olsunda :Saruboceq:

hayriye sedefi gelin olarak istiyo ama neyir istemiyo akıllı kadın:jeyyar: sedefte hiç akıl yok napıcan tipsiz pulsuz şevketi taktımı takıyo yani:mymeka:işallah öbür çocuğa aşık olur

dimi yhaa :umursamaz:

Neclayla leyla arasında kim haklı kızlar ya ?
ikiside mi suçlu,ilk kim başlattı yanlış yapmayı?

valla canım ikiside birbirinden beter aslına bakcak olursanda, ilk oğuzla sedef tanıştı aldığı kartı neclaya verdi. necla görüşmeye başladı oğuzla sevgili falan oldu leyla bu arada göz koydu oğuza. hani arabası iyi zengin v.s diye. neclada o aralar noldu tam bilemedim şimdi, oğuzun tuhaflıklarını farkedip numarasını leylaya verdi al sen takıl istersen dedi. öyle böyle derken oğuz leylaya tecavüz etti sonra evlendiler zorla. ama necla da seviyodu falan filan. dediğim gibi ikiside hatalı.

leyla baslatti canim

ama leylayi oguzun kucagina iten neclanin ta kendisiydi

o yüzden en suclu karakter necla
ben hep leylayı daha suçlu sanıyordum
sanki ablasının sevdiğini bile bile oğuzla oldu gibi

leylayla oğuz beraberken leyla bile bile onun yanına gidiyo gibisinden bişeyler hatırlıyorum bende.
İşte o yüzden hep leyla daha suçlu diye bakıyordum.

ama bugün tecavüz felan deyince izlemediğim yerler var heralde dedim

leyla 2. sansini doktordan yana denedi o da necla sayesinde olmadi..oguz dedi oguzda kaldi.baslarda kiskancliktan parasiyla neclaya hava atmasi hataydi onu gaza getirdi..ama sonrasinda akillandi.neclanin yaptiklarinin yaninda leylaninki hic kalir..hayriye hanim gibi cikarci bir anne baslarindayken daha coookk uzulurler...

(necla baslarda ben pek ilgilenmiyorum sen cikabilirsin oguzla dedi..o zamanlarda parasinin olmasi leylayi bastan cikardi.leylada evliyken nispet yapincaa neclada intikam aldi...olay bundan ibaret)

Son düzenleme:

neclanin sokaklarda kaldigi zamanlarda deli gibi leylayi sucluyordum bende canim

ama olay öyle boyut degistirdi ki

necla tam icten pazarlikcinin teki cikti

leylaya kiskanc diyoruz ama necla daha berbat

ne olduysa leylaya oldu,tecavuze ugrayan o oldu

bebegi düsen o oldu

zorla evlendirilen o oldu

kocasi elinden alinanda o oldu

psikolojisi bozulanda o oldu,anlicagin samar oglanina döndü

Neclayla leyla arasında kim haklı kızlar ya ?
ikiside mi suçlu,ilk kim başlattı yanlış yapmayı?

Bi dönem nejla haklı diyordum, şimdide leyla haklı diyorum darkcım,
Yani senaristlerin konuyu işlemelerine bağlı, bi dönem nejlaya üzüldüm, leylaya gıcık olmuştum, şimdide leylaya üzülüp nejlaya gıcık oluyorum..

Eşim bu diziyi yasakladı bana, ama yinede kaçamak yapıp izliyorum, aslında çok etkileniyorum, ama dayanamıyorum işte, merak ediyorum.. hayat hep böylemi olur, insana hiçmi gülmez diyorum içimden, ..:umursamaz:

kızlar bu leyla gene gidecek oğuzun yanına görün bakın dedi dersiniz bana ,öyle göz var onda akıllanmadı hala o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…