bu sevket rolundeki adam, agziyla kus tutsa sifir oglu sifirrr :mymeka:
ya neden göstermiyolarsa ya
Ben ekrana bakmıyorum çıkınca :smiley-cool:
Şevket gene bi nebze kızlar, ya Mithat a ne demeli. hele Yamanla selamlaşırken dudaklarını şişirmedimi bayılıyodummmm akannehir
:roflol: :roflol: :roflol:
ayy mana vermiyim vermiyim diyorum hamileyimm kissss basima gelcek diye ödüm kopuyoo kaydirigubbakcemile3
kız napim kendimi tutamıom demeeee ay allah korusunnnnnnnn :1shok:
hayriye sedefi gelin olarak istiyo ama neyir istemiyo akıllı kadın:jeyyar: sedefte hiç akıl yok napıcan tipsiz pulsuz şevketi taktımı takıyo yani:mymeka:işallah öbür çocuğa aşık olur
Şevket gene bi nebze kızlar, ya Mithat a ne demeli. hele Yamanla selamlaşırken dudaklarını şişirmedimi bayılıyodummmm akannehir
Neclayla leyla arasında kim haklı kızlar ya ?
ikiside mi suçlu,ilk kim başlattı yanlış yapmayı?
ben hep leylayı daha suçlu sanıyordumleyla baslatti canim
ama leylayi oguzun kucagina iten neclanin ta kendisiydi
o yüzden en suclu karakter necla
leylayla oğuz beraberken leyla bile bile onun yanına gidiyo gibisinden bişeyler hatırlıyorum bende.valla canım ikiside birbirinden beter aslına bakcak olursanda, ilk oğuzla sedef tanıştı aldığı kartı neclaya verdi. necla görüşmeye başladı oğuzla sevgili falan oldu leyla bu arada göz koydu oğuza. hani arabası iyi zengin v.s diye. neclada o aralar noldu tam bilemedim şimdi, oğuzun tuhaflıklarını farkedip numarasını leylaya verdi al sen takıl istersen dedi. öyle böyle derken oğuz leylaya tecavüz etti sonra evlendiler zorla. ama necla da seviyodu falan filan. dediğim gibi ikiside hatalı.
ben hep leylayı daha suçlu sanıyordum
sanki ablasının sevdiğini bile bile oğuzla oldu gibi
leylayla oğuz beraberken leyla bile bile onun yanına gidiyo gibisinden bişeyler hatırlıyorum bende.
ışte o yüzden hep leyla daha suçlu diye bakıyordum.
ama bugün tecavüz felan deyince izlemediğim yerler var heralde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?