kızlar bu leyla gene gidecek oğuzun yanına görün bakın dedi dersiniz bana ,öyle göz var onda akıllanmadı hala o
leyla 2. sansini doktordan yana denedi o da necla sayesinde olmadi..oguz dedi oguzda kaldi.baslarda kiskancliktan parasiyla neclaya hava atmasi hataydi onu gaza getirdi..ama sonrasinda akillandi.neclanin yaptiklarinin yaninda leylaninki hic kalir..hayriye hanim gibi cikarci bir anne baslarindayken daha coookk uzulurler...
(necla baslarda ben pek ilgilenmiyorum sen cikabilirsin oguzla dedi..o zamanlarda parasinin olmasi leylayi bastan cikardi.leylada evliyken nispet yapincaa neclada intikam aldi...olay bundan ibaret)
neclanin sokaklarda kaldigi zamanlarda deli gibi leylayi sucluyordum bende canim
ama olay öyle boyut degistirdi ki
necla tam icten pazarlikcinin teki cikti
leylaya kiskanc diyoruz ama necla daha berbat
ne olduysa leylaya oldu,tecavuze ugrayan o oldu
bebegi düsen o oldu
zorla evlendirilen o oldu
kocasi elinden alinanda o oldu
psikolojisi bozulanda o oldu,anlicagin samar oglanina döndü
Bi dönem nejla haklı diyordum, şimdide leyla haklı diyorum darkcım,
Yani senaristlerin konuyu işlemelerine bağlı, bi dönem nejlaya üzüldüm, leylaya gıcık olmuştum, şimdide leylaya üzülüp nejlaya gıcık oluyorum..
Eşim bu diziyi yasakladı bana, ama yinede kaçamak yapıp izliyorum, aslında çok etkileniyorum, ama dayanamıyorum işte, merak ediyorum.. hayat hep böylemi olur, insana hiçmi gülmez diyorum içimden, ..:umursamaz:
haftaya mithatla ceyda karsilasmasi oluyor..ferhundeyi anlatacak herhal.
haftayaki fragmani seyrettim canim ben
oguz kapilarina dayaniyor,leylayla oguz cikiyorlardi ,annesi beni hic duyuyor mu bak diye arkasindan bagiriyordu
zaten yeni sezon fragmaninda gösterildi ,oguzla öyle böyle birlescekler
oguz demisken ohh ceydaya nasil dersini verdi naniknanik
biri şu fragmanı koysun allahı sennnnnnnnnnn
YAPRAK DÖKÜMÜ 123.BÖLÜM FRAGMANI
you tube girebilenler buyrun size fragman hihoyyyt
YouTube - Yaprak Dökümü 123. Bölüm Fragmanı 30 Eylül Çarsamba Kanal D'de
ya ben izleyemedim
hani reklamında da vardı ya
alirıza ve nejla yürüyorlardı,nejla leyla nasıl gelir nasıl kapıyı açarsın falan diyordu,sonra da ali rıza tek başına devam ediyordu yola
ya orada umarım nejlaya iyi bir laf demiştir
utanmaz ,kendi nasıl geldi ise leylada öyle gelecek ayol leyla kabul etmese fuhuşa sürükleniyordun sen beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?