Yaprak Dökümü - Kanal D

fragmanida izledim tesekkur ederim,dedigim gibi tam,gene leyla oguzun yanina gider ailesine bu kacinci bilmem ama yine bu hareketi yaparlülülülülülü
salak iste salak,

bisey degil canim Şeniz

salagin daniskasi iste kaydirigubbakcemile

dimi yha geldigi yeri unuttu :umursamaz:

aliriza beyden hokkali bi cümle beklerdim acikcasi kaydirigubbakcemile3

evet bende sinir oldum zaten

ay bi sus otur poponun uzerine dimi :mymeka:

Affedersiniz de Yaman bey harbiden mal ha, inanin acimiyorum artik ona kendi ediyor kendi buluyor.
Ceyda'dan onca kazik yedi hala para verdi. Ferhundeden onca kazik yedi can ciger hala.

mors edilisi süperdi ama :icecream:

haftaya ceydayla karsilasmalari nasil olak yamanin merakla bekliyorum :smiley-cool:

evet netten izledim leyla oğuza gerimi döncek

simdilerde döner mi bilmem ama dizinin sonunda oguzla kesin birlikte olcaklar

neclaya sinir oldum akşam
anneleri zaten gıcık
en tatlıları ayşe:)

bu diziyi izledikce psikolojim bozuluyor benneyaptımki

izlemedende catliyorum delikafadulden

Leyla oguz'a dönmüyor... Kapinin önünde konusmak icin cikiyorlar..
Seyirciyi iste böyle yaniltiyorlar

evet canim simdi yaniltmaca yapmis olabilirler

ama dizinin sonunda zaten beraber olcaklar o kesin (kesin derken sezon fragmani gercekse tabi kaydirigubbakcemile3 )

zaten bu gidisle ben beyin kanamasi gecirecegim, ali riza bey nasil dayaniyor anlamis degilim -tatlicadiarzu-

Kücük emrah bile bu kadar aci cekmedi yaa kafamçokkarıştı

acilarin cocugu ALIRIZA :gitme:

aslinda canim düsünüyorumda bu hatalardan herhangi birini ben yapmis olsaydim

babam beni affedermiydi diye ,neclanin yaptigi seyi yapmis olsaydim

birak affedilmeyi beklemek ,ailemin kapisina gelemezdim ki akannehir

leylanin yapmis olduugunu ,yani metres hayati yasasaydim

o zamanda gelemezdim ki zaten benim gelmemi abim coktan engellemis ,mezarimda el fatiha okunurdu benneyaptımki

rabbim kimseye bunlari yasatmasin :Saruboceq:

Amin canim cok haklisin..

Aynisini bende cok düsünüyorum, babam evlenecegimi duyunca konusmadi benimle kiskancligi yüzünden.. bunlari yapmis olsaydim neler olurdu bilmek bile istemiyorum.

Yapiyorlar yapiyorlar geri ailelerine dönüyorlar.
Hangi yüzle???

Hadi diyelim bir hata yaptin, hatani anladin, ailene yalvardin, ona asla bir sey demiyorum, bu hepimizin basina gelebilir, allah göstermesin.

Ama hep hep hep hep hata da olmaz ya.. Madem her hatadan sonra dudagini büzüp aglamayi, af dilemeyi biliyorsun o zaman bir daha yapmayacaksin..

Ama yok yanlis yola devam etmek istiyorsan, o zaman ailenle irtibatini kes.. Onlari bosu bosuna üzmeye hakkin yok, madem yüzlerini güldüremiyorsun hata yapip ha bire kapilarina kosma,..

Costum yine yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gercek hayatta bu olmasada ,buna yakin hata yapan bir kac tanidigim var hemde üst üste

varya affedilince necla gibi hatalarini unuttular ,yüzlü yüzlü geziyorlar bide kafamçokkarıştı

ufacik bir örnek veriyim (bi tanidigim önce kocasina kacti cocugu oldu sonra kocasini aldatip baska adama kacti,kactigi adamdan cocuk dunyaya getirdi (gayrimesru),eski kocaya geri döndü,eski kocadan bosandi,simdide ailesinden habersiz baska adamla evlendi ondanda cocuk dunyaya getirdi,anlicagin uc ayri adamdan uc ayri cocuk,ve inan ki prensesler gibi muamele görüyor kaydirigubbakcemile )

Müsadenle OHA demek istiyorum...

Biz mi yanlis yapiyoruz acaba :uhm::uhm:

ya kızlar fragmanda sedef mühendisle cafede otururken şevket görüyo çiçeği elinden atıyo kıskanıyo ben o bölümü çok sevdim şevketten ona koca olmaz sedef daha iisini hakediyo.

nejla hüngür hüngür aağlıyo cem yteselli ediyo

babası leylaya bidaha bizi bırakma diyo

leyla oğuzla çıkıp gidiyor ama bence dışarda konuşalım hadi diye çıkıp gidiyor bavul yok çanta yok elinde çünkü.

ama oğuza çok acıdım eşimde bende adam gerçekten ceydadan kurtulmak istiyo leylayla evlenmek istiyo

bu arada senenin sezonundakiler olursa oğuza mecbur dönecekki oğuz alirızaya baksın anasıyla kızıda alışveriş yapsın.

Müsadenle OHA demek istiyorum...

Biz mi yanlis yapiyoruz acaba :uhm::uhm:

bosuna demiyorlar altta kalanin cani ciksin diye :umursamaz:

evet canim bende sevindim o cocukla otururken sedef

ama fragmanin sonunda sevketle sedef yine beraberler,yemege gidiceklerdi

oguzun düzelip düzelmedigine hala karar veremedim ben valla kaydirigubbakcemile

ceme yazik yha dizinin en temiz karakteri varmi ki gercek hayatta böyle erkekler opuyorumnanaktan

dün leyla ile babasının karşılaşma sahnesinde koptum valla. ağladım.
necla kendini ne sanıyor dünü unuttu. ali rıza beyin bakışı yetti zaten.
eskileri düşününce necla hatalı olduğunu biliyor ama kabul etmiyor.
leylanın ona söylediklerinden sonra bile oğuzla gitti.
umarım oğuza bir daha dönmez. ama ali rıza tekerlekli sandalyede oğuz arkasında.
leylayı o kadar savundum yüzümü kara çıkarmasa bari. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…