- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
:roflol::roflol::roflol:
fikretti unuttun ama
evet canım evin midesiz annesi hayriye neclanın yanında ali rıza beyde laylanın yanında kalıcakmış
anne gibi kızlarının arkasında durmadı ki kadın kızlarından daha hırslıydı :mymeka:
dizide tek bi yigit karekter vardi
onuda öldürerek icine etcekler yha :mymeka:
kiyamam ceme yha senağlama , halbuki aralari ne de iyiye gidiyordu neclayla :gitme:
ben cözdüm
fikret hayriye hanimla yasamaya devam ediyor,hatta tahsini onunla aldatiyor :roflol:
ceme yazik olucak.. necla kötü yola düsecek diye biliyorum bende:1shok:
tekinsavar ferhunde yaptı yapacağını gazetler verdi hortumcu şevketi fırçayı yiyen CEM kalpten gitti
neclann oğuza kaçması leylanın oğuza kaçması kaçak evlilik hortumcu evlat birşey yapmadı koskoca tekin ailesine cem bir fırçada hop gümmmmmmakannehirakannehir
nasil yani cem ölecekmi....akannehir......
ha birde sedef bence sefketlen evlenmesin haketmiyor bence...bugüne kadar nerdeydi....:umursamaz:
cem kadar salağıda yok ama bu dizide...
bu kadar iyimserde olunmaz ki...
bir insan kendi kardeşinin kocasıyla düşüp kalkan bir insana daha nasıl güvenir...
hemde kendisiyle nişanlıyken...
kardeşliği falan bir kenara koysakta nejla cemi nişanlıyken aldattı...
cem nejlayı nasıl affetti filim de olsa aklım almıyor...
evet ya...fazla iyi olan insanlara sinir oluyorum...fazla iyi olmak pasiflik oluyor bence....esimin ailesindede var cooook haddinden iyi bir insan ama sinir oluyorum ona.....kadin dedigin biraz cadi olacak deyilmi...
adam dediginde kodummu otutturacak...kaydirigubbakcemile3
cem kadar salağıda yok ama bu dizide...
bu kadar iyimserde olunmaz ki...
bir insan kendi kardeşinin kocasıyla düşüp kalkan bir insana daha nasıl güvenir...
hemde kendisiyle nişanlıyken...
kardeşliği falan bir kenara koysakta nejla cemi nişanlıyken aldattı...
cem nejlayı nasıl affetti filim de olsa aklım almıyor...
Iyi pazarlar kızlar opuyorumnanaktan
Koptumm :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni ne etmeye hangi ruh halinde yazdın bunları kız delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?