Yaprak Dökümü - Kanal D

ilk günler aklıma geliyoda fikret leyla necla çirkindiler şimdi bakıyorum gençleştiler

ceme yazik olucak.. necla kötü yola düsecek diye biliyorum bende:1shok:

tekinsavar ferhunde yaptı yapacağını gazetler verdi hortumcu şevketi fırçayı yiyen CEM kalpten gitti
neclann oğuza kaçması leylanın oğuza kaçması kaçak evlilik hortumcu evlat birşey yapmadı koskoca tekin ailesine cem bir fırçada hop gümmmmmmakannehirakannehir

Iyi pazarlar kızlar opuyorumnanaktan

evet canım evin midesiz annesi hayriye neclanın yanında ali rıza beyde laylanın yanında kalıcakmış
anne gibi kızlarının arkasında durmadı ki kadın kızlarından daha hırslıydı :mymeka:

Hakikaten ya, varmıdır acaba böyle bir anne daha? Nefret ediyorum Hayriye'den, onun sacmasapan fikirlerinden. Bide gecen bölüm bilmeden Sedefe söyledikleri vardı ya, eyy kadın dön dolas kendi ogluna bi bak, bak bakim gecmisine, o zaman sor kendine suc kimde acaba diye :mymeka:

dizide tek bi yigit karekter vardi

onuda öldürerek icine etcekler yha :mymeka:

kiyamam ceme yha senağlama , halbuki aralari ne de iyiye gidiyordu neclayla :gitme:

Cem dizinin en iyi karakteriydi diyebilirim, Tahsini de severim ama Cem bambaskaydı cok vefakar davrandı, kimsenin kabullenmeyecegini o kabul etti sahip cıktı. Keske ölmeseydi. :sinifsinif:

fikret hayriye hanimla yasamaya devam ediyor,hatta tahsini onunla aldatiyor :roflol:

Koptumm :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni ne etmeye hangi ruh halinde yazdın bunları kız delikafadulden :roflol:

ceme yazik olucak.. necla kötü yola düsecek diye biliyorum bende:1shok:

Ben Leyla kötü yola düsecek diye biliyordum, demekki Neclaymıs

Iste olayın özeti budur, Tekin ailesine onca olanlara ragmen bisey olmadı, Cem bir iftirayla tahtalı köyü boyladı. Haksızlık bu ama :umursamaz:

nasil yani cem ölecekmi....akannehir......

ha birde sedef bence sefketlen evlenmesin haketmiyor bence...bugüne kadar nerdeydi....:umursamaz:

nasil yani cem ölecekmi....akannehir......

ha birde sedef bence sefketlen evlenmesin haketmiyor bence...bugüne kadar nerdeydi....:umursamaz:

Evet ölüyor :gitme:

Sedef Sevketle evlenmiyor zaten canım, ayrılıyorlar ki en dogrusuda bu bence, Sedef Sevket gibi birini haketmedi daha dogrusu Sevket Sedef'i hic ama hic haketmedi :mymeka:

cem kadar salağıda yok ama bu dizide...
bu kadar iyimserde olunmaz ki...
bir insan kendi kardeşinin kocasıyla düşüp kalkan bir insana daha nasıl güvenir...
hemde kendisiyle nişanlıyken...
kardeşliği falan bir kenara koysakta nejla cemi nişanlıyken aldattı...
cem nejlayı nasıl affetti filim de olsa aklım almıyor...

evet ya...fazla iyi olan insanlara sinir oluyorum...fazla iyi olmak pasiflik oluyor bence....esimin ailesindede var cooook haddinden iyi bir insan ama sinir oluyorum ona.....kadin dedigin biraz cadi olacak deyilmi...

adam dediginde kodummu otutturacak...kaydirigubbakcemile3

tabi fazla iyi olmak iyi değil...ama ceminki iğilikten başka birşey sanki...

kadının cadılığıyla adamın oturtması hattini aşmayacak amakaydirigubbakcemile3
yoksa kötü şeyler olurkaydirigubbakcemile3

dizi bir iyimser oğuz kaldı
adam iyilik meleği oldu :dilcikar:

Iyi pazarlar kızlar opuyorumnanaktan

Koptumm :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni ne etmeye hangi ruh halinde yazdın bunları kız delikafadulden :roflol:

haha hamile ruh halinde yazdim yavrimm -tatlicadiarzu-
sst yeni bi haber aldim, nuni$ varya,mafia anasiymis akannehir
:roflol:

sıktı artık be şu dizi .keşke bitseydi geçen sezon. hep üzüntü hiç ssevindirici bir haber yok. bu ne ya bunalım takılmaktan baydılar bizi ya

125. Bölüm Özet

Şevket ayakta kalma savaşı veriyor

Şevket yaşadığı sorunlar karşısında ayakta kalma savaşı veriyor. Ama, bir yandan da kara bulutlar her yana yayılıyor.
Hayriye Hanım’ın, Neyyir’lerin evinde en büyük düşmanını görmesi, eski dostların arasında büyük bir fırtınanın kopmasına neden olur. Bu fırtınanın etkisi, başta Sedef ve Şevket olmak üzere herkesi etkisi altına alacaktır.
Geçmişi, Şevket’in karşısına yeniden aşılması gereken büyük bir engel olarak çıkar. Ancak artık olumsuz gelişmeler onun tamamen kontrolünün dışındadır. Durumları düzeltmeye Cem’in bile gücü yetmez. Kara bulutlar her yere yayılmıştır.
Ferhunde, uygulamaya geçirdiği planını uzaktan izlerken, bir yandan da Nurdan’dan duyduklarıyla iyice keyiflenir. Mithat Kara, şahit olduklarıyla artık Ferhunde’yi daha iyi tanımaktadır.
Şevket bir yandan yaşadığı sorunlarla yıkılmamaya çalışırken, Sedef’le arasındaki mesafe her geçen dakika biraz daha büyümektedir. Sedef içinse yeni bir yaşama adım atma düşüncesi aklında belirmeye başlar. Herkesin hüzün ve endişe içinde sona ermesini beklediği gece, sabahı keder içinde getirecektir. Yürekte acısı, gözlerde izi hiç kaybolmayacak büyük bir gerçek, herkese kendini beklenmedik anda hatırlatacaktır.

valla şimdi izledim fragmanı. ferhundenin plan bu hafta işe yaramış. hortumcu diye habe rçıkıyor şevket hakkında ve aydınoğlu holdingin de adı geçince cem galiba intihar ediyor ve sanırım ölecek. sezon başında nejlayı mezar başında gösteriyorlardı.

tuhh yaaa ben o mezarı hayriyenin sanmıştım,gene ölmüyor bunlar karı koca,bu kadar olay başkasının başına gelse çoktan ölmüştü,arsız anacım bunlar yaaa,oğuzuda öldürürlerr

Sıktı artık şu dizi yaa diziden çıktı romanlıktan da valla bu kadar uzatmanın ne alemi vardı izlenilmiyo artık annem izliyo diye bakıyorum bende mecburen yoksa izlenilecek bi tarafı kalmadı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…