Yaprak Dökümü - Kanal D

puhahahaaaa valla budur :lepi: :roflol: :roflol: Şeniz

Cem'in ölecegini ben sezon basindaki fragmandan anlamistim.Hatta komsuma bile söylemistim.Yazik oldu Cem'e.

cem olunce nejlayada gun dogacak,bi kac gun aglayip gene oguza saracak,nasi olsa leyla ile oguzda ayrildi,gerci ayrilmasalarda sorun degil ya,onun icin,,,
iste adami sonunda boyle felc edecekler,azmis kizlari,,,

hayriye nehiri nasıl itti ya sinir oldum..dinlemeden yargısız infaz yaptı.hayriyeden nefret ettim şimdi:mymeka:

cem olunce nejlayada gun dogacak,bi kac gun aglayip gene oguza saracak,nasi olsa leyla ile oguzda ayrildi,gerci ayrilmasalarda sorun degil ya,onun icin,,,
katılıyorum sırnaşık şey

içim kaldırmıyo artık bu diziyi yaa.. hiç mi iyi bişey olmaz.. şiştim iyice.. izlemicem maçı aç dedim eşime durup dururken dert sahibi yapıcaklar insanı... hep dram hep dram fenalık geldi artık.. güzelim diziyi mahfettiler...

valla sıkıyor bazen;yine de vakit geçiriyorum..eşim işten yorgun geldi;uyuyor;bende hiçç uyandırmıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uyanırsa maç seyretmek ister;mutfakta tv.nin üçlü prizi bozuldu;şimdi bi sürü iş çıkar..uyusun uyusunzemuszemus

slm kızlar
uyku iyidir sifa niyetine uyusun zemuszemus
su cem e üzülüyom ben :sinifsinif:

abovvv mirasta kalıcak oh mis adi necla :mymeka:

ya bisey sorcam.. o dükkan sedefinmi? yada babasininmi ? :bbo:
kafasi estigi gibi girip cikiyor,istedigi gibi hareket ediyor.. ooh ne iyimis yav :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…