Yaprak Dökümü - Kanal D

simdi izlesene hihoyyyt
veriyorlar direk internette..bende reklamsiz bakiyorum alkisalkisalkis

aaa...cok tesekkur ederimm..ben genelde you.. den izliyorumm..bir bakayim simdii eger oradan izlemiyorsan bana ozelden adresi yazar misinn

ewet ya cidden baydı hele ferhunde öldürdü beni o tavırla helede <SEN NE DİYOSUN YA...< demesi :d

ahahaha koptum yaaa .. mithat "bal gibide anliyorsun" derken tipine dikkat ettinizmi? :roflol:
kollarina?? :roflol:
aaaaaaaaaah süperrrrrr :roflol:

Cem ölürse ohh o zaman neclaya ohhh olucak..Oooo havası söner birazcık.gözü paradan başka bişi görmüyordu zaten ohh :))ölürse mirasıda ona kalır artıkk burnu kaf dağlarında gezer

Cem ölürse ohh o zaman neclaya ohhh olucak..Oooo havası söner birazcık.gözü paradan başka bişi görmüyordu zaten ohh :))ölürse mirasıda ona kalır artıkk burnu kaf dağlarında gezer

bence ailesi mirası vermemek için elinden geleni yapar oda tıış tıpış leylala oda arkadası olmaya baba evine doner akannehir kaydirigubbakcemile2

bence ailesi mirası vermemek için elinden geleni yapar oda tıış tıpış leylala oda arkadası olmaya baba evine doner akannehir kaydirigubbakcemile2

Ohh öyle olursa göbek atarımkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

zaten bu seneki tanıtımlarında neclayı mezarlıkta gösteriodu kesin cem ölcek yazık oldu yaa çok üzüldm onu öle görünce bi garip oldu valla:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…