Yaprak Dökümü - Kanal D

son sahneyi izleyebildim sadece
cem ölüyor :gitme: bütün miras neclaya kaldı iyi mi :1closedeyes:

kuzenim belediyede çalışıyo mezarlıkta çekim için izin istemişler onaylamışlar cem ölücek önümüzdeki haftalarda mafoldumben

kızz lady ne diycem ne zaman çekeceklermiş, gidip izleyelim :jeyyar:

sen dudaklari birak,dün mithatin ferhundeye dekolte hakkinda yorum yaparken kollarini görecektin !! :roflol:

ay ne vardı kollarında ben hiç dikkate etmedim ya ?

cem kalp krizi geçirdi ben ilk midem ağrıyo dediğinde anladım kalp krizi geçirecek kilşinin ilk önce midesine vurur o anda aslında bir bebe aspirini içse kanı sulancak ve belkide ilk müdahele yapılacaktı ama düşünemediklerinden mide ilacı içti
çok üzüldüm ya keşke dizinin sonlarına doğru ölseydi şimdi çok erken oldu

kitapta hayriye zaten şimdiki halleri gibiydi. huysuz, bişey beğenmeyen, sürekli vırvır eden bir kadın. önceki sezonlarda genelde alttan almaya çalışıyordu..

ferhunde iki tatlı bişey söyler mithata, sonra yine yapar yapacağını ama nurdan hanım çok tatlı yaa. mithat ona nurdan annem deyince bozuluyorum valla.

sedef yine şevkete döner gibi geliyor bana. salak kız yaa git işte milanoya, kaç kurtar kendini eşşek kadar kızsın hiç mi kafan basmıyo bi cacık olmaz bunlardan diye..

evet cem sonlarında bari ölseydi çok erken daha niye diziden çıkıyorsa acaba:uhm:
tatlıcık flagman oynamadı canım ben görmedim yada

Yaa arkadaşlar izlemeyin şu diziyi yaa sinirlerinize yazık.
Sürekli bi üzüntü bi felaket var stres oluyo insan valla.
Hani zengin olsalar neyse ev araba kılık kıyafet izleriz, bi de para sıkıntısı geçim derdi offf....
Bi Necla parayı buldu sanırım ama o da kocadan oluyo fragmanda görüğüm kadarıyla.
Ben izliyodum geçen sene bıraktım rahat ettim valla, tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

yok yok bu sedef dönmez artık şevkete bence. onunda bi dayanma noktası vardı oraya geldi çattı galiba. bence bunlar yine al başa döncek biri oğuza biri ferhundeye gidicek gibime geliyor. eh artık babalarınada bu durumda felç gelir herhalde.

kızlar bana leyla çok dayanamaz yakında oğuza döner gibi geliyor,o evde gelene gidene terlik vermekten başka bir işe yaramıyor zaten,yazıkkk:gitme:

kızlar bana leyla çok dayanamaz yakında oğuza döner gibi geliyor,o evde gelene gidene terlik vermekten başka bir işe yaramıyor zaten,yazıkkk:gitme:

ay hakikaten doğru valla; bi de çok sümsük kaldı o evde o. zaten eşyalar geri gelince çöktü resmen. yakında döner.

ama cem ölmesin ya
yazık nasıl dürüst bir çoçuktu
cemin ailesi bence malı mülkü
neclaya bırakmazlar
senin yüzünden öldü diye

hayriye cadısından nefret ediyoruuumm:oklava: allahım bi kadın bu kadar musubetsiz,patavatsız ve bencil olurmu yaa? Bide anne olacak güya. Herşeyin çıbanbaşı o zaten. Başlarda kızları zehirledi lüks yaşam hayalleriyle şimdide mıyılmıyıl mıyıldıyo. Off gıcık kadın.
Basiretsiz talihsizlik kuşu şevket, arabasıydı holdingiydi derken en sonunda cemin başına mıçtı. Cem de tekin ailesinin lanetinden nasibini aldı sonunda,meftaaasenağlama

Yaa arkadaşlar izlemeyin şu diziyi yaa sinirlerinize yazık.
Sürekli bi üzüntü bi felaket var stres oluyo insan valla.
Hani zengin olsalar neyse ev araba kılık kıyafet izleriz, bi de para sıkıntısı geçim derdi offf....
Bi Necla parayı buldu sanırım ama o da kocadan oluyo fragmanda görüğüm kadarıyla.
Ben izliyodum geçen sene bıraktım rahat ettim valla, tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

izlememek mümkünmü.......şutara
fagitti

oguzun isleri kotuydu neclaya miras kalinca oguzla barisacak..birlikte calisacaklar necla mimar,o emlakci gecnip gitcekler..leyla bosunaa vermesinn uzerine olan mallariii:roflol:

aman be böyle aile düşman başına vermesin :))
alirıza zaten ne yöne dönse rezalet olduğundan alıştı garibim..

hayriyeye sinir oluyorum mendebur şey.. insan kızlarına nasihat verir bu kadın ıyy ne biçim bişey..

leyla haketti hiç kendini acındırmasın boşuna teeee en baştan ablasının sevgilisi ile birlikte olurken kaybetti..

nejla da burnu havalara birden kalkınca yere çakılıverdii. sen neydinki ne olduğunu sanıyon burnun ...tan yeni çıktı birde havalarda..

ceme yazık valla yine seviyorum diye aldı nejlayı..

şevket desen ayrı bi sümsük sinir oluyorum yahu adam bankacıydı bi inşaatın hesabını yapamıyor babası geliyor.. yuh artık adam zaten beceriksizin tekiydi bankayı hortumlamasa bile kesin batırırdı yanlış hesap falan :hulya:valla bu filmi izlerken hiç gerilmiyom yine başlarına ne gelcek oğuz başka aileden kimle birlkte olcak diye izliyom kaydirigubbakcemile3

Back
X