Yaprak Dökümü - Kanal D

gerçektende çok kısa fragman olmuş cem biraz hastanede yatıp ölecek gibi yazık oldu gencecik çocuğa neclayada acıdım üzüldüm şimdi cemin ailesi üstüne gelecek şimdi oda hamiledir öyle olsa çok iyi olur

gerçektende çok kısa fragman olmuş cem biraz hastanede yatıp ölecek gibi yazık oldu gencecik çocuğa neclayada acıdım üzüldüm şimdi cemin ailesi üstüne gelecek şimdi oda hamiledir öyle olsa çok iyi olur

neclayı pek sevmiyorum ama cem çok iyi bi insandı çok üzüldüm resmen içim parçalandı dizi bile olsa, valla ne uğursuz aileymiş yani hem kendilerini mahvettiler hemde aileye dahil olanları tabi ferhunde gibi biriyle o şevketin evlenmesi hayatının hatası oldu kadın bi şekilde hala hayatlarını mahvedebiliyo şu dizi bitiminde ferhundeninde çok kötü bi duruma düştüğünü görmek en büyük dileğim umarım öyle olur

valla bu bölüm çok ağlıcam sanırım. zavallı cem...

dizinin sonunda şevket ferhundeye dönecekmiş kızlar. alirıza ya bu yüzden inme iniyormuş bir rivayete göre

valla bu bölüm çok ağlıcam sanırım. zavallı cem...

dizinin sonunda şevket ferhundeye dönecekmiş kızlar. alirıza ya bu yüzden inme iniyormuş bir rivayete göre

ceme zaten üzüldüm,simdi neclaya icim parcalandi yha mafoldumben

halbuki neclaya cok sinir oluyordum :gitme:

bende valla yazdigin gibi dusunuyorum zaten daha oncede yazmistim

sevket kesin ferhundeye dönücek ve aliriza o yuzden o hale gelicek diye kaydirigubbakcemile

valla uzun zamandır sakız gıbı uzatılmıstı konular bu bolum ne zamandan berı heyecanlı olacak ılk bolum..

Cem e cok uzuldum cocuk harcandı zavallım.. bu aılede tam ugursuzluk abıdesı... :)

ay canım ya o mendebur şevket yüzünden yazık oldu çocuğa:gitme:
acaba ferhunde cadısının başına ne zaman taş yağacak :oklava:
uyuz şevket menfaatçi hayriye gıcık necla namus timsali alirıza mahvettiler çocuğu:kızgın:
yazık ya melek gibiydi neclayla evlenerek harcadı kendini

ama o necla yellosu cem in 52 si çıkınca hemen oğuz a koşar
vah leyla ya garibimin bahtı kara:1no2:

ya anlamadığım bişey var.leylanın altında bmv vardı.ona ne oldu da oğuz hyundaiyle geziyor
arkadaşım cem ölüyor sen arabanın derdindesin leyla arabayı herşeyini bıraktı baba evine döndü cemin başına gelenlerden ferhunde sorumlu cadı ne kadar kinci bir kadınya intikam intikam bir bitmedi hırsı psikolojisi bozuk annesi rahatladınmı şimdi diyor ona ölüm bile yetmez intikam için kötülerede sinir oluyorum hem kötülük yaparlar birde karşısındaki masum insanları suçlarlar kendilerinde hiç hata görmezler ferhundede şevkete kavuşunca bari uslansa

ama kızlar cem sabah hiç birseyden habersizken mide ağrısı cekiyordu
bi başlangıç var yani ...
necla da gülmeyecek leylada hiç biri
hatta galiba şevket ferhundeye bile dönebilir

bide farkettinizmi benim sevdiğim biri hadi onu bırakın yakınımdan biri hastalansa az başı ağırsa ben derimki doktora git acile felan ,cem kıvranıyor dikkat ettim necla hiç öyle bir cümle kurmadı

ama kızlar cem sabah hiç birseyden habersizken mide ağrısı cekiyordu
bi başlangıç var yani ...
necla da gülmeyecek leylada hiç biri
hatta galiba şevket ferhundeye bile dönebilir

doğru diyosun arkadaşım cem daha haberi yokken midesi ağrıyordu zaten izleyiciler bunu gözden kaçırıyor.zaten ferhundenin cemle işi yok amacı şevketti ama olan ceme oldu bu olay tekin ailesinin umursamazlığını gamsızlığını gösteriyor.:umursamaz:o kadar şeyler oldu hiçbişey olmadı onlara cem birden gittiakannehir

Back
X