dönürüm yakaladım seni
arkadaşım cem ölüyor sen arabanın derdindesin leyla arabayı herşeyini bıraktı baba evine döndü cemin başına gelenlerden ferhunde sorumlu cadı ne kadar kinci bir kadınya intikam intikam bir bitmedi hırsı psikolojisi bozuk annesi rahatladınmı şimdi diyor ona ölüm bile yetmez intikam için kötülerede sinir oluyorum hem kötülük yaparlar birde karşısındaki masum insanları suçlarlar kendilerinde hiç hata görmezler ferhundede şevkete kavuşunca bari uslansa
tekinsavar FERHUNDE öldürdü de cemi ne bilsin :1no2::1no2: kız tekin ailesi gibi bişe olmaz sandı
hayriye gibi kaynana yok.ali roza gibi k.baba yok iki erkek heveslisi görümce yok mithatında uğraşacak ailesi yok tek tabanca mithat
ferhunde ne yapsın boş vaktinde
evet ben mevlüt işini düşünmemiştim iyiki hatırlattın arkadaşım saol dizi olduğunu ben bilmiyodum ben öyle diziyle gerçeyi ayırt edebiliyorum canım bizzat hayatı yaşayarak görüyorum herşeyi zaten dizilerede yorum yapıyoruz ben espri olsun diye öyle yazmıştım bazı arkadaşlarda burnundan kıl aldırmıyolar bişey görmesinler hemen saldırı ya biraz kibar olalım birbirimize ferhundeleşmeyelim hep saldırı halindede ferhunde ayrıca helva irmiktenmi olsun un helvasımı
dur,arkadaşım.cem daha ölmedi.haftaya düşünürüz helvanın yapılışını.ben ikisini de severim
:roflol:vereliniortaka.s.a.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytvereliniortakbirbirimizi kırmayalım canım sonra üzülüyorum kalp kırmak istemem kusura bakma
Fragmanlarda hep son sahneleri göstermek zorundalar mı? Yada bölümün hemen hemen her sahnesinden bir kesit koymaları gerekiyor mu?
Yaprak Dökümünün fragmanları cok basarısız gercekten, bölümü izleme fragmanı izle yeter. Hic bi heycan kalmıyor zaten.lmaz:
Bu arada Necla'nın aglaması cok gıcık, hele o ses yok mu. akannehir
nar cım nerden izledin.buraya linki koysan seyretsek?
arkadaşımız eklemiş fragmanı buraya burdan seyredebilirsin
saol ceydacım görmemiştim bende buldum şimdi ama kısa
http://www.vidivodo.com/317832/yaprak-dokumu-126-bolum
rica ederim canım ne demek
neclanın ağlamasını kimse beğenmiyor zaten ama ölecek cem anlaşılan bakalım sonra neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?