Yaprak Dökümü - Kanal D

Fragmanlarda hep son sahneleri göstermek zorundalar mı? Yada bölümün hemen hemen her sahnesinden bir kesit koymaları gerekiyor mu?
Yaprak Dökümünün fragmanları cok basarısız gercekten, bölümü izleme fragmanı izle yeter. Hic bi heycan kalmıyor zaten. :olmaz:

Bu arada Necla'nın aglaması cok gıcık, hele o ses yok mu. akannehir

arkadaşım cem ölüyor sen arabanın derdindesin leyla arabayı herşeyini bıraktı baba evine döndü cemin başına gelenlerden ferhunde sorumlu cadı ne kadar kinci bir kadınya intikam intikam bir bitmedi hırsı psikolojisi bozuk annesi rahatladınmı şimdi diyor ona ölüm bile yetmez intikam için kötülerede sinir oluyorum hem kötülük yaparlar birde karşısındaki masum insanları suçlarlar kendilerinde hiç hata görmezler ferhundede şevkete kavuşunca bari uslansa

arkadaşım,cem ölüyor diye başka yorum yapamiycak mıyız.leylanın arabayı bıraktığını biliyorum.yazdıklarımı iyi oku.kendini de fazla kaptırma.dizi bu,dizi.gerçek zannedip mevlüt te okutursun sen şimdi

tekinsavar FERHUNDE öldürdü de cemi ne bilsin :1no2::1no2: kız tekin ailesi gibi bişe olmaz sandı
hayriye gibi kaynana yok.ali roza gibi k.baba yok iki erkek heveslisi görümce yok mithatında uğraşacak ailesi yok tek tabanca mithat
ferhunde ne yapsın boş vaktinde

tekinsavar FERHUNDE öldürdü de cemi ne bilsin :1no2::1no2: kız tekin ailesi gibi bişe olmaz sandı
hayriye gibi kaynana yok.ali roza gibi k.baba yok iki erkek heveslisi görümce yok mithatında uğraşacak ailesi yok tek tabanca mithat
ferhunde ne yapsın boş vaktinde

tekinsavar ferhundeee:roflol::roflol:
buna cok guldumm..ayrica yorumunda dogrusengözlerimebaksanab

evet ben mevlüt işini düşünmemiştim iyiki hatırlattın arkadaşım saol dizi olduğunu ben bilmiyodum ben öyle diziyle gerçeyi ayırt edebiliyorum canım bizzat hayatı yaşayarak görüyorum herşeyi zaten dizilerede yorum yapıyoruz ben espri olsun diye öyle yazmıştım bazı arkadaşlarda burnundan kıl aldırmıyolar bişey görmesinler hemen saldırı ya biraz kibar olalım birbirimize ferhundeleşmeyelim hep saldırı halindede ferhunde ayrıca helva irmiktenmi olsun un helvasımı

evet ben mevlüt işini düşünmemiştim iyiki hatırlattın arkadaşım saol dizi olduğunu ben bilmiyodum ben öyle diziyle gerçeyi ayırt edebiliyorum canım bizzat hayatı yaşayarak görüyorum herşeyi zaten dizilerede yorum yapıyoruz ben espri olsun diye öyle yazmıştım bazı arkadaşlarda burnundan kıl aldırmıyolar bişey görmesinler hemen saldırı ya biraz kibar olalım birbirimize ferhundeleşmeyelim hep saldırı halindede ferhunde ayrıca helva irmiktenmi olsun un helvasımı

dur,arkadaşım.cem daha ölmedi.haftaya düşünürüz helvanın yapılışını.ben ikisini de severim

dur,arkadaşım.cem daha ölmedi.haftaya düşünürüz helvanın yapılışını.ben ikisini de severim

:roflol:vereliniortaka.s.a.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytvereliniortakbirbirimizi kırmayalım canım sonra üzülüyorum kalp kırmak istemem kusura bakma

aman be canimi cektirdiginiz heeeeekaydirigubbakcemile3zaten bu ara ne duysam canim cekiyorrr:kedi:
bende ikisinide severim ama simdi irmik guzel giderdiii:teytey::teytey:
cem once uzun sure komada olup sonra olmeli ferhunde soyleeee sallansinda kendine gelsin..
laftan anlamiyor vesselammm:mymeka:

Fragmanlarda hep son sahneleri göstermek zorundalar mı? Yada bölümün hemen hemen her sahnesinden bir kesit koymaları gerekiyor mu?
Yaprak Dökümünün fragmanları cok basarısız gercekten, bölümü izleme fragmanı izle yeter. Hic bi heycan kalmıyor zaten. :olmaz:

Bu arada Necla'nın aglaması cok gıcık, hele o ses yok mu. akannehir

evt ya nasıl ağlıyor öyle gıcığında ötesinde herkesin başşna bişey geliyor ferhundenin başına ne zaman bişey gelecekkakannehir

Fragmanı izledim bi site sadece 36 sn göstermiş nejla deli gibi dolanıyor cem yoğun bakımda cemin annesi nejla ya senin yüzünden diye kızıyor fikret öğrendimi bilmem ama oda öğrenirse kesin erken doğurur bi o kaldı bşrazda onla oyalanırız

aaaaa kesin ölüo heralde yaaaaa :(((( offf ölmesin sırf necla o gıcık sesiyle ağlamasın die istiyorum bunu :(

rica ederim canım ne demek
neclanın ağlamasını kimse beğenmiyor zaten ama ölecek cem anlaşılan bakalım sonra neler olacak

heralde ölüo bu sefer :a015: ben sezon fragmanında demiştim ama hani necla mearın basında cicek bırkıodu ya kocaman bi mezardı.ozaman onun sosyete mezarı olduğunu söylemiştim -tatlicadiarzu- zira bizim gibi garibanların mezarı kutu gibi :delphin:

Back
X