Yaprak Dökümü - Kanal D

aynen ya o nası bi ağlamaydı
tahsinin ağlaması bile daha çok dokundu bana

ayy bari bu dizi de bir kişi de mutlu olsun.... yani lütfen necla kitaptaki gibi kötü yola felan düşecek diyorlar... ınsallah mimarlık yapar daha fazla acı görmeyelim...

ya kızlar çok kötüyüm dizinin başından beri ağlıyorum ya sanki final gibi içime işledi resmen bir menekşe ile halilde finalde birde bu cem beni yıktı ya

Kizlar Ferhunde ne cercevenin icinde dedi ya
orayi duyamadim
mıthat amcayla gırdıgı cerceveyı begenmıyo onu dedı.uyuz kadın ya.yedı kocalı hurmuz evlendıgı admın basını yıyo.bu dızıdede mıllet bırbırının basını yedıya.

ay içim şişti ağlamaktan mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar..

necla bu acıyla pavyonda şarkıcılık yapıp kötü yola düşçek :sinifsinif:

hakikaten başlarda etkilenmiştim aglıyor diye üzülmüştüm ama son sahnede tüylerim bile kalkmadı daha dokundurucu bi aglama olabilirdi yapamamış -tatlicadiarzu-

neclanın aglaması vahvettı sahneyı tam aglıyacaktım kadının sesını duyunca......

ay bu ne yahu. şu dizide 1 kişi de mutlu olsun noluur :Saruboceq:

cemın anası yedırmez mıras falan neclaya.gercı cemın zorlamasıyla bıtırdı muhendıslıgı ordan yırtar pacayı.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

dızıde cevrıye hanım cok mutlu.ötekıler yaprak mısalım dökuluyo.bırtek cevrıye hanım dökulmuyecek herhal.

işte bu yorum süperdiii :roflol::roflol::roflol:

hakikaten o nasıl bir ağlamaydı yaaa:roflol::roflol:

getti gencecik çocuk :gitme: buda mirasın üstüne oturdu -tatlicadiarzu-

hahaah eh bu da bir bakış açısı tabü sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…