Yaprak Dökümü - Kanal D

ölü olsam o japonika ağlamasıya dirilirdim
zati cem o sesi duyunca kirpikleri kıpraştı

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
suprensesi, Azeri kizi, babykuzum, bambusi, bequiet, burcuözge, DilaNaz, egemiz, emdev, Hallelujah, kardelen07, KelebekAfyon, laylaylom20, office, srrbkl, TozBezi, tubayok, yesilgosluMELEK

ağlamaktan şiştim resmen
halen gözlerim dolu dolu
cemi çok seviyordum
eşime çok benziyor Allah'ım korusun
ay allahım tüylerim diken diken oldu
sanki bir yakınımı kayıpetmiş gibi oldum çok fena oldum

uzun zamandır hiç bir dizi beni bu akşamki bölüm kadar etkilememişti.:gitme:

başladığından beri ağladım:gitme:

çok inandırıcıydı bütün sahneler.leyla,ya,şevket,e hataları olsa bile üzüldüm hepsine:gitme:

cem neclanın agamasından korktu herhal o da alısık degıldırbızım gıbı.bak ondan kıprasmıstır.

ne bilim gülüo gibiydi, önümüzdeki bölüm ilahi necla o nasıl ağlama hortlattın beni derse şaşmam :roflol:

Necla'nin kötü yola düstügünü bilmiyordun,yani kitapta.$imdilik kitabi okumadim ama dizi bitsin alip okuycam.$imdi okusam hep kiyaslama yaparim ve dizinin heyecani kacar.

bide neden bu bölüm fikret bölümün anlam ve önemini bildiren konuşmasını yapmadı :uhm:

of of of of of gitti gencecik çocuk...
bide nejla hamile olmuyomu , el üstünde tutcaklar bana kalırsa oğlumuzdan kalan tek şey diye ....
ama çok üzüldüm bu bölümde nejlaya cemi çok seviyodu ya
aslında yılanın başı ferhunde o ilanı vermeseydi internete babası görmicekti cemde o kadar üzülmicekti
ULAN FERDUNDE AıLEYı DAĞITTIĞIN YETMEDı CEMıDE ÖLDÜRDÜN HELAL OLSUN SANA AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENı...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…