Yaprak Dökümü - Kanal D

cem çok güzel ölü takliti yaptı ama necla off kaydirigubbakcemile cırt viyik viyik cırtt

o sahnenin sonunda ne konuşurki insan.?

keşke bu neclaya deseydi yönetmen
sen hiç ağlama donmuş gibi yap öyle bak
sessiz sessiz ağla diye,sonrada aaaa dicekti kalın ses çıkartçaktı agg agg ozaman bende ağlardım :gitme: :sinifsinif:

kızlar çok fenayım ya
eşime sarılıp sarılıp ağliyorum
oda sinir oldu artık birak şu dizileri izleme diyor
ama napim cem eşime çok benziyor ve çok seviyordum cemi ya
niye böyle oldu ya niye iyileşemedi

bana da aynen korku geldi Allahh korusunnnnnn Allah ayırmasın hiçbirimizi...

cemin ölüceği zzaten bu senenin başındaki fragmanlarda verilmişti

necla bi mezarın başında duruodu ben anlamıştm cemin ölüceğini

ağlama canım ya :sinifsinif:
bak şimdi o cem var ya ölü takliti yapan
işte o şimdi laylaya gitti oynuyor çıkıştada çorbacıya gitçek işkemde içicek kaydirigubbakcemile2

mafoldumben ayy bu karılarda hiç duygusallık yok anam adamın hortlaması olmuşmu? ona bakmışlar..kaydirigubbakcemile3
Valla ben ağlamaktan bişeye bakamadım çok etkileniyorum bu dizinin aileysel bölümlerinden özelliklede cemin gömleğini koklaması beni bitirdi yaamafoldumben eşim aklıma geldi onun aynı şekilde (ALLAHIM KORUSUN)olduğunu düşündümde bi an hayat gerçekten boş ve bunuda ancak aynı durumdaki hasta bekleyenleri bilir herhalde..bizler deli dolu sağlığımızın kymetini bilmezken aslında ne kadar aynı durumda olan insanlar var şuan Rabbim şifa versin..çok duygulandım çook..bu arada sedefle şevketin ayrılmasına ferhunde sevindi çünkü hala içinde ona karşı boş değil ama giden elden çoktan gitti..zavallı kocası mithat işin aslını karısının özünü anlayacak ama iş işten çoktan gidecek....ev yine şevketlerin olacak buna eminim...opuyorumnanaktan

Benimkide dalga geçiyor ya, kendimi Necla'nın yerine koymaz olaydım, içim dışıma çıktı ya mafoldumben

valla banada hamile olcakmış gibi gelıor ama kötu yola duşse daha heycanlı olur sırnaşık şey :icecream:

her sahnenin sonuna buluolardı sölencek biçok şey.. zaten söledikleride neşe dolu cıvıl cıvıl şeyler olmuodu, hayal kırıklığı üzüntü ayrılık gibi şeyler üzerine oluodu..

çokta önemli değil zaten, sadece cemin ölmesini baştan beri istemediğim için hala bi ümit besliorum son söz sölenmediyse belki ölmemiştr die:roflol:

PRINCESS-in-LOVE evet canım cem kaderi benzemesindekaydirigubbakcemile3 benim eşimede çok benziyor biz ondan çok etkilendik sanırım.:gitme:..​

kitap da nasıl arkadaşlar ben okumadım ordada ölüyor muydu yoksa gelecek bölüm canlanacak mıı

ağlama canım ya :sinifsinif:
bak şimdi o cem var ya ölü takliti yapan
işte o şimdi laylaya gitti oynuyor çıkıştada çorbacıya gitçek işkemde içicek kaydirigubbakcemile2

:roflol: maynaksın sen yaaa :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…