Yaprak Dökümü - Kanal D

mithat dünkü bölümde beni üzdü birinci darbeyi horlaması ile ikici darbeyi de aile olamamız için çocuk istiyorum demesi ile indirdi aile olmak için çocuk şart mı çocuğu olmayan aileler ne yapsın ferhundenin özendiği aile tekin ailesiymiş:1closedeyes::1closedeyes:töbetöbe bu özentiye kanıp nasıl çocuk istersin mithat :mymeka:
fikretçiğim de sedefe siz neler atlattınız dedi bunlar ne atlatı kiCADIARZU şevketle
hayriyenin damadı hık deyip gidiyor kendilerinin yüzünden o sedefin derdinde beni öldürecek bu kadın akannehir
ali rıza beyinde tansiyonu yükselmişti o kadar olayda nasıl ölmedi ben şaşıyorum zaten
nejla da hamileyse ailesine dönmez cemin bebeğini taşıyor die cemin ailesi kabul eder umarım hamile kalmaz
hastanade popüler oldu unutulmaz dizisinde de vardı

cem öldü üzüldüm valla necla ağlarken gülüyormuş gibi geldi bana yazık tek kaldı necla

ismini bilen varmı kızlar merak ettim

Alman Hastanesi’nin sahibi Dr. Azmi Ofluoğlu tarafından Çamlıca’da inşa edilen ve “Türkiye’nin en lüks hastanesi” olarak tabir edilen Çamlıca Alman Hastanesi hasta kabul etmeye başladı. Tamamıyla Versace mobilyalarla donatılan ve altın varaklarla süslenen hastane, pek çok özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Edinilen bilgiye göre, hastanenin resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından guruba ait yapımı tamamlanan diğer 9 hastane ile birlikte önümüzdeki ünlerde yapılacak. Biz de Doktorca olarak böyle lüks bir hastaneyi hizmete kazandırdığı için Universal Hospitals Group'un patronu Dr. Azmi Ofluoğlu'nu kutluyoruz.

ışte Çamlıca Alman’ın özellikleri:

-Hastane 30 bin metrekare kapalı, 12 bin metrekare de açık alana sahip
-101 odası bulunan hastanede, odaların büyüklüğü 40 ila 175 metrekare arasında değişiyor.
-175 metrekarelik 8 suit odası var. Hasta odasının yanında, otel odası konforunu aratmayan refakatçi odası, refakatçi banyosu, çalışma ofisi bulunuyor. Hasta ve refakatçi banyosundaki duşa kabinde müzik, masaj gibi konforlar mevcut.
-Zeminden tavana tamamen beyaz rengin kullanıldığı hastanenin inşaatı 4.5 yıl sürdü ve 70 milyon dolar harcandı.
-Hastanenin iç döşentisinde versace mobilyalar kulanıldı.
-Hastanenin laboratuvarı akvaryumu andırıyor ve dışarıdan şeffaf olarak izlenebiliyor.
-Tavan süslemeleri ressamların aylar süren uğraşları sonrasında yapıldı. Bazı bölümlerde altın varaklı işlemeler var.
-Tüm branşlarda hizmet verecek olan hastanenin 7 ameliyathanesi var. Hastanede son teknoloji ürünü PET-CT dahil, her türlü görüntüleme sistemi bulunuyor.
-Akılı bina teknolojisine göre yapılan bina depreme dayanıklılığın yanı sıra her türlü güvenlik önlemine de sahip.
-Yönetim ofislerinden birçoğu binanın kule kısmında yer alıyor.

reklam olmasın diye isim verilmemiştir ama cem zengin olduğu için özel ve pahalı bir hastanedir

necla gebe kalmaz

olan ceme oldu ya

mithatın bebek iteği hayal olarak kalır çünkü ferhunde doğursaydı şevketin bebeğini doğururdu

bu zamana kadar izlediğim yaprak dökümü bölümlerinden en etkileyici olanıydı bence dünkü bölüm cem'e çok üzüldüm

gitti cem yaaaa offfff!
kıslar cem emel müftüoğlunun klibinde oynamış. dün tesadüfen gördüm klibi.
gönülden gönüle parçasında asker rolündeydi hatırlarsanız.
müthiş yakışıklı bir çocuk.

ben etkilenmedim aksine sıkıldım dünkü bölümde
necla bütün derdini unutup sedefe laf atıyordu hayriye nehirre laf atıyordu .cem geçen bölüm hastalandı 1 bölümü hastane ile yediler
ferhunde aynı ferhunde TEKİN ailesine özeniyor neyi varsa imrenecek:1closedeyes:
cevriyede aynı cevriye laf sokup duruyor
tipik tekin ailesi davranışı yıkılmaDIK AYAKTAYIZ bölümü izledim ben
daha farklı entriklar yazabilirlerdi ama yazacak birşeyler bulmadılar

nejla eski günleri hatırlıyor cemi nasıl ağına taktığını nasıl tuzak kurup arkadaş olduğunu sonrada ağlıyor:gitme::gitme:

koyun can derdindekasap et diye bir laf vardır..

çocuk orda can çekişiyo..

sedef fikret nejla..

hastanede dedikodu yapıyolar...
hayriye hiç akkılnmıcak...
nehir hanım çok hanım bir kadınmış..

sanki kız bilerek hastanelik etti oğlunu neclanın kaynanası çok uyuz bi kadın yaa aynı hareketleri lafları bana söylese valla öyle dinlemezdim onun oğluysa benimde kocam uyuz şeyy...

hastanede saray gibiydi.sandalyeleri filan çok değişikti....

necla şofbenden zehirlenmiştide ölmedi bak.

öldürmeyen yönetmeyen öldürmüyor işte...

Gerçek hayatta da Özcan Deniz'den ayrılmış.Bi mutlu olamadı kız :)

ÖZCAN Deniz ile "Yaprak Dökümü" dizisiyle yıldızı parlayan Fahriye Evcen ayrıldı.

BU MUTLULUK BıTTı Mı

ıkilinin yaklaşık iki yıldır devam eden ilişkilerinin sona erme nedeni ise Özcan Deniz'in yaptığı kaçamak olduğu öne sürüldü. ıddiaya göre ünlü şarkıcı ile Maslak'ta aynı evde yaşayan Fahriye Evcen, setten eve döndüğü sırada sevgilisini mesaj çekerken gördü. Elinden telefonu alan Evcen, Deniz'in mesajının aşk içerikli olduğunu görünce çılgına döndü. Mesajın ünlü bir sunucuya gönderildiğini anlayan Evcen, ilişkiyi bitirdi. Evcen, aynı gün tüm eşyalarını toplayıp evden de ayrıldı

Nejlanın hastahanedeki ağlaması beni şaşırttı
O nasıl ağlamaydı ya
Birde o elbise nejlaya hiç yakışmamıştı , çok kilolu göstermiş

cem bizim ailede hayat bulabilirsin istersen

kızkardeşlerimiz birbirinin sevdiceğine kaçmadı

abimiz hırsızlık yapmadı

bizde mühendisisiz

beklerizzzzzzz delikafadulden

(4 senedir bu anı bekliyordum sonunda kurtuldun necla karısından atladım :dance: :teytey: kötükedihüso Şeniz

sonun yine izledim yine mahvoldum şimdi yaa...:sinifsinif:bencde necla hamile ama o kaynanası elinden torunu alıcak kesin uyuz şey oğlumun çocuğunu size yar etmem onuda öldürürsünüz diyecek kesin...gıcık..ayrıca bence neclanın elbisesi çok hoştu..insan hastaneye giderken abiyeyle gitmez herhalde gayet normaldi...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…