cemin öldüğüne üzüldüm,necla bakalım şimdi ne yapacak oğuza cidden gerimi dönecek hayret bişey ya ben leylayla oğuz tekrar birleşecek sanıyordum ne midesiz bunlar oğuz sürekli ikisi arasında top gibi gidip geliyo,bugünde zaten ayşeyede genç kız olmuşsun dedi sanırım yakında ayşeyede sıra geliyor:)
cemin öldüğüne üzüldüm,necla bakalım şimdi ne yapacak oğuza cidden gerimi dönecek hayret bişey ya ben leylayla oğuz tekrar birleşecek sanıyordum ne midesiz bunlar oğuz sürekli ikisi arasında top gibi gidip geliyo,bugünde zaten ayşeyede genç kız olmuşsun dedi sanırım yakında ayşeyede sıra geliyor:)
ceyda yamana dönecek
ay hiç güleceğim yoktu. ayşeye de sarkmasın artık.
ay hiç güleceğim yoktu. ayşeye de sarkmasın artık.
Allah iyligini versin kizzzzzz.Catladim gülmekten:roflol:Bak bu hic aklima gelmemisti.Dogru ya,bugün de Ayse'ye göz koydu.Kesin onun büyümesini bekliycek:roflol::roflol:
ben sanmıyorum nejlanın oğuza döneceğini yaa ama bellimi olur senarist isterse oda olurrkaydirigubbakcemile3
bak o olabilir yamanın aklı hala ceydada bu erkekler saf dizi mizi ama iyi noktaya parmak basmışş erkekler kim kıçına tekme basarsa onu unutamıyorlarrkaydirigubbakcemile3
olurmu olurrr:roflol:
ben pek ihtimal vermiyorum aslında neclanın döneceğine umarım dönmez çünkü bu aşk üçgeninin resmen cılkı çıktı bana kalırsa leylayla oğuz yeniden birleşecek çünkü oğuzun leylaya ilgisi geçmemiş gibi geliyor bana
mithatada iyi oldu ama salak onu okadar uyardılar şimdi anlıyo herşeyi ama neye yarar olan bıyıklara oldu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?