Yaprak Dökümü - Kanal D

necla hamile kalacak, sonra oğuzla beraber olacak tekrar. şevket de ferhundeye dönünce alirızaya inme inecek.leyla intar etcek,ceyda yamana dönecek...

bunlar safsata. milletin uydurmaları. şimdi bunları paylaştığıma pişman oldum. herkes neclaya üzülürken birden şok oldular. bu millet amma uyduruyor ya. necla dönmez bence. hani alirızaya inme inecek ya bu yüzden herkes felaket senaryosu yazıyor

Allah iyligini versin kizzzzzz.Catladim gülmekten:roflol:Bak bu hic aklima gelmemisti.Dogru ya,bugün de Ayse'ye göz koydu.Kesin onun büyümesini bekliycek:roflol::roflol:

ben sanmıyorum nejlanın oğuza döneceğini yaa ama bellimi olur senarist isterse oda olurrkaydirigubbakcemile3

ceyda yamana dönecek

bak o olabilir yamanın aklı hala ceydada bu erkekler saf dizi mizi ama iyi noktaya parmak basmışş erkekler kim kıçına tekme basarsa onu unutamıyorlarrkaydirigubbakcemile3

ay hiç güleceğim yoktu. ayşeye de sarkmasın artık.

olurmu olurrr:roflol:

ay ben buralara nedne uğramıyom amma hareketlıymış burasıı ceme bende üzüldüm yaaa....ay iyice berbat ettıler diziyi haa bende kap krızı geçirecem o olcek yakındaa izlerkenn:)))))))

ıyyy, aceba, acilarin cocugu aliriza, akıl yokmu sende sedef, akıllı sedef:), ali rıza bey, anti-hayriye:), bennu yıldırımlar, cılkı çıktı, cadı kaynana, ceyda ööööggg yaniii, cin ferhunde:))), cosku, dokumu, dökümü, ferhunde, fikret, fragmannnn, gitti gidecek, güven hokna, halil ergün, heycan, ince dudak mithat:), köşk, kötü gelin, kalp, kalp krizi, kanal, karışık, kimin eli kimin cebinde, kimkimle, krizi, leyla, leylamecnun, mithat kazma, mr.spak oğuz, nayırr, necla, neclaa, nejla, nejla böğğğ, nolamaz, nuniş olmadan asla, nunisssssss, pes yani necla, reşat nuri gültekin, sıktı, saf mithat, yaprak, şevket

bunlar yaprakdökümü için yazılan etiketler. çok komik ya :)

ben pek ihtimal vermiyorum aslında neclanın döneceğine umarım dönmez çünkü bu aşk üçgeninin resmen cılkı çıktı bana kalırsa leylayla oğuz yeniden birleşecek çünkü oğuzun leylaya ilgisi geçmemiş gibi geliyor bana

fenalık geçirecektim izlerken ceme ve neclaya çok çok üzüldüm yazık kız tam hayatını düzene sokmuştu ölüm erken geldi ay ciddi kapıldım bende cem diziden nie ayrıldı acaba

bende ferhundenin yuzunde gulumserken olusan kirisiklara sok oldum kac yasinda bu kiz ya :1shok:
annesinin yuzu daha guzeldi perihan aplamda bir boyun estedigi gecirse iyi olur galiba

Off yaa Cem ölmemeliydi zaten ailenin başı dertten kurtulmuyo bide yenisi eklendi...Gerçi Cem in pek özelliği yoktu üstelik bana son zamanlarda Nejlayla Cemin evliliği sıkıcı gelmeyede başlamıştı bi soğukluk vardı aralarında ama yinede öldüğüne üzüldüm yaa gözüm alışmıştı...Sedef çok iyimser ya...Yeni Şevkete ben hala alışamadım nedense çok ezik bi görüntüsü var....Mithat yavaş yavaş pişman olmaya başladı bakalım ama niye çocuk istedi kılçıkmı attı acaba yoksa Ferhundeyi iyice bağlamak içinmi çözemedim...Neyyir hanımda tam bir komşuymuş yani...Allah herkese öyle iyi niyetli komşu versin..

ferhunde murfak camını önünde annesine çocuk istiyo derken yüzü yemyeşildi ne biöçim makyaj yapılmış öle tam şhrek mithata yakışır bi hanım olmuş valla ... ferhunde cemin başını yedi alçak kadın ben onu sokakta fln bi görsem yaaaaa :mymeka:acaba ferhundeyi imralıyamı yollsak ordakini de başını yermi kötükedihüso

yazik oldu ceme cok uzuldum tamda esimle seyrederken dedim ki AMAN BE NECLA AGLA AGLA UNUTURSUN NE YAPALIM OLURSE OLUR TUM PARALAR SANA KALIR SANKI SENI TANIMIYORUZ anamm esim bir bozuldu kadinlar ne fesat yazik degil mi gencecik cocuk diye mizlandi durdu ne yapayim kacti bikere

ayyy kızlar yaa şaka maka ama necla (fahriye evcen)çok güzel rol yapmış tutamadım kendimi ağladım Allah kimseye böyle acılar vermesin senağlama
mithatada iyi oldu ama salak onu okadar uyardılar şimdi anlıyo herşeyi ama neye yarar olan bıyıklara oldu kaydirigubbakcemile3

mithatada iyi oldu ama salak onu okadar uyardılar şimdi anlıyo herşeyi ama neye yarar olan bıyıklara oldu kaydirigubbakcemile3

Hakkatten gul gibi biyiklar gittiiiii. :roflol::roflol:

Bende dunku bolumu aglaya aglaya izledim, necla hakkatten iyi oynadi hepimizi aglatti.
Yazik cem'in annesi ve babasi da cok iyi oynadilar.

Dünkü bölümü resmen hıçkıra hıçkıra izledim. Çok kötü oldu ya:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…