Yaprak Dökümü - Kanal D

ah ah yediler gül gibi çocuğun başını
o ferhunde cadısıyla silikonları patlayasıca ceyda sebep oldu bunlaraklava:
zavallı çocuk neclayı ne hallerde kabul etti bide üstüne sevket sümsüğünün derdi bindi
işe yaramaz uyuz
çok üzüldüm cem e ailesi neclaya ne yapsa az valla o ailenin derdi bitirdi çocuğu

ne diziydi be bol bol ağladım -tatlicadiarzu-

necla hamile kalacak, sonra oğuzla beraber olacak tekrar. şevket de ferhundeye dönünce alirızaya inme inecek
haa leylanın intar ettiğini yazmayı unutum.
ceyda yamana dönecek
kafamçokkarıştı akannehir akannehir akannehir
ya bi de o hastane hangisi ya da neresi?

Alman hastanesi :ecrin_bebek:

valla o en son sahnede tüylerim diken diken oldu........
ne zormuş yaaaa...
filmde olsa etkileniosun...
valla kocamın kıymetini anladım..
allah korusunda insan bi an kendini onların yerine koyuyo....
hayattayken kıymet bilmek gerekio dimi...

herşeyin sorumlusu ferhunde aileye girdiğinden beri kötülük peşinde iyi bişey olmasın hemen sabote ediyor olay çıkarıyor mutlu olamamışya kimse mutlu olmasın uğraşıyo herkesle önceden şevkete kızıyodu bu harabe evden gidelim daireye çıkalım köşkü alınca nispet için hemen evlendi mithat beyle ferhunde bu ceydada saçmalıyo artık kötülük yaptı birde utanmadan yamana kendini affettirmeye çalışıyor hiç gurur yok utanmaz bir tip şevket e kızıyosunuz ama oda iyi bişeyler yapmak için çabaladı uğraştı kolay değil sıfırdan mutaahitliğe soyundu zorluklara karşı mucadeleye devam etti ferhunde bozana kadar ceme çok üzüldüm ama cemin babasıda cemin üstüne çok gitti ferhunde cemin ölümünden sorumlu birde babsı ne var sanki şimdi o paralarla çocuğunu geri getirebilecekmi başka türlü bağırmadanda sıyrılabilirdi işin içinden olan ceme oldu ölüm allahın emride şu ayrılık olmasaydı sevdiklerimizi görme şansımız olaydı

ben de kocamın kıymetini anladım ya :çok üzgünüm:
sanki bir yakınımı kaybetmişim gibi oldum
gözlerim dolmaya başladı
bu arada necla ne komik ağlıyo öyle :roflol:

dizinin ennnn kral, en iyi adamı gitti ya... o filmde tek doğru dürüst kişi cemdi gerçkten ağlayasım geldi bnim de yaaa. ama harbiden neclanın ağlaması çok komikti bence orada çığlık atsaydı daha etkileyici olurdu

kızlar ezel dizisinde cansu derenin kızkardeşi de bu hastanede yatmamışmıydı?
otel gibi mübarek
sandalyeler felan

gitti yakışıklı çocuk,Necla kedi gibi ağladı ,ölmeden önce beklerken ki ağlamaları daha iyiydi ,bide Cem o son an güldü gülecek gibiydi :)

gitti yakışıklı çocuk,Necla kedi gibi ağladı ,ölmeden önce beklerken ki ağlamaları daha iyiydi ,bide Cem o son an güldü gülecek gibiydi :)
iyi dayandı yine,
necla ağlarken gülmekten biyerlerim çatlıyordu :1rolleyes:

ezeldede vardı o hastane sanki ya
iyi reklamı yapılıyo yane kaydirigubbakcemile2

kızlarrrrrrrr Cem başka dizide oynayacakmış, onun için öldürdüler herhalll,
vermediler tabi çocuğa iyi para,oda çıktı diziden
benim teorim bööylee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…