Yaprak Dökümü - Kanal D

uzuldum dogrusu cem in ölumune, bu bölumde de göz yaslarimizi tutamiyacaz
yeni sevkete hala alisamadim ben

Aynen yeni şevkete bende alışamadım çok sinir bi tip.Sanki karakteri bile değişti bambaşka biri gibi oldu rolü bile değişti

leylanın bu hafta oğuza dönme sarılma sebebi nejlanın boşta kalmış olmasıdır:roflol::roflol:

sedefle şevketin ayrılma olayı da çok apar topar oldu. şevkete zaten gıcığım ama sedefin de havasından geçilmiyor. milanoya gidecekmiş görgüsüz. o kadar koştu şevketin peşinde, hapisteyken bile unutmadı gitti geldi şimdi kendi haksız olduğu halde ayrıldı şevketten. bence biraz saçma oldu.

bu şevket ne namussuz adam hiçmi gurur yok sen hapisteyken karın başkasıyla yattı ardından boşanıp hemen evlendi. Nasıl bir midesi var bu dengesizin.

ay inanmıyorum gerçekten ferhunde aradı yaa,şevkette konuştu onuhnla inanmıyorum

ferhunde ararsa sirf vicdanini rahatlatmak ve kendine suc kalmasin diye arar..sedefinde asktan gozu kor saniyordum..en iyisini yapti..neclada hic delirmesin mis gibi isi varrr

ferhunde ararsa sirf vicdanini rahatlatmak ve kendine suc kalmasin diye arar..sedefinde asktan gozu kor saniyordum..en iyisini yapti..neclada hic delirmesin mis gibi isi varrr

senaryo gereği necla kesin işsiz evde kalır,bize kötü göstersinlerde ne olursa olsun

127. Bölüm Özet

Cem son yolculuğuna uğurlanıyor

Cem’i son yolculuğuna uğurlamak için herkes bir araya geliyor.
Cem, arkasında hiç dinmeyecek bir acı bırakarak hayata veda etmiştir. Cem’in ani ölümü, herkesi derinden sarsarken, Ferhunde ve Ceyda kendi içlerinde bir hesaplaşmaya girerler.
Cem’i son yolculuğuna uğurlamak için herkes bir araya gelir. Büyük bir acının etrafında Ali Rıza Bey ve ailesi yeniden kenetlenirken; Leyla da geçmişte yaşananları bir kenara bırakarak cenazeye katılır.
Cem’in yokluğuyla baş başa kalan Necla’yı yeni hayatında türlü zorluklar ve mücadeleler beklemektedir.
Şevket, yaşanan acıların ve üzüntülerin ardındaki kişinin Ferhunde olduğunu anlar. Artık intikam zamanı gelmiştir. Şevket sabırla intikamını almak için harekete geçer.

şevket intikamını almak için harekete geçecek yazıyor bence intikam için ferhundeye yaklaşacak şevket bakalım izleyip göreceğiz köyüler er yada geç cezalarını çeker tek şey sabırla beklemek

evet bencede sevket ferhundeye tekrar yaklasmaya baslayacak intikam almak icin.

Bu sefer resmen parmaginda oynatacak,umarim öyle yapar,gerci onda bu tip yok ya neysekafamçokkarıştı

Bir umut iste..

kizlar ya necla bisey diyor orda tam anlayamadim...
yattigi toprak biseyler dedi ama ne ?? tahta falan filan :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…