Yaprak Dökümü - Kanal D

Bu bölüm tavan yaptı... Bende gözyaşlarımı akıtmamak için tutuyorum kendımı :) Yalnız bu Cevrıye hanımda felaket bır karakter.Allah düşmanıma versin böyle bir insan sadece :)

ay bu cemin anasına çok sinir olumaya başladım sapıttı iyiceee yaaaaaaaaaaa ...
ayy bayıldım cevriye teysee muhtşemsınn yaaaaaaa:roflol:

töbe peki ama çok kötü oldum ben yaaaaaa bravo çok iyi işlemişler.Necla tam ağlayan bi karakter zaten

izleyemiyorum bitince netten bakacammmm:gitme:catliycam simdiii kim kime guluyordu kizlarrrrlaelaelaelaelae

kızlar burayı tesadüf keşfettim alemsinizkaydirigubbakcemile3 insan yalnızsa özellikle film izlerken yorum yapacak birini arıyo yanında iyiki burdasınız bugün çok fena bu diziÇok üzgünüm çoook

cevriye saçmalıyodu neclanın evinde.insanlarında siniri bozuldu ağlaşırken gülmeye başladılar tam gülerken cemin babası ile kız kardeşi geldi.

ağlamaktan gözlerim şişti yasenağlama

ay çok ağladım güzel rol yapmış bi çoğu

ayyy fena oldum ya mafoldumben

valla bittim yaaa;gerçek gibi olmuş;offf

allahım hayat arkadaşım biricik eşimi başımdan eksik etmesin..neclanın yerinde olmak istemezdim....

ayyy ayyy ne kötü ya offff

kesinlikle topikçe ağlıyoruz kızlar...
ben salya sümük eşim bana gülüyo ..ruhsuz nolcak opuyorumnanaktanoda kızımı uyutmaya çalışıyor ikidebir sütün kesilecek diyip duruyo ama hoşuna gidiyo....
ya yok böyle bişey ya allah korusun ya eşimi kaybedersem necladan beter olmurum heraldeeee....

şevket nihayet akıllandı ferhundenin azına.......hihoyyyt

yalnız mezarlıkta neclanın lafı güzeldi...
neden aklıma hep vicdan azapları geliyor gibi bi laf ettiii...
ne dedi..?tam olarak yaaaa

gülme olayına ben çok sinir oldum insanın cenazesi oldummu kim nederse desin insan gülemez
gülmemeleri lazımdı

benim ablamın acısını yaşıorum şuanda.ablamın 10 yıllık ilşkisi vardı çocukluk aşkı yani.artık vakti geldi dediler ve ablamı istemeye gelicekleri gece.eniştem olucakdı allah mekanını cennet etsin 28 yaşında trafik kazası geçirdi.çok acılar.yaşadık.şimdi izlerken hep o anı yaşıoruz.herşey kısmet(anlatmak istedim

izleyemiyorum bitince netten bakacammmm:gitme:catliycam simdiii kim kime guluyordu kizlarrrrlaelaelaelaelae

hayriye hn.lüzumsuzluğu işte neclanın evinde fikretin kayıvalidesi bişeyler anlatıyodu oda gülüyodu tam o sırada cemin babası kızkardeşi geldiler tabi bol kahkahalı bi ortamla karşılaştılar herkes şok oldu:1shok:

mendil dayanmadı bugün bana halen etkisindeyim.Allah kimseye yaşatmasın yasenağlama
hepsi zaten çok iyi oyuncular ekrana herşeyi çok güzel yansıtıyorlar.
şevketin aklının başına gelmiş olmasına sevindim.nihayet saflıktan kurtuldu.
ferhundenin saçlarıda iğrenç olmuştu bu arada-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…