cemin diziden ayrilmasinin sebebi ezel dizisinde sedef avciylan oynayacaklarmis diye duydum dogrumu acaba bilen varmi?
ay fragmanını izledim şimdi yeni bölümün sinirden hemen buraya koştum ya neclanın kaynanası keşke sen ölseydin diyo neclaya cenazede ne ayıp ya bu kadını boğazım geldi:mymeka:..terbiyesiz şey...sanki onun kocası değil düşmanıydı...sinir oldum..necla bu hafta bayağı ağlıyo iyi yada kimine göre güzel ağlıyor ama benide yeni bölüm çoook ağlatacağı kesin..hiç dayanamam cenazeli bölümlere.....napıcam bilmiyorum.:çok üzgünüm:.necla bu bölümdede sanırım leylayla barışmıyacak.. bu arada cemin gerçekteki karısı bölümde kızkardeşi ve cenazede nasıl ağlıyo kocası olduğu için zorluk çekmemiştir bu çekimlerde diye düşünüyorum ben evde bol bol ağlaya biliyosam o gerçek kocasına hayli hayli ağlar..gözüne ilaç sıkmalarına gerek kalmamıştır herhalde...ali rıza bey kardeşliğin önemini bu bölümde çok güzel ifade ediyor ..gerçekten kardeş acısı Rabbim vermesin çok daha zormuş anadan babadan..Rabbim hiç birini vermesin helede koca acısı..hayat arkadaşın bi anda yok ....bu çok zor bişey..yaşayanlara Allahtan sabır diliyorum bu arada ..benim şuan ki en büyük acım annane acısı oldu...o zaten içimde bambaşka biryerde...Rabbim ötekilerden bizi korusun...evlad acısındanda tabi...ahhh iyi duygulandım :sinifsinif:kızlar yaa neyse ben kaçtım...öptüm sizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?