noliiiiiii ne hayali yaaaaa ?? bende daha fikret ve kayinvalidesi örgü yapiyorr akannehir
ooohoo o örgüler kazak olduu :)))
şaka bi yana bomba sahneler geliyo hakkaten o rüya tüylerini diken diken eden türden insanın yaa izleyince anlarsın oovv...
sğl cnm ...a.s.yok önemli bişi olmadı ferhunde şevketi arAdı
bide hayriye eşyaların yerini değiştirdi diye necladan fırça yedi..
bu arada fikretin hamile göbeğine bakın yerlere yattım gülmekten bi sonraki bölüm diz kapaklarına iner yılbaşına doğruda topuklarından doğar bebecik umutçuk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o ne biçim kabus len ödüm tırstı :1shok:
allah bu nasıl rüya evdede kimse yok ödüm koptuu
tüğlerim dikenleşti allahhh akannehir :1ninca:
sğl cnm ...a.s.
sormayın kızlar bende korktum baya eşimde nöbetçi..bebeğimde uykudaaa...bu gece grmez inş rüyama kötükedihüso
allah bu nasıl rüya evdede kimse yok ödüm koptuu
tüğlerim dikenleşti allahhh akannehir :1ninca:
bayılmaaaaaaaa leyla boşanmazsan geri gelmem diyo ama yapacağındanda geri kalmıyo oğuzda seni eve almasada olur nasılsa istediğini yapıyo senle yaa :)))
necla rüya görüyo izlemen lazım anlatılcak bişi değil arkidişim yav alma diziyi öne süper gidiyo bu sefer kaçırma hiçbi sahnesini bence :))
ay ben bayilcam... peki ne zaman geliyo bu sahne? bende su an ali riza neclanin yanina geldi konusuyorlar ama durdurdum size yazmak icin akannehir
:roflol:keşke fragmanı hayriye hanım da izleyebilseydi kaydirigubbakcemile3başına geleceklerden haberi yok zavallıkaydirigubbakcemile akannehir
cokacimcoookbu şevket numara yapıyom derken kapılıp gidicek ferhundenin zehirli büyüsüne bakın görün.
mithat da keşke nurdanla evlenseymiş, yemek yapar hergün içer eğlenirlerdi.
:CüvCüv:yok önemli bişi olmadı ferhunde şevketi arAdı
bide hayriye eşyaların yerini değiştirdi diye necladan fırça yedi..
bu arada fikretin hamile göbeğine bakın yerlere yattım gülmekten bi sonraki bölüm diz kapaklarına iner yılbaşına doğruda topuklarından doğar bebecik umutçuk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akannehiro ne biçim kabus len ödüm tırstı :1shok:
devamö et durdurma daha oralarda bişi yok izle az kalmış ama.. neclalara neyirler gelecek ozaman başlıcak olaylar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?