Yaprak Dökümü - Kanal D

inanamıyorum nasıl bitti yine kaçırdım son reklamdan sonra allasen biri yazsın
:sm_confused:

bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)

diyorumya dallas oldu kimin eli kimin cebinde belli değil cıvkı çıktı

yok canım benimkinin huyuda benziyor malesef...
işte aynen böyle hakimiyuet bende olsun benim sitediğim gibi gelişsin herşey ben ne dersem herkes onu yapsın...

heheheh bi çarşamba akşamınında sonuna geldik...esen kalın canım...

sositososito bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)

necla niye leylayi affetmiyor bende anlamadim..
halbuki tam tersi olmasi lazimdi,daha önce de dedim leyla HERSEYE ragmen insanlik yapti gitti cenazeye bir el uzatti ufakta olsa.. ama necla orali olmadi,öyleleri beter olsun :1closedeyes:

necla niye leylayi affetmiyor bende anlamadim..
halbuki tam tersi olmasi lazimdi,daha önce de dedim leyla HERSEYE ragmen insanlik yapti gitti cenazeye bir el uzatti ufakta olsa.. ama necla orali olmadi,öyleleri beter olsun :1closedeyes:

sağol valla kafam karışmıştı yani sorun bende değil necla da kaydirigubbakcemile3

o neclanın artistliğinden kaynaklanıyor :lepi:

neyse dayanamadım küsmeden önce son kez yazayım bence senaristler eya necla düşmanlığının suyunun çıktığının farkında leylanın oğuzla barıştığı ortaya çıkınca iki bacıyı yeniden küstürmeye utanıp hiç barıştırmamayı tercih ediyolar

sağol valla kafam karışmıştı yani sorun bende değil necla da kaydirigubbakcemile3

neclada evet..kendini begenmis,yüksekten gören gereksiz bir insani canlandiriyor fahriye evcen.. hic sevmiyorum bu necla karakterini ama dikkatimi birsey cekti artik öyle aglamiyor,agzini kapatiyor :roflol:

küsme ben sana cevap verdim .yorumunda süper çok güldüm :teytey:

kızlar öldürdünüz beni:)süpersiniz
bende eklemek istiom fikirlerimi:)size katılıom
o mithat ne die ferhundeyle evlendiki anası bal gibi.iyide geçinirdi ikisi:)
bugece neclaya ayrı anasına ayrı sinir oldum:)

ben neclaya hiçte sinir olmadım bu gece
iyi yaptı anasına
nasıda bi kalemde silcekti leylayı
ohh oldu ona

aynen öle valla neclaya çok gıcık oluyorum zaten o ailede bi tek o zaten aileye düşkün değil farkındaysanız becil biri kendüleri.ve kesin aileye sırt dönecek bencede.anası hoş pek iyi bi halt değil hani dizi içindeki olaylara bakarsak allah korusun insanın eşi vefat edince yalnız kalmak ister bira kendini geçmişi düşünmek ister bence e böyle hayriye gibi paragöz bişiiler kopartmaya çalışan ondan faydalanmaya çalışan biri bide o kişi annen olacak çevresinde istemez o ayrı ama necla karısı ezelden zaten ailesini istemiyorduki buldum olmuştu zaten hava atıyordu evim arabam vss diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…