necla para derdinde değil ama lüksünü devam ettirme derdinde.aslında anlamıyorsunzu necla gerçekten para derdinde değil .aslında...benceeee
bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)
yok canım benimkinin huyuda benziyor malesef...evet necla bencede başta para için saldırmadı ama annesi yoldan çıkarcak kızı kovsada sövsede haklı bence.. kadın gitti kendi evini bile beğnemedi.. leylayla şevketi hemen başına bela ayak bağı filan görmeye başladı.... görgüsüz.. bu arada hayriye benimde ananemin aynısı :))))) huyu benzemesin yarabbiiiimmmmmm :))))))))))
işte aynen böyle hakimiyuet bende olsun benim sitediğim gibi gelişsin herşey ben ne dersem herkes onu yapsın...ben neclanın yerinde olsam aileme bi ev açarım şevketede yardım ederim ama aynı eve taşınıp herkezi sırtına almasını beklemek olmaz ki kız zaten acılı cemin ailesi üstüne geliyo bide kendi nailesi para derdine düştü zamana bıraksalar zaten necla onlara yardım eder ama hayriye evin hanımı olmaya çalışıyo ben mi yanlış düşünüyorum acaba?
sositososito bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)
inanamıyorum nasıl bitti yine kaçırdım son reklamdan sonra allasen biri yazsın
:sm_confused:
necla niye leylayi affetmiyor bende anlamadim..
halbuki tam tersi olmasi lazimdi,daha önce de dedim leyla HERSEYE ragmen insanlik yapti gitti cenazeye bir el uzatti ufakta olsa.. ama necla orali olmadi,öyleleri beter olsun :1closedeyes:
teessüf ederim bütün topiğe sorduğumla kaldım:umursamaz: küstüm
o neclanın artistliğinden kaynaklanıyor :lepi:sositososito bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)
sositososito bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)
sağol valla kafam karışmıştı yani sorun bende değil necla da kaydirigubbakcemile3
son anda kimse bana güvenmesin kimseyi sırtımda taşıyamam gibi bi laf etti ve son....: gitme:
neyse dayanamadım küsmeden önce son kez yazayım bence senaristler eya necla düşmanlığının suyunun çıktığının farkında leylanın oğuzla barıştığı ortaya çıkınca iki bacıyı yeniden küstürmeye utanıp hiç barıştırmamayı tercih ediyolar
gördüğüm kadarıyla necla herkese sırt çevircek mıçı kalkık laflar ediyo bakalım.. evet bende biraz onu mağdur gibi gösterirler sanmıştım ama hiç öyle olacağa benzemiyo daha adamın 40 ı çıkmadan mal mülk kavgasına düştüler vay cemciiikk vay gideneee :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?