Yaprak Dökümü - Kanal D

geçen haftaki bölümü daha yeni izliyorum netten mithata nası çakmış levente yaa vay eline kurban..

ay ben fragmanı izleyemedim daha, nasıl heycanlı bi bölüme benziyormu? benneyaptımki

cemin öldüğü hafta neclaya ne kadar acımıştık inş.hamiledir felan demiştik.kızı 2 bölümde ne para canlısına çevirdiler.kıçına tekmeyi koyup kapı dışarı etseler keşke şu zilli gacıyı..

gördüğüm kadarıyla necla herkese sırt çevircek mıçı kalkık laflar ediyo bakalım.. evet bende biraz onu mağdur gibi gösterirler sanmıştım ama hiç öyle olacağa benzemiyo daha adamın 40 ı çıkmadan mal mülk kavgasına düştüler vay cemciiikk vay gideneee :))))))))))

bu arada aç gözlü hayriye de neclaya yerleşmeyi düşünüyo amaa yiyeceği depikten haberi yokk :))))

bu arada aç gözlü hayriye de neclaya yerleşmeyi düşünüyo amaa yiyeceği depikten haberi yokk :))))
ya öyle deme üzülüyorum:sinifsinif: bi ana sonuçtaa
benim anam olsa sırtımda taşırdım.kadın ilk defa dayalı döşeli hizmetçili ev görmüş kıyamam nasılda seviniyor.yerleşsin nolucak.bencil necla bencill :çok üzgünüm:

keşke fragmanı hayriye hanım da izleyebilseydi kaydirigubbakcemile3başına geleceklerden haberi yok zavallıkaydirigubbakcemile akannehir

keşke fragmanı hayriye hanım da izleyebilseydi kaydirigubbakcemile3başına geleceklerden haberi yok zavallıkaydirigubbakcemile akannehir
kadıncağız yıllarca kızlarına yemek yaptı.onlar kaçtı gitti kadın arkalarından göz yaşı döktü klava:.ağzına lokma koyamadı üzüntüsünden.şimdi necla bana güvenmeyin sırtımda başka yük taşıyacak halim yok gibi lafları söyleyecek hayırsız evlat senağlama

hakediyo ama hayriye cadısı -tatlicadiarzu-zavallı cem :gitme:demek ki neymiş?ağlarsa anam ağlar gerisi fassarafisso

hayriye de havlara girdi
beyfendiye dokunur dedi evin büyük hanımı oldu
ama nejla sırtını çeviricek

ayol hayriye hanıma atıp tutmuşsunuz kadın degişiklik olsun diye ugraşmış gördünüzmü nasıl agladı

of ben 21.20 ye kadar olan kısmını izleyemedim önemli bşyler oldu mu ki acep?

nasıl hanımefendilk taslıyo hayrıye aşagılık komplesi var kadında.akannehir

ahh kıyamam sen bayaa bi duygusalsın bu konuda arkadaşım.... yaa ama görgüsüzce müdahale ediyo olaylara buda onu antipatik kılıyo... neclada öyle yapıyo aslında.. küçük kardeşine onu elleme bunu elleme çok pahalı deyip duruyodu görgüsüz cins gördü gününü... ama necla kendine bakmıcak koyacak postayı hayriyenin suyu fokurduyo hadi bakalım izleyip görücez...

ferhundeye olcaklara çok seviniyorum evi alacak sevket ve tekmeyi vuracak poposuna..kaydirigubbakcemile2

senağlama yazık hayriye yine evine döncek ocak başında yemek pişirmeye
birgünde yorgunluktan kalpten gitçek kadın zaten panik ataklı gibi evde geziniyor ah ah diye herkezi merak ediyor :sinifsinif:
accukta cahil kadın

bu şevket numara yapıyom derken kapılıp gidicek ferhundenin zehirli büyüsüne bakın görün.
mithat da keşke nurdanla evlenseymiş, yemek yapar hergün içer eğlenirlerdi.

of ben 21.20 ye kadar olan kısmını izleyemedim önemli bşyler oldu mu ki acep?

yok önemli bişi olmadı ferhunde şevketi arAdı
bide hayriye eşyaların yerini değiştirdi diye necladan fırça yedi..

bu arada fikretin hamile göbeğine bakın yerlere yattım gülmekten bi sonraki bölüm diz kapaklarına iner yılbaşına doğruda topuklarından doğar bebecik umutçuk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o ne biçim kabus len ödüm tırstı :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…