Yaprak Dökümü - Kanal D

ben anlamıyorum bu neclaya ne yapmış leyla sanki necla değildi ablasının kocasıyla kaçan bide hasbam leylayı beğenmiyor konuşmuyor,salak

normal hayattada boyle degil mi yapip edip inkar ederler,senin en kucuk hatanda damarina basarlar:hulya:

Ben Cem'e çokkkk üzüldüm arkadaşlar yaaaa ...:sinifsinif: Yaktılar gül gibi çocuğun başını...

Ayyy içlerinden biri Domuz gribi olsada( yada diğer adıyla H1N1 , ya da diğer adı A GRıBı )Şöyle bir güzel Necla ile Hayriye'nin suratına suratına hapşursa da milletçe kurtulsak laelaelaelaelae.... Hayriye'nin arsızlığı riyası , Necla'nın kibiri sinir ediyor beni....delikafadulden

aaaaaaa gitti karizmaakannehir
bide bu kadın sanki yaşlandı gibi daha yaşı 27-28 falan
makyajda kurtarmıcak bi süre sonra cildi çok cansız

nejlaya talip var ama ben talip konusunda şüpheliyim birdenbire damdan düşer gibi bence bu talip i parayla cemin ailesi tuttular nejla aileden çekilsin diye ayrıca ferhundenin burnu durumu varya yönetmen intikam almıştır birde ferhunde sevgili olunca diziden çıkıyor adamlar eski şevket çıktı patrıonu olan çıktı şimdide yakında mithat bey çıkar

Ayyy..Bayılacam..Fragmanına bile dayanamıyom..ıçim şişiyo..
Arapsaçı gibi herşey..

Bu kadar dram ve entrika çok fazla,seyirciye bay geldi iyice..

nejla için gelen adam romandaki suriyeli 3 eşi olan suriyeliiş adamı olsa nejlayı dizden alıp götürse ne güzel olurrrrr :1closedeyes::1closedeyes:

Neclaya bak, Hayriye duysa kızım bi 40ı çıksın sonra gene evlenirsin der:))) bi de ne kadın şu Hayriye ya, bi şey oluyor etraf duymasın hemen sağı solu kontrol ediyor filan, kadın hiçbir şeye etrafın duyması kadar üzülmüyor.Bu Ali Rıza da, herkesi sürekli reddediyor.Ayşe dışında her çocuğunu en az bi kere reddetti, görüşmedi filan.Ayşe de yakında matematikten 1 alır, onu da reddeder :))) En güzel Neclanın eski kayınvalidesi açıkladı durumu, abisi hırsız, kızı ahlaksız, anası para düşkünü...Yalan yok valla dediklerinde.

Aynen
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neclanın cemin üzerinden kazandığı herşeyi elinden alınıncada aynı havaları sürdürebilcekmi bakalım hayriyeyle kafayı yer oturur bunlar kesin:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…